Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. rugsėjinukai

QUOTE(Proteja @ 2016 08 12, 14:15)
o kurią nėštumo savaitę jau galima įsigyti maitinimui liemenėlę? ar būna tokių, kad daug maž tinka keliems dydžiams, universalių smile30x30.png

Siūlyčiau kokią 36 savaitę jau pasižiūrėt tinkamos liemenėlės. Apimtys jau neturėtų labai keistis. Universalių hm.png nelabai įsivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 08 12, 13:08)
aš tai tik ant kairio šono galiu miegoti, kažkodėl ant dešinio net persiversti sunku, gal labiau dešinėje vaikutis įsitaisęs. Tai į wc keliuosi kaip į išganymą, nors tada gaunu proga pailsėti nuo vienos padėties miego smile30x30.png

O jus taip imat ir apsiverciat ant kito sono? Mano apsivertimas tai atrodo taip: atsisedu, siek tiek pasedziu, nes kitaip skaida nugara, sonus. Negaliu jokio judesio is karto tik atsisdus daryti. Ir tada ant kito sono po biskiuka gulosi. Nes jei tik staigiau - taip pat sustabdo labai greitai skausmas. Gulint as niekaip neapsiverciu ant kito sono: skauda tempia .....

QUOTE(Treciadiene @ 2016 08 12, 15:05)
Kai laukiausi pirmo norėjau irgi Emmaljumgos, bet po to džiaugiausi, kad nenusipirkau, nes draugės kurios pirko pardavė, sakė nepatogus ir tepasi labai ( aš kalbu apie tą didelį su odiniu lopšiu).

Emaljungos dvyniams yra superiniai vezimai. As jau nebevertinu tepasi, nesitepa. Jie visi toki balvonai, toki nemanevringi, nepatogus, sunkus, susilanksto labai griozdiskai .... Skelbimuose dar nemazai maciau pardavinejamu su luzusiomis asimis. Tai nebevertinu jau pagal tepluma, grozi ....... Susimokejom 1200 be keliu euru ir vertinom tik manevringuma, susilankstyma (kad tilptu i masina), lopsiai susiskleidzia i blynus tokius. Labai daug kas liko kaip antraeiliai ir nesvarbus dalykai

QUOTE(Proteja @ 2016 08 12, 15:15)
o kurią nėštumo savaitę jau galima įsigyti maitinimui liemenėlę? ar būna tokių, kad daug maž tinka keliems dydžiams, universalių smile30x30.png

Cia labai individualu. As po abieju gimdymu tilpau i savo ikinestumines liemeneles. Kai jau susitvarke visas. Pirmas dienas tai siunciau vyra kad nupirktu pati didziausia dydi lotuliukas30x30.png Bet tokio reikejo tik kokia gera savaite. Bet ir tai is nemokejimo, nezinojimo taip pasidare. Su antru taip nebebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 08 12, 15:15)

Labas rytas,

Aš jau nusipirkau prieš porą mėnesių, kadangi kiek jau padidėjo tiek. Aišku iškart po gimdymo išsipučia labai, bet per kokias 3 dienas susireguliuoja ir dydis nesikeičia, bent jau man pirmus 2 kartus taip buvo. Tik besirenkant liemenėlę nepamirškit įvertinti jog gali prireikti padelių pienui sugerti, taigi turi tilpti ir jie. Aišku jie daug vietos neužima na bet, kai įsidedi padelį ir dar padidėja krūtinė neturėtų lipti per viršų😀
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2016 08 13, 11:18)
Labas rytas,

Aš jau nusipirkau prieš porą mėnesių, kadangi kiek jau padidėjo tiek. Aišku iškart po gimdymo išsipučia labai, bet per kokias 3 dienas susireguliuoja ir dydis nesikeičia, bent jau man pirmus 2 kartus taip buvo. Tik besirenkant liemenėlę nepamirškit įvertinti jog gali prireikti padelių pienui sugerti, taigi turi tilpti ir jie. Aišku jie daug vietos neužima na bet, kai įsidedi padelį ir dar padidėja krūtinė neturėtų lipti per viršų😀

jo, reiks ir man nusipirkti ateinančią sav., o gimus manau ir antrą įsigysiu pakeitimui. Dar laukiu kada rudenines prekes užveš į vaikiškas parduotuves, reikia kombinezono arba vokelio rudeniui, norėčiau tokio kur pasidaro iš vokelio kombinezonas smile30x30.png
Papildyta:
o jus suprantate, su kuria kūno dalimi vaikelis pilvuką baksnoja? aš tai ne smile30x30.png manęs dar aplinkiniai klausinėja, ar būna taip, kad matytųsi įsispaudusios pėdutės ar delniuko kontūrai (kaip nuotraukose internete), sakau - ne biggrin30x30.png ten turbūt su spec. fotografavimo įranga toks momentas būna pagautas
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 08 13, 12:31)

o jus suprantate, su kuria kūno dalimi vaikelis pilvuką baksnoja? aš tai ne smile30x30.png manęs dar aplinkiniai klausinėja, ar būna taip, kad matytųsi įsispaudusios pėdutės ar delniuko kontūrai (kaip nuotraukose internete), sakau - ne biggrin30x30.png ten turbūt su spec. fotografavimo įranga toks momentas būna pagautas

Na, kai įsiremia toks aštrus mažas gumbiukas, tai spėju, kad čia kulniukas arba alkūnė smile30x30.png O šiaip banguoja, kalnais pakalnėm virsta pilvas, ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 08 13, 13:31)
jo, reiks ir man nusipirkti ateinančią sav., o gimus manau ir antrą įsigysiu pakeitimui. Dar laukiu kada rudenines prekes užveš į vaikiškas parduotuves, reikia kombinezono arba vokelio rudeniui, norėčiau tokio kur pasidaro iš vokelio kombinezonas smile30x30.png
Papildyta:

Na aš bandau tik spėti😀 kadangi apsivertęs, tai šonkalius su kojytėm spardo. Taip pilvas banguoja, bet galima tik užčiuopti guziuką, o jau ten kojytė ar rankytė sunku pasakyti😀
O aš šianakt sapnavau, kad nubėgo vandenys ir važiavau gimdyti, o ligoninė nepriėmė... kas įdomiaudia, kad per miegus kuo puikiausiai sąrėmius jaučiau, o prabudusi jau nebe, tai ir įdomu ar gali būti tokie paruošiamieji, kad net nepažadino skausmas, ar čia tik vaizduotė?
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2016 08 13, 16:33)
Na aš bandau tik spėti😀 kadangi apsivertęs, tai šonkalius su kojytėm spardo. Taip pilvas banguoja, bet galima tik užčiuopti guziuką, o jau ten kojytė ar rankytė sunku pasakyti😀
O aš šianakt sapnavau, kad nubėgo vandenys ir važiavau gimdyti, o ligoninė nepriėmė... kas įdomiaudia, kad per miegus kuo puikiausiai sąrėmius jaučiau, o prabudusi jau nebe, tai ir įdomu ar gali būti tokie paruošiamieji, kad net nepažadino skausmas, ar čia tik vaizduotė?

man kartais būna, kad lyg pamaudžia pilvo apačią, tai irgi nžn ar čia paruošiamieji ar šiaip smile30x30.png

o kažin realiai tokia situacija nėra galima, kad užtaikyt ant ,,darbingiausios' metų dienos, kai neužtektų vietų gimdymo operacinėse ir tektų į kt. ligoninę važiuoti biggrin30x30.png
Atsakyti
Liemenele as irgi jau pries koki menesi nusipirkau, nelabai tas dydis keiciasi, tik pirmom dienom buna blogiau, kai bidonai pasidaro, bet po to susinormalizuoja daugmaz. Siaip man visos savos tikdavo po to, tik tiek, kad nepatogu budavo pastoviai sleikutes tampyt, tai vien del to pirkau su atsegamom sleikutem.

QUOTE(Proteja @ 2016 08 13, 11:31)
o jus suprantate, su kuria kūno dalimi vaikelis pilvuką baksnoja?

As isvis nesuprantu, kuria puse jis ten isitaises. Viena diena atrodo, kad aplink bamba kojom spardosi, kita diena atrodo, kad galva virsuj.... biggrin30x30.png
Atsakyti
Sveikos!

Na va... šįryt nubėgo vandenys. Iš niekur nieko dar begulint lovoje. Guliu jau gimdykloje ir nuobodžiauju, nes kol kas niekas nevyksta. Taip nenorėjau pataikyti pas Daubarį ir vis tiek pataikiau.
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2016 08 14, 12:00)
Sveikos!

Na va... šįryt nubėgo vandenys. Iš niekur nieko dar begulint lovoje. Guliu jau gimdykloje ir nuobodžiauju, nes kol kas niekas nevyksta. Taip nenorėjau pataikyti pas Daubarį ir vis tiek pataikiau.

Lengvo susitikimo!!! 4u.png
Atsakyti
Na va... šįryt nubėgo vandenys.

Ooooo... va tau ir naujienos smile30x30.png Linkiu, kad lengvai ir greit viskas.
Atsakyti
Sveikos!

Sveikateles, laikykites su leliuku . smile30x30.png wub30x30.png
Atsakyti