Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. rugsėjinukai

QUOTE(Dra-cena @ 2016 08 10, 13:56)
Vyrui? biggrin30x30.png o ka jam deti? Susisides pats, ko reiks biggrin30x30.png jam pasakyta tik sliures turet biggrin30x30.png va sitas po kontrole biggrin30x30.png daugiau as nesirupinu biggrin30x30.png

o kažin tapkių užteks sau vienų, ar dvejas pasiimti? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Dra-cena @ 2016 08 10, 18:04)
As ir privaciai, tai visi geri biggrin30x30.png bet geriausia pas savo zinoma.
Zinok tikiuosi, kad bus kaip su pirmuoju, nuvaziuosiu ir dirbs, tada pasikviesiu. Bet jei bus savaitgalis ar naktis - nekviesiu. Mano misija gimdyti darbo dienomis pirmoje dienos puseje biggrin30x30.png o realybeje, puikiai zinom, kad cia nekontroliuojami procesai ir norai, gali likti tik norais. Bet butu thumbup2.png biggrin30x30.png
O tu kvieteisi su pirmais? Ir kviestum bet kuriuo paros metu, jei ne atostogos?

Pirmą gimdžiau irgi, kai ji atostogavo... užtai gimdymas buvo klaikus, keitėsi pamainos ir visi man nepamiršdavo priminti, kad mano gydytoja atostogauja... Su antra kviečiau vakare buvo tarp 21-22 val, kai atvažiavo pagimdžiau mažiau nei per valandą, o svarbiausia niekas nekaišiojo rankų kas pusvalandį ir nematavo atsidarymo😀
Šiaip kviesčiau bet kuriuo paros metu jei ne atostogos. Užtai ir pasimetusi... bet įtariu reikia apsiraminti, juk visos pagimdo...
Atsakyti
QUOTE(Dra-cena @ 2016 08 10, 09:29)
Fashion149 kaip tik norejau klausti kaip laikosi rugsejo dvynukai smile30x30.png nes juk dazniausiai buna anksciau viskas. Kokios prognozes jums? Kaip savijauta siaip?
Santariskese palata 45e +15e jei vyras lieka. Tokios palatos tik 5. Dar yra lyg dvi vienvietes jos kazkiek pigesnes, bet jei yra laisvos tos 5 po 45e tai turi i jas pirma pretenduoti.

as (tfutfutfu) pakankamai gerai jauciuosi. Na siaip tai tragiskai - vaikstau kaip antis, pilvas milziniskas, miegoti normaliai neina - koks cia geris. Bet cia visoms taip pat. BET Tyrimai visi geri (apart hemoglobino - jis visa nestuma zemas) Bet vystosi tolygiai, abu atitinka laika. Tik kad skersi abu. Mano gydytojas sake, kad jau nepamena tokio sklandaus atvejo su dvyniais. Bet cia viskas gali per kelias dienas apsiversti aukstyn kojom. (turiu galvoje slapimo tyrimus, siaip dar kasnors)
Bet man mano gyventojai paskyre patys lovos rezima, be gydytojo. As kiek pavaikscioju, ar ka uzsiimu padaryti, tai labai greitai nusiveda mane maziukai paguleti smile30x30.pngsmile30x30.pngsmile30x30.png Tiksriausiai taip reikia.

QUOTE(Treciadiene @ 2016 08 10, 17:14)
Taip dvyniai dažnai gimsta anksčiau, bet jie ir vystosi pilvelyje kitaip, dėl to lyginti su kitais neišnešiotukais tikrai neverta, jie tikrai bus žymiai labiau išsivystę. Beje, o kelinta Tau savaitė?

Man dabar eina 36 savaite. 35+5 dienos. Sestadieniais man savaite persivercia. Ir echo kai ziuri, tai labai panasiai pasako.
Rugsejo as kazin ar sulauksiu. 38 pilnai savaiciu kiek skaitau dvynius krapsto lauk. Tai cia gaunasi paskutines rugpjucio dienos. O musu sese i pirma klase eis. TAi nezinau - stresiukas ir man ir teciui kaip cia bus.

QUOTE(Proteja @ 2016 08 10, 18:28)

as vienas gumines isimeciau.
Atsakyti
As tikrai nekviesiu jei nedirbs, vargu ar speciau, jei taip kaip su pirmu. Na, siaip jei nesikeicia pamaina, juk galima "susitarti" ir su tuo met budinciu, as tokios nuomones wink.png ir su akusere, vardan demesio biggrin30x30.png
Tavo atveju, jau nieko nepadarysi. Nebent sulauksi termino ir gydytojos is atostogu biggrin30x30.png
Fasion149, oho kiek jau daug laiko, tikrai kaip su dvyniais thumbup2.png wink.png labai nedaug beliko! Siaip nei viena nezinom koks išaus rytojus wink.png
As tapkes imsiu vienas. Man daug patogiau isperiamos "balerinkes" su jomis vaziuosiu ir paskui jei reiks praleksiu wink.png tapkes tik i gimdykla ir dusa.
Atsakyti
Tikriausiai Jus jau aptarete kelis kartus, bet klausimas apie vezimus:)
Kokius pirkot ? Kiek pinigu skyret ?
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 08 10, 17:28)

Įsimečiau dvejas: gumines lengvai valomas į gimdyklą ir šiltesnes į palatą.
Atsakyti
QUOTE(Dra-cena @ 2016 08 10, 21:42)
As tikrai nekviesiu jei nedirbs, vargu ar speciau, jei taip kaip su pirmu. Na, siaip jei nesikeicia pamaina, juk galima "susitarti" ir su tuo met budinciu, as tokios nuomones wink.png ir su akusere, vardan demesio biggrin30x30.png
Tavo atveju, jau nieko nepadarysi. Nebent sulauksi termino ir gydytojos is atostogu biggrin30x30.png
Fasion149, oho kiek jau daug laiko, tikrai kaip su dvyniais thumbup2.png wink.png labai nedaug beliko! Siaip nei viena nezinom koks išaus rytojus wink.png
As tapkes imsiu vienas. Man daug patogiau isperiamos "balerinkes" su jomis vaziuosiu ir paskui jei reiks praleksiu wink.png tapkes tik i gimdykla ir dusa.

Tikiuosi pilnai isnesioti. Nors aplinkiniai tikrai, kai pamato kad vis dar nepagimdziau - labai nustemba. Reikia 38 sulaukti. Kazkaip .....

As kviestis taip pat nieko nesiruosiu. Su dvyniais gimdyme dalyvauja visas tuntas mediku. Du akuseriai, du ginekologai, du vaiku gydytojai man atrodo ir anesteziologas tikrai dalyvauja (cia per naturalu tikrai ju tiek subega). O jei planinis CP - gal siek tiek maziau, neradau tokios info. Bet jei is 8 zmoniu bus ten kazkam sumoketa, susitarta - man atrodo jokio skirtumo tikrai nebus. As is principo esu pries visokiu pakysiukus, susitarimus, bet kai paklausai i kokias situacijas patenka merginos - tai tikrai kazkaip nupurto. Gimdymas tikrai ne ta vieta, kur noretusi su itin nemaloniu elgesiu susidurti.
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2016 08 10, 20:28)

Laba,

aš pirkau naują lietuvišką Tutis Zippy už 180 Eur (iš ilgesnių, skirtų žiemai, nors kai pamatavau vidų, tai neatrodo labai ilgas, tie vasariniai reiškia visai trumpučiai). Taupiai prasisukau, bet čia tik lopšinis vežimas. Po to sėdimą pirksiu atskirai pagal poreikį - lengvesnį ir pan.
Papildyta:
o jūs imate po gimdymo stalo įrankius, lėkštę, šakutę ir pan. vyrui? ir dar klausimas - kiek į pogimdyvinę šliaužtinukų/siaustinukų imsite?
Atsakyti
Sveikos, merginos! Ar kuriai nors yra iškilus "problema" dėl vaikelio padėties?
Maniškis sėdėjo 35savaitę, paskui skersai pilvo gulėjo. Šią savaitę vis tiek skersas, tik apsisuko skersai į kitą pusę..... Daktarai siūlo apgręžt. Bet placenta priekyje ir virkštelė ant kaklo apsisukus.

Kaip jūs spręstumėt? Mane nuo cezario atkalbinėja. O aš baiminuosi apgręžimo......
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2016 08 10, 20:28)

Labas rytas. Pas mane Evo mutsy. Pirkom naudota, 150 Eur. Trys dalys, pukinis vokelis ir tase. Kedute 3 padeciu, nerealiai patenkinta vezimu smile30x30.png

QUOTE(Doremina @ 2016 08 10, 20:41)
Įsimečiau dvejas: gumines lengvai valomas į gimdyklą ir šiltesnes į palatą.

As taip pat smile30x30.png

QUOTE(pupsikele @ 2016 08 11, 08:05)
Sveikos, merginos! Ar kuriai nors yra iškilus "problema" dėl vaikelio padėties?
Maniškis sėdėjo 35savaitę, paskui skersai pilvo gulėjo. Šią savaitę vis tiek skersas, tik apsisuko skersai į kitą pusę..... Daktarai siūlo apgręžt. Bet placenta priekyje ir virkštelė ant kaklo apsisukus.

Kaip jūs spręstumėt? Mane nuo cezario atkalbinėja. O aš baiminuosi apgręžimo......

Jei man butu tokia beda, tai tik cezaris, ne kitaip. Jei dar virkstele apsisukus. Nejuokas.
Atsakyti
QUOTE(JackJack @ 2016 08 11, 08:50)
Labas rytas. Pas mane Evo mutsy. Pirkom naudota, 150 Eur. Trys dalys, pukinis vokelis ir tase. Kedute 3 padeciu, nerealiai patenkinta vezimu smile30x30.png
As taip pat smile30x30.png
Jei man butu tokia beda, tai tik cezaris, ne kitaip. Jei dar virkstele apsisukus. Nejuokas.

Ačiū, aš ir labiau linkusi gult po peiliu, nei rizikuot..... Tai jau visai įmanoma, kad kitą savaitę bus nuspręsta ką su manim daryt wink.png
Atsakyti
Pirkom vezima x lander x move 3 in 1, kedute maxi cosi. mokejim 700 eu
Atsakyti