Pupsikele kuria diena numatomas skatinimas? Ir kurioj ligoninej? Man irgi kita savaite laukia
Treciadiene, sveikinimai. Tikiuosi viskas tikrai ir toliau gerai - KO LABAI LABAI LINKIU. Laukiam pasipasakojimo issamesnio.
Mano situacija panasi. Vienas skersas, kitas istrizas. Jei nubegtu vandenys anksciau laiko, gresia virksteles iskritimas / isplovimas. Antradieni guldosi i Klinikas stebejimui.
QUOTE(pupsikele @ 2016 08 18, 11:58)
Oho veiksmas prasidėjo sveikinu, Trečiadiene!!!!!
Ačiū, merginos, už nuomones. Vakar buvau echo. Mano derybos niekuo nepadėjo- ryt guldys ir nebepaleis. Vaikiuks taip ir liko įstrižas. Tad cezarį darys 39 savaitę. Tikėtina, kad per savaitgalį nedarys. Bet kitą savaitę jau būsiu dviejų vaijų mama kas vis dar nelabai suvokiama
Tikiuosi tik, kad viskas vyks be komplikacijų. Tiesa, praeitą savaitę apgręžimo atsisakiau ir neguliau į ligoninę. Tad tik perspėjo, esant įstrižai padėčiai gali anksčiau termino nubėgt vandenys ir iškrist virkštelė.
O dabar guldys, nes per didelis pavojus būt ne ligoninėj. Ir vandenų labai daug. Dėl vaikiuko didelio svorio nieko nesakė. Echo kas kart nustato skirtingai. Vieną kart virš 3kg. Kitą kart 3 nesiekė. Kiek esu įtampoj. Tad tik noriu dar ramiai pratempt vieną parą ir jau bus ramu atiduot save į gydytojų rankas
Pirmą kart taip ilgai atsiskirsiu nuo vyresnėlės keista..... Jau dabar ilgiuosi
Ačiū, merginos, už nuomones. Vakar buvau echo. Mano derybos niekuo nepadėjo- ryt guldys ir nebepaleis. Vaikiuks taip ir liko įstrižas. Tad cezarį darys 39 savaitę. Tikėtina, kad per savaitgalį nedarys. Bet kitą savaitę jau būsiu dviejų vaijų mama kas vis dar nelabai suvokiama
Tikiuosi tik, kad viskas vyks be komplikacijų. Tiesa, praeitą savaitę apgręžimo atsisakiau ir neguliau į ligoninę. Tad tik perspėjo, esant įstrižai padėčiai gali anksčiau termino nubėgt vandenys ir iškrist virkštelė.
O dabar guldys, nes per didelis pavojus būt ne ligoninėj. Ir vandenų labai daug. Dėl vaikiuko didelio svorio nieko nesakė. Echo kas kart nustato skirtingai. Vieną kart virš 3kg. Kitą kart 3 nesiekė. Kiek esu įtampoj. Tad tik noriu dar ramiai pratempt vieną parą ir jau bus ramu atiduot save į gydytojų rankas
Pirmą kart taip ilgai atsiskirsiu nuo vyresnėlės keista..... Jau dabar ilgiuosi
Mano situacija panasi. Vienas skersas, kitas istrizas. Jei nubegtu vandenys anksciau laiko, gresia virksteles iskritimas / isplovimas. Antradieni guldosi i Klinikas stebejimui.
Užėjau pažiūrėti kaip sekasi.
Sveikinimai trečiadienei . Gražią dieną gimė, Marija jį saugo.
Sveikinimai Vety berry, ir toliau gražiai ir laimingai.
Mes rugsėjį manau, paminėjimą mažiukui padarysime ir toliau lauksime naujo šeimos nario.
Gražaus mergaitės rugsėjo, vaikučių šventės ir pabirėjimo
Sveikinimai trečiadienei . Gražią dieną gimė, Marija jį saugo.
Sveikinimai Vety berry, ir toliau gražiai ir laimingai.
Mes rugsėjį manau, paminėjimą mažiukui padarysime ir toliau lauksime naujo šeimos nario.
Gražaus mergaitės rugsėjo, vaikučių šventės ir pabirėjimo
QUOTE(Proteja @ 2016 08 21, 16:29)
kada jūs mažiukams lovytes užklojat su pataliukais? aš vis delsiu
As paruosiau skaityk pries 3 sav kokias viskas suruosta laukia seimininko
QUOTE(Proteja @ 2016 08 21, 16:29)
kada jūs mažiukams lovytes užklojat su pataliukais? aš vis delsiu
o as manau palauksiu rugsejo ,nors labai jau norisi...viskas isplauta ,islyginta..taip ir norisi aprengti,suruosti...bet nesinori kad dulketu....
Labas rytas. Dar net lovyte nesurinkta. Pataliuku dar neturiu. Vis rugsejo vidurio tikiuosi sulaukt
Labas rytas
Lovytė dar nesurinkta, tik patalai iškedenti, patalynė išskalbta ir išlyginta. Manau, jei ką, vyras ir be manęs sugebės tai padaryti
Kaip negera šiandien Lyg skrandis streikuoja, lyg šiaip sveikatos nėr.
Lovytė dar nesurinkta, tik patalai iškedenti, patalynė išskalbta ir išlyginta. Manau, jei ką, vyras ir be manęs sugebės tai padaryti
šiandien puiki diena gaminti! kaip nekeista oras prastas, o nuotaika pakili
pastebėjau, kad kartais stovint ar einant toks nemalonus trumpai trunkantis lyg suduriantis jausmelis apačioje nuvilnija ... gal vaikelis jau po biški taisosi ar spausteli kokį netinkamą mygtuką
Papildyta:
man tai vakar kažkaip energijos nebuvo, nurašiau nepakankamam miegui ir gal krintančiam hemoglobinui. Dar kai kuriomis dienomis rūgštys kyla
pastebėjau, kad kartais stovint ar einant toks nemalonus trumpai trunkantis lyg suduriantis jausmelis apačioje nuvilnija ... gal vaikelis jau po biški taisosi ar spausteli kokį netinkamą mygtuką
Papildyta:
QUOTE(Doremina @ 2016 08 22, 10:31)
Labas rytas
man tai vakar kažkaip energijos nebuvo, nurašiau nepakankamam miegui ir gal krintančiam hemoglobinui. Dar kai kuriomis dienomis rūgštys kyla
QUOTE(Proteja @ 2016 08 23, 11:27)
šiandien puiki diena gaminti! kaip nekeista oras prastas, o nuotaika pakili
Papildyta:
Papildyta:
Man tokie skausmeliai, durstymai naktimis ateina. Matyt, kad mažiau miegočiau
Stebuklas, bet šiandien visai gerai jaučiuosi, silpnumas praėjo, mieguistumas irgi, beveik nepykina, net rūgšties graužimas apmažo. Ką reiškia saulė
QUOTE(ramtom @ 2016 08 23, 14:06)
Sveikos....aš jau ruošiuosi puošiuosi didžiajam susitikimui ...pasidariau šiandien pedikiūrą ir susitvarkiau antakius...kitą savaitę dar manikiūras laukia ir jau būsiu visa graži
Greičiau jau ateitų laikas...sunku net pasijudint...
Teisingai, gimtadieniui reik pasipuošt O aš pedikiūro negaliu prisiversti nueiti, kažkaip labai nemalonu dabar, kai kas prie kojų lenda
QUOTE(ramtom @ 2016 08 23, 13:06)
Sveikos....aš jau ruošiuosi puošiuosi didžiajam susitikimui ...pasidariau šiandien pedikiūrą ir susitvarkiau antakius...kitą savaitę dar manikiūras laukia ir jau būsiu visa graži
aš tai kaskart džiaugiuosi, kad vis tebepavyksta pačiai pedikiūrą pasidaryti