Proteja Santariskese vyrui isvis niekas valgyti neduoda o jei ir duotu, tas maistas nu nekazka labai... Yra valgykla tam mokama. I kuria ir dauguma mamu eina.
Tai nezinau kam tie irankiai. Nebebt savam atsiveztam maistui? Bet kiek maciau dauguma atsiveza visokius macdonaldus, statoilinius desrainius su kava, pica, kebabai.
Fashio149 o ne emmaljunga dvyniams rinkotes? Kazkaip dazniausia matau butent su jais.
QUOTE(Dra-cena @ 2016 08 11, 09:36)
Proteja Santariskese vyrui isvis niekas valgyti neduoda o jei ir duotu, tas maistas nu nekazka labai... Yra valgykla tam mokama. I kuria ir dauguma mamu eina.
Tai nezinau kam tie irankiai. Nebebt savam atsiveztam maistui? Bet kiek maciau dauguma atsiveza visokius macdonaldus, statoilinius desrainius su kava, pica, kebabai.
Fashio149 o ne emmaljunga dvyniams rinkotes? Kazkaip dazniausia matau butent su jais.
ech, aš dar net nenusprendžiau kur gimdyti kažkaip neskubėjau lankytis gimdyklose, maniau spėsiu dekrete, bet kad dabar visi atostogauja, tai tikiuosi rugpjūčio antroj pusėj aplankyti Santariškes, VGN, gaila Antakalnio nepavyks ... tai reiks matyt burtus mesti bet kažkaip linkstu į Antakalnį arba Santariškes. Nors kiek girdėjau atsiliepimų, tai santariškėse po gimdymo nelabai prieina, nepataria kaip žindyti ir pan. Ne pirmakartėms gal ir neaktualu.
Papildyta:
o kada poliklinikoje paskutinį kartą paskiria echoskopą? nes man 36 sav. tepinėlis streptokokui, 38 sav, pas ginę, o echo tai ir neužrašė. Ar jau tik atvažiavus gimdyti darys echo ir žiūrės kokia galutinė vaiko padėtis gimdoje?
QUOTE(Proteja @ 2016 08 11, 07:22)
o jūs imate po gimdymo stalo įrankius, lėkštę, šakutę ir pan. vyrui? ir dar klausimas - kiek į pogimdyvinę šliaužtinukų/siaustinukų imsite?
Neemiau, nes vis tiek jam valgyt niekas neduoda Pasiemiau tik sau, kad butu, nors siaip duoda tuos irankius, bet vis tiek tai atsigerti nori, tai ka, tai turiu savo ir ramu, nereik prasinet
O sliauztu emiau viena komplekta i gimdykla ir 4 jau po to i palata, jei prireiks daugiau, vyras atves.
QUOTE(pupsikele @ 2016 08 11, 08:05)
Ar kuriai nors yra iškilus "problema" dėl vaikelio padėties?
Maniskis pries savaite gulejo istrizas. Pagal tai, kaip makaluojasi, niekaip neidentifikuoju, ar sugebejo apsiverst kaip reik, ar ne, bet kazkodel itariu, kad nelabai... Zagsejo siandien apacioj kazkur kairej pusej, tai zinok cia. Kita savaite einu i VGN ir tada jau tikiuosi, kad pasakys, ka cia su manim darys, bet apgrezinet neleisiu, jau geriau tada cp.
QUOTE(PoSiTiVe @ 2016 08 11, 11:50)
Maniskis pries savaite gulejo istrizas. Pagal tai, kaip makaluojasi, niekaip neidentifikuoju, ar sugebejo apsiverst kaip reik, ar ne, bet kazkodel itariu, kad nelabai... Zagsejo siandien apacioj kazkur kairej pusej, tai zinok cia. Kita savaite einu i VGN ir tada jau tikiuosi, kad pasakys, ka cia su manim darys, bet apgrezinet neleisiu, jau geriau tada cp.
Maniškis jau trys savaitės įstrižas, echo stebėjimas vyksta kas savaitę. O apgręžimo atsisakiau. Tad laukiu: arba nubėgs vandenys, ir tada reik sakė saugot, kad virkštelė neiškristų, arba kitą savaitę vėl žiūri vaisiaus padėtį ir tada guldo planiniam cp...... O aš tik neldžiuos, kad vaikiuks apsiverstų ir vyktų sklandus normalus gimdymas
Labas rytas. Per ta kase as pasigimdysiu anksciau laiko
QUOTE(JackJack @ 2016 08 12, 07:26)
Labas rytas. Per ta kase as pasigimdysiu anksciau laiko
o aš tikiuosi, kad saviškio neiškosėsiu, nes kaip tyčia peršalau
Labas rytas.
Pratinamės prie nemigo naktų, ar ne
Atsibudinėju kas pusantros valandos maždaug, nes reikia persiversti ant kito šono. Dar kelis kartus nueiti į tualetą. Žinau, kad lengviau nebus, įsijungiu dzin režimą, ir tiek
Atsibudinėju kas pusantros valandos maždaug, nes reikia persiversti ant kito šono. Dar kelis kartus nueiti į tualetą. Žinau, kad lengviau nebus, įsijungiu dzin režimą, ir tiek
QUOTE(Dra-cena @ 2016 08 11, 11:36)
o ne emmaljunga dvyniams rinkotes? Kazkaip dazniausia matau butent su jais.
Mes del to vezimo ir pyktis jau su vyru pradejom. Jis galvojo, kad as cia issigalvoju, ziuriu tik pacius paciausius vezimus uz didziule kaina. Kai uzkniso, pasakiau, kad as daugiau nebeieskosiu. Vaziuok per parduotuves ir surask sau tinkama, nes pats nesiosi, lankstysi ..... Tai kai apvaziavo visas parduotuves, pakeite kalba . As ir ziurejau Emaljungas arba Bugaboo naudotus. Bet finale rinkomes: pirkti naudota ar nauja (kaina ta pati kosmine). Tai pasirinkom nauja 6in1.
QUOTE(Proteja @ 2016 08 11, 12:18)
ech, aš dar net nenusprendžiau kur gimdyti kažkaip neskubėjau lankytis gimdyklose, maniau spėsiu dekrete, bet kad dabar visi atostogauja, tai tikiuosi rugpjūčio antroj pusėj aplankyti Santariškes, VGN, gaila Antakalnio nepavyks ... tai reiks matyt burtus mesti bet kažkaip linkstu į Antakalnį arba Santariškes. Nors kiek girdėjau atsiliepimų, tai santariškėse po gimdymo nelabai prieina, nepataria kaip žindyti ir pan. Ne pirmakartėms gal ir neaktualu.
Antakalny as antra gimdziau, tai tikrai niekas nepriejo padeti su maitinimu. As ir poreikio tokio neturejau. O pirmas 2 dienas palatoje buvo mergina su pirmu vaiku ir jai tikrai reikejo pagalbos, bet nieko neprisisauke.
Papildyta:
del netaisyklingos padeties, tai mano gyventojai visa nestuma skersi.
QUOTE(Doremina @ 2016 08 12, 08:36)
Labas rytas.
aš tai tik ant kairio šono galiu miegoti, kažkodėl ant dešinio net persiversti sunku, gal labiau dešinėje vaikutis įsitaisęs. Tai į wc keliuosi kaip į išganymą, nors tada gaunu proga pailsėti nuo vienos padėties miego
Sveikos!
O aš šiandien tik vieną kartą buvau prabudusi į tualetą, bet už tai užmiegu tik tarp 1 ar 2 valandos nakties ir prabundu apie 5 ryto. Ir blogiausia, kad nieko veikti nesinori arba negaliu. Vakar keičiau patalynę, tai visą vakarą po to bijojau kad nepagimdyčiau, tokie sksusmai nugaros užėjo, kad nežinojau kur dėtis😀
Vežimas mano išplautas, naudosiu seną, neaišku kiek reikės, nes panelė mano, kai tik pradėjo vaikščioti į vežimą nebesėdo, tik ant dviratuko arba pati...
Kai laukiausi pirmo norėjau irgi Emmaljumgos, bet po to džiaugiausi, kad nenusipirkau, nes draugės kurios pirko pardavė, sakė nepatogus ir tepasi labai ( aš kalbu apie tą didelį su odiniu lopšiu).
O aš šiandien tik vieną kartą buvau prabudusi į tualetą, bet už tai užmiegu tik tarp 1 ar 2 valandos nakties ir prabundu apie 5 ryto. Ir blogiausia, kad nieko veikti nesinori arba negaliu. Vakar keičiau patalynę, tai visą vakarą po to bijojau kad nepagimdyčiau, tokie sksusmai nugaros užėjo, kad nežinojau kur dėtis😀
Vežimas mano išplautas, naudosiu seną, neaišku kiek reikės, nes panelė mano, kai tik pradėjo vaikščioti į vežimą nebesėdo, tik ant dviratuko arba pati...
Kai laukiausi pirmo norėjau irgi Emmaljumgos, bet po to džiaugiausi, kad nenusipirkau, nes draugės kurios pirko pardavė, sakė nepatogus ir tepasi labai ( aš kalbu apie tą didelį su odiniu lopšiu).