Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. rugsėjinukai

Sveikos smile30x30.png

Buvau siandien VGN, apsiverte mano pilvinukas, tai kol kas zemyn galva ir cp nenusimato smile30x30.png Bet kadangi daug vandenu, dar visko gali but, sake nenustebtu, jei apsiverstu vel unsure30x30.png Siandien sveria apie 3100 g, tai panasu, kad dickis bus smile30x30.png

QUOTE(adiavtote @ 2016 08 15, 22:31)
Tas tiesa... Jau prades visos gimdyt, o as 9menesius ruosiuos i Rugsejinuku grupe stot biggrin30x30.png

Tai prasom jungtis, geriau veliau, nei niekada biggrin30x30.png

QUOTE(Treciadiene @ 2016 08 15, 23:21)
Pagaliau!!!

Sveikinimai, pagaliau susitikus su mazuoju pilieciu smile30x30.png

Atsakyti
QUOTE(PoSiTiVe @ 2016 08 16, 14:17)
Tai prasom jungtis, geriau veliau, nei niekada biggrin30x30.png 

Sveikinimai Treciadienei su seimos pagausejimu 2.png Stiprus berniukas. Sakyk, gal as cia per greitai klausiu, ar tokio amziaus maziukas pajegia pats gerti mp ar per sunku dar paciam?

Nezinau, per daug gal nesiplesiu:
30 metu, laukiuos antro berniuko.
Labai ilgai planavom ir pirma ir antra, medicina tikrai pazengus smile30x30.png
Kazkaip dar nesitiki...o jau gimdymas ne uz kalnu.
Pirmadienio duomenys: 37sav - 3 kg.
Rugsejo 8d terminas,bet kazin ar islauksiu. Labiau tiketina sekancios dvi savaites.. Jau buvo uzeje tikri-netikri gana stiprus saremiai, bet daktare israse zvakuciu,tai aprimo mazylis. Nesuprantu tik kodel skuba smile30x30.png.... su pirmuoju tai beveik iki termino pralaukem smile30x30.png galbut labai nori susitikt su broliu smile30x30.png

O apie didiji broliu nekalbu.... cool30x30.png Laukia broliuko labai,pats mano kad ispranasavo broliuka, o ne sesyte, nes labai norejo broliuko ir skaiciuoja nuo kokio 7 menesio kiek dienu liko iki leliuko atejimo. Negana to, ir pats ruosiasi varda isrinkti, nesvarbu ko mama ar tetis nori biggrin30x30.png

Kaip jusu vaikai reaguoja i pilvuko gyventoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adiavtote: 16 rugpjūčio 2016 - 16:31
Trečiadiene, sveikinimai 4u.png Sveikatos, ramių naktų ir daug pienuko mažajam 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Doremina @ 2016 08 17, 05:11)
Trečiadiene, sveikinimai 4u.png  Sveikatos, ramių naktų ir daug pienuko mažajam 4u.png

matau kai kam nesimiega kaip ir man biggrin30x30.png

Papildyta:
rinkausi kombinezoną parduotuvėse ir nusipirkau tokį storesnį iš medvilnės. Dar mačiau daug šiltesnius tokius iš neperšlampamos medžiagos - kombinezoną ir vokelį, tinkantį į autokėdutę. Jūs man paaiškinkite, ar to labai šilto reiks tik žiemai, rugsėjui gal neprireiks? kažkaip baisu pirkti 62 dydį iš anksto, nors ir sakė kad jie padidinti.

Ir jau visai pasimečiau dėl rūbelių. Ar mums rudeniui užteks ilgom rankovėm siaustinukų/smėlinukų ir berankovių šliaužtinukų? ar reiktų daugiau ir ilgom rankovėm šliaužtinukų ar kokių megztinukų? dar turiu vilnonį apklotėlį smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 08 17, 05:52)

Papildyta:

Ir jau visai pasimečiau dėl rūbelių. Ar mums rudeniui užteks ilgom rankovėm siaustinukų/smėlinukų ir berankovių šliaužtinukų? ar reiktų daugiau ir ilgom rankovėm šliaužtinukų ar kokių megztinukų? dar turiu vilnonį apklotėlį smile30x30.png

Mūsų kleckai didžiają dalį rudens praleis miegodami/valgydami ir nešiojami ant rankų, tai šilumą galima bus taip pareguliuot - pleduku priklot, vežimėlyje daugiau užklot, ant rankų nešiojant išvis vaikiukams šiltą (jei norisi, galima nugarytę pleduku pridengt. O megztukus sunku tokiems mažiems rengt. Aš visai kūdikiams naudojau užsegamas liemenes močiučių megztas, nes daug lengviau apvilkt. Šliaužtinukai aišku jau ilgom rankovėm esant vėsesniems orams.
Atsakyti
QUOTE(adiavtote @ 2016 08 16, 17:26)

Kaip jusu vaikai reaguoja i pilvuko gyventoja?

Laukia brolio ir visiem, kas netingi klausytis, aiškina, kad rudenį turės broliuką, ir tas bus tik jo smile30x30.png Pilvą paglosto, pasiklauso ausį prispaudęs, dabar ir šnekint kažkaip tyliai bando. Jei užkliūva, atsiprašo brolio. Kol kas viskas čiki, įdomu, kaip bus jau gimus tam broliukui.
Beje, sveika prisijungus 4u.png Geriau vėliau, nei niekad smile30x30.png

QUOTE(Proteja @ 2016 08 17, 06:52)

Papildyta:
rinkausi kombinezoną parduotuvėse ir nusipirkau tokį storesnį iš medvilnės. Dar mačiau daug šiltesnius tokius iš neperšlampamos medžiagos - kombinezoną ir vokelį, tinkantį į autokėdutę. Jūs man paaiškinkite, ar to labai šilto reiks tik žiemai, rugsėjui gal neprireiks? kažkaip baisu pirkti 62 dydį iš anksto, nors ir sakė kad jie padidinti.

Aha, nesimiega visai cool30x30.png Ketvirtą atsibudau, ir viskas. Grindis išsiploviau, pyragų prikepiau, valgyt padariau, su drauge pabuvom. Dabar jau miegai lenkia, reiks pogulio temptis smile30x30.png
Dėl rūbelių - kombį pradžiai turiu vyresniojo, tas balandžio pradžioj gimęs. Kombinezonas pašiltintas, bet ne kailinis. Tad manau, pradžiai užteks, parsivežimui, pirmiems išėjimams į lauką. Žiemai ieškosiu šiltesnio, nes reiks eit į daržą brolio parsivest.
Taip pat susiruošiau ilgarankovius siaustinukus, ant jų berankovius šliaužtus ir atsargai dar ilgarankovius marškinėlius. Turiu ir ilgarankovių šliaužtų, matysim, kokie tie orai, kaip su šiluma namie. Dėl megztinukų pritariu bitarijai, nelengva tokiems mažiems juos užvilkti, geriau jau pleduku pridengti.

Vakar buvom susitikime su pilvinuku. Viskas gerai, auga, greičiausiai bus sunkesnis už vyresnįjį, nes dabar, ginė sakė, sveria apie 2,5, o augt dar iki 22 - 29 rugsėjo. Patikrino, ar pasididžiavimas neišnyko - tebėr bigsmile.png Nepatiko mažiui, kai širdelės klausėsi, kad spyrė, maniau, šonkauliams amen bigsmile.png Taigi laukiam toliau.
Atsakyti
Labas rytas smile30x30.png

Treciadiene dziugu, kad gimdymas praejo gerai ir jau turi savo leliuka 4u.png
as irgi jau laukiu nesulaukiu kada savoji leliu galesiu rankose laikyti smile30x30.png
Atsakyti
Oho wink.png veiksmas prasidėjo wink.png sveikinu, Trečiadiene!!!!!

Ačiū, merginos, už nuomones. Vakar buvau echo. Mano derybos niekuo nepadėjo- ryt guldys ir nebepaleis. Vaikiuks taip ir liko įstrižas. Tad cezarį darys 39 savaitę. Tikėtina, kad per savaitgalį nedarys. Bet kitą savaitę jau būsiu dviejų vaijų mama wink.png kas vis dar nelabai suvokiama wink.png

Tikiuosi tik, kad viskas vyks be komplikacijų. Tiesa, praeitą savaitę apgręžimo atsisakiau ir neguliau į ligoninę. Tad tik perspėjo, esant įstrižai padėčiai gali anksčiau termino nubėgt vandenys ir iškrist virkštelė.
O dabar guldys, nes per didelis pavojus būt ne ligoninėj. Ir vandenų labai daug. Dėl vaikiuko didelio svorio nieko nesakė. Echo kas kart nustato skirtingai. Vieną kart virš 3kg. Kitą kart 3 nesiekė. Kiek esu įtampoj. Tad tik noriu dar ramiai pratempt vieną parą ir jau bus ramu atiduot save į gydytojų rankas wink.png
Pirmą kart taip ilgai atsiskirsiu nuo vyresnėlės wink.png keista..... Jau dabar ilgiuosi wink.png
Atsakyti
pagaliau ir pas mane atėjo šventė - dekretinės!!!Ą bigsmile.png
tikiuosi vaikutis nesugalvos prieš terminą gimt, nes aš dar išsiilsėt noriu ax.png
Atsakyti
Pupsikele....

Palinkėsiu kad viskas vyktų sklandžiai!!! 4u.png
Smagu jums...jau greit sūpuosit savo mažylį wub30x30.png ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramtom: 18 rugpjūčio 2016 - 13:53
QUOTE(ramtom @ 2016 08 18, 13:51)
Pupsikele....

Palinkėsiu kad viskas vyktų sklandžiai!!!  4u.png
Smagu jums...jau greit sūpuosit savo mažylį  wub30x30.png ...

Ačiū wink.png o tikéjausi, kad pernešiosiu, kaip ir pirmąją ir gimdysiu rugsėjį wink.png
Atsakyti
QUOTE(pupsikele @ 2016 08 18, 10:58)
Oho wink.png veiksmas prasidėjo wink.png sveikinu, Trečiadiene!!!!!

Ačiū, merginos, už nuomones. Vakar buvau echo. Mano derybos niekuo nepadėjo- ryt guldys ir nebepaleis. Vaikiuks taip ir liko įstrižas. Tad cezarį darys 39 savaitę. Tikėtina, kad per savaitgalį nedarys. Bet kitą savaitę jau būsiu dviejų vaijų mama wink.png kas vis dar nelabai suvokiama wink.png

Tikiuosi tik, kad viskas vyks be komplikacijų. Tiesa, praeitą savaitę apgręžimo atsisakiau ir neguliau į ligoninę. Tad tik perspėjo, esant įstrižai padėčiai gali anksčiau termino nubėgt vandenys ir iškrist virkštelė.
O dabar guldys, nes per didelis pavojus būt ne ligoninėj. Ir vandenų labai daug. Dėl vaikiuko didelio svorio nieko nesakė. Echo kas kart nustato skirtingai. Vieną kart virš 3kg. Kitą kart 3 nesiekė. Kiek esu įtampoj. Tad tik noriu dar ramiai pratempt vieną parą ir jau bus ramu atiduot save į gydytojų rankas wink.png
Pirmą kart taip ilgai atsiskirsiu nuo vyresnėlės wink.png keista..... Jau dabar ilgiuosi wink.png

Kad viskas sklandžiai vyktų 4u.png Tikiu, kad sunku didžiąją palikt, bet ką dabar, toks gyvenimas 4u.png

QUOTE(infuzorija @ 2016 08 18, 11:22)
pagaliau ir pas mane atėjo šventė - dekretinės!!!Ą  bigsmile.png
tikiuosi vaikutis nesugalvos prieš terminą gimt, nes aš dar išsiilsėt noriu  ax.png

Su ta gera švente 4u.png bigsmile.png Ilsėkis, kol ilsisi (seniokiškai nuskambėjo, bet tikrai leliui gimus to poilsio trūksta).
Atsakyti