Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. rugsėjinukai

Treciadiene !!!! Pasitrauki man is kompanijos!!! biggrin30x30.png
Bet zinai, sis nestumas tavo vistiek sukovotas ilgiausiai!!!
Butinai informuok kaip laikotes abu su beibiu!!!
Viskas bus gerai!!! Jau tikriausiai ir yra wink.png
Geras, keistas jausmas, pirmasis musu "rugsejinukas" !!!
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2016 08 14, 13:00)
Sveikos!

Na va... šįryt nubėgo vandenys. Iš niekur nieko dar begulint lovoje. Guliu jau gimdykloje ir nuobodžiauju, nes kol kas niekas nevyksta. Taip nenorėjau pataikyti pas Daubarį ir vis tiek pataikiau.

sapnas matyt buvo pranasingas, bet gerai kad is ligonines neisvare biggrin30x30.png

ramiu naktu ir lauksim gimdymo bei pradziu pradzios istoriju 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2016 08 14, 12:00)
Sveikos!

Na va... šįryt nubėgo vandenys. Iš niekur nieko dar begulint lovoje. Guliu jau gimdykloje ir nuobodžiauju, nes kol kas niekas nevyksta. Taip nenorėjau pataikyti pas Daubarį ir vis tiek pataikiau.

Laimingai Jums, sveikatos ir daugiau jėgų smile30x30.png
Atsakyti
Treciadiene, dar klausimas, o kodel nenorejai pas Daubari? Kaip tik juk vyrai daug svelnesni!
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2016 08 14, 12:00)
Sveikos!

Nu va, sapnai tavo pildosi bigsmile.png lengvai ir greitai! Informuok po kaip ir kas 4u.png 4u.png 4u.png
Atsakyti
žmogui vis trūksta laiko apsiprasti. Tik sužinai, kad laukiesi, negali tuo patikėti, tik pradedi įsijausti, jau žiūrėk pusė laiko praeina ir negali įsisamoninti, kad tapsi mama, kai jau daug maž pradedi apsiprasti ir su šia mintimi, tada matyt nors ir lauktai, bet vis tiek labai netikėtai pradedi gimdyti smile30x30.png ot laikas lekia biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 08 14, 21:21)
žmogui vis trūksta laiko apsiprasti. Tik sužinai, kad laukiesi, negali tuo patikėti, tik pradedi įsijausti, jau žiūrėk pusė laiko praeina ir negali įsisamoninti, kad tapsi mama, kai jau daug maž pradedi apsiprasti ir su šia mintimi, tada matyt nors ir lauktai, bet vis tiek labai netikėtai pradedi gimdyti smile30x30.png ot laikas lekia biggrin30x30.png

Labai geras pastebėjimas 4u.png
Trečiadienė jau turbūt sūpuoja kūdikėlį smile30x30.png
Atsakyti
Labas rytas. Treciadiene, jau supuoji beibiuka?smile30x30.png Smagios zinios.
Liemenele turiu. Pirkau ala tipo sportine. Tinka b-d dydziui. Kadangi daaugau iki c tai bus pats tas;) esu labai patenkinta. Be jokiu lankeliu, kauseliu. Prisiskaiciau, kad mastitui dideja tikimybe. Grozio didelio nera, bet patogu;)
Atsakyti
QUOTE(JackJack @ 2016 08 15, 07:15)
Liemenele turiu. Pirkau ala tipo sportine. Tinka b-d dydziui. Kadangi daaugau iki c tai bus pats tas;) esu labai patenkinta. Be jokiu lankeliu, kauseliu. Prisiskaiciau, kad mastitui dideja tikimybe. Grozio didelio nera, bet patogu;)

aš irgi girdėjau, kad geriau be lankelių smile30x30.png
Atsakyti
Labukas:)

[quote=pupsikele,2016 08 11, 09:05]
Sveikos, merginos! Ar kuriai nors yra iškilus "problema" dėl vaikelio padėties?
Maniškis sėdėjo 35savaitę, paskui skersai pilvo gulėjo. Šią savaitę vis tiek skersas, tik apsisuko skersai į kitą pusę..... Daktarai siūlo apgręžt. Bet placenta priekyje ir virkštelė ant kaklo apsisukus.

Kaip jūs spręstumėt? Mane nuo cezario atkalbinėja. O aš baiminuosi apgręžimo......
[/quote]

LCia dar daktarai tau siulo apgrezima? Paa mane tokia pati situacija 32sav. Sedimoje padetyje , virkstele aplink kakla.... ir gine sake jeigu neapsivers tik cp. Jokiu kitu variantu del virksteles.... as irgi nenoriu cp..... bet jeigu teks tai teks daryti tai ....apsukimo tikrai nedarysiu kai tokia padetis vaikelio .....

[ vquote=Treciadiene,2016 08 14, 13:00]
Sveikos!a... šįryt nubėgo vandenys. Iš niekur nieko dar begulint lovoje. Guliu jau gimdykloje ir nuobodžiauju, nes kol kas niekas nevyksta. Taip nenorėjau pataikyti pas Daubarį ir vis tiek pataikiau.
[/quote]

Su seimos pagausejimu , ramiu nakteliu 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mardzinija: 15 rugpjūčio 2016 - 12:59
QUOTE(JackJack @ 2016 08 15, 08:15)

Pradžiai pasiruošiau paprastų liemenėlių, be kaušelių ir lankelių. Bet, kai tik reikalai normalizuosis, po dviejų trijų mėnesių, būtinai ieškosiu su viskuo, kad krūtinė dailiai atrodytų. Planuoju ilgai maitinti, o tos paprastos liemenėlės man nelaiko, nesuteikia formos, ir atrodau nekaip unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 08 14, 20:21)

Tas tiesa... Jau prades visos gimdyt, o as 9menesius ruosiuos i Rugsejinuku grupe stot biggrin30x30.png Ziuriu jau paveluotai mirksiukas.png Tikrai laikas greit slenka... Vis paskaitydavau jusu postus ir kazko nedrisdavau vis isiterpt...

Sekmes Treciadienei...Tikiuos viskas gerai sekesi jai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adiavtote: 15 rugpjūčio 2016 - 22:40