QUOTE(Proteja @ 2016 08 12, 13:08)
aš tai tik ant kairio šono galiu miegoti, kažkodėl ant dešinio net persiversti sunku, gal labiau dešinėje vaikutis įsitaisęs. Tai į wc keliuosi kaip į išganymą, nors tada gaunu proga pailsėti nuo vienos padėties miego
O jus taip imat ir apsiverciat ant kito sono? Mano apsivertimas tai atrodo taip: atsisedu, siek tiek pasedziu, nes kitaip skaida nugara, sonus. Negaliu jokio judesio is karto tik atsisdus daryti. Ir tada ant kito sono po biskiuka gulosi. Nes jei tik staigiau - taip pat sustabdo labai greitai skausmas. Gulint as niekaip neapsiverciu ant kito sono: skauda tempia .....
QUOTE(Treciadiene @ 2016 08 12, 15:05)
Kai laukiausi pirmo norėjau irgi Emmaljumgos, bet po to džiaugiausi, kad nenusipirkau, nes draugės kurios pirko pardavė, sakė nepatogus ir tepasi labai ( aš kalbu apie tą didelį su odiniu lopšiu).
Emaljungos dvyniams yra superiniai vezimai. As jau nebevertinu tepasi, nesitepa. Jie visi toki balvonai, toki nemanevringi, nepatogus, sunkus, susilanksto labai griozdiskai .... Skelbimuose dar nemazai maciau pardavinejamu su luzusiomis asimis. Tai nebevertinu jau pagal tepluma, grozi ....... Susimokejom 1200 be keliu euru ir vertinom tik manevringuma, susilankstyma (kad tilptu i masina), lopsiai susiskleidzia i blynus tokius. Labai daug kas liko kaip antraeiliai ir nesvarbus dalykai
QUOTE(Proteja @ 2016 08 12, 15:15)
o kurią nėštumo savaitę jau galima įsigyti maitinimui liemenėlę? ar būna tokių, kad daug maž tinka keliems dydžiams, universalių
Cia labai individualu. As po abieju gimdymu tilpau i savo ikinestumines liemeneles. Kai jau susitvarke visas. Pirmas dienas tai siunciau vyra kad nupirktu pati didziausia dydi
Bet tokio reikejo tik kokia gera savaite. Bet ir tai is nemokejimo, nezinojimo taip pasidare. Su antru taip nebebuvo.