QUOTE(Dra-cena @ 2016 08 10, 09:29)
Fashion149 kaip tik norejau klausti kaip laikosi rugsejo dvynukai
nes juk dazniausiai buna anksciau viskas. Kokios prognozes jums? Kaip savijauta siaip?
Santariskese palata 45e +15e jei vyras lieka. Tokios palatos tik 5. Dar yra lyg dvi vienvietes jos kazkiek pigesnes, bet jei yra laisvos tos 5 po 45e tai turi i jas pirma pretenduoti.
as (tfutfutfu) pakankamai gerai jauciuosi. Na siaip tai tragiskai - vaikstau kaip antis, pilvas milziniskas, miegoti normaliai neina - koks cia geris. Bet cia visoms taip pat. BET Tyrimai visi geri (apart hemoglobino - jis visa nestuma zemas) Bet vystosi tolygiai, abu atitinka laika. Tik kad skersi abu. Mano gydytojas sake, kad jau nepamena tokio sklandaus atvejo su dvyniais. Bet cia viskas gali per kelias dienas apsiversti aukstyn kojom. (turiu galvoje slapimo tyrimus, siaip dar kasnors)
Bet man mano gyventojai paskyre patys lovos rezima, be gydytojo. As kiek pavaikscioju, ar ka uzsiimu padaryti, tai labai greitai nusiveda mane maziukai paguleti
Tiksriausiai taip reikia.
QUOTE(Treciadiene @ 2016 08 10, 17:14)
Taip dvyniai dažnai gimsta anksčiau, bet jie ir vystosi pilvelyje kitaip, dėl to lyginti su kitais neišnešiotukais tikrai neverta, jie tikrai bus žymiai labiau išsivystę. Beje, o kelinta Tau savaitė?
Man dabar eina 36 savaite. 35+5 dienos. Sestadieniais man savaite persivercia. Ir echo kai ziuri, tai labai panasiai pasako.
Rugsejo as kazin ar sulauksiu. 38 pilnai savaiciu kiek skaitau dvynius krapsto lauk. Tai cia gaunasi paskutines rugpjucio dienos. O musu sese i pirma klase eis. TAi nezinau - stresiukas ir man ir teciui kaip cia bus.
QUOTE(Proteja @ 2016 08 10, 18:28)
o kažin tapkių užteks sau vienų, ar dvejas pasiimti?
as vienas gumines isimeciau.