Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. rugsėjinukai

sveikutes, visai pas jus nebeuzsuku. Tik gulineju, jegu nera. Hemoglobinas 92 tai gal tai turi itakos.
Jus dar visos sveikos, nei viena nepabyrejot ?
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2016 07 27, 13:43)
Bet kurioje ligoninėje taip gali nutikti, tik apie tai nerašo...aš praeitus 2 gimdymus gulėjau beveik po mėnesį ligoninėje, tai mačiau visokių ir narkomanių, ir alkoholikių ir su Hepatitais... galiu nuraminti, kad jas gydytojai stengiasi atskirti, apgyvendinti atskirose palatose.
Dabar, kai gulėjau Santariškėse patologiniam mano kaimynė irgi buvo įtartina švelniai sakant. 28 metų laukėsi jau 5 vaiko ir nei vieno neaugina... na pripirko mano vyras jai rankšlioščių ir higienos priemonių ir išgyvenau😀

as antra kai gimdziau pakliuvau i palata su tokia lenkaite. Tai antra diena ji man toki morala dejo uz visus lietuvius. Kaip mes drystame isvaziuoti is Lietuvos. Cia turim dirbti ir mokescius moketi. Zmonem pasalpu nera is ko moketi. O kai dar isgirdi, kad as nesu 100 % vilniete - tai atsiemiau ir uz tai, kad tokie kaip as uziva visas vietas vaiku darzeliuose ir tikriems vilnieciams nera ka daryti.
Tai sakiau, jei dar karta teks guleti - imsiu privacia palata. O gal kuri zinot - po CP gal ir guldo atskirai ar nesvarbu ?

QUOTE(Treciadiene @ 2016 07 29, 12:08)
Labas rytas!

Mano berniukas gimes 35 savaitę svėrė 2400 kg, na toks prie didesnių buvo 😀 Antakalnyje reanimacijoje praleidom daugiau nei savaite ir dar Santariškėse  apie 3 savaites. Pagrindinė problema buvo, kad jis pamiršdavo kvėpuoti... tiesiog nustoja ir viskas, pradeda mėlynuoti. Ir dar buvo didelė gelta, reikėjo gulėti po lempomis, tik išima ir vėl atsinaujina gelta, o visa kita gerai, net per zondą nereikėjo maitinti...
Dėl svorio nesijaudink, labai gali būti, kad echoskopas neteisingai rodo, be to įtariu, kad ir dėl Tavo jaudulio neauga, nes turbūt mažai valgai. Labai Tave suprantu,  bet viskas bus gerai. Svarbu, kad laiku nustatė sutrumpėjusį kaklelį ir gali pasisaugoti.
Aišku gaila, kad per TA nebus tavo gydytojos, bet pavaduojanti gal irgi bus gera.

as vis skaitau apie anksciau gimusius, kokios buna komplikacijos. Ir tas nustojimas kvepuoti man taip siaubingai atrodo. O tai nakti gali ir nepastebeti. Labai bijau sitos komplikacijos. Jau nedaug liko iki pilno isnesiojimo, bet skaitant radau, kad ir po CP dazniau pasitaiko kvepavimo sutrikimu.
Atsakyti
Po CP neguldo atskirai, nebent imi mokamą palatą. Jeigu planinis CP, tai jau geriau pasirūpinti atskira mokama palata bus lengviau pačiai ir vyras kaimynei netrukdys... o Tau kaimynės lankytojai.

Apie neišnešiotukų komplikacijas geriau neskaityti ir nesinervinti, nes kiekvienam būna kitaip ir tikimybė, kad Tavo vaikui taip bus tikrai nedidelė, o be to kai bus, tada ir pasiskaitysi. Galiu nuraminti, kad tokiems "pamirštantiems" kvėpuoti vaikams dedama tokia lentelė su jutikliais ir jeigu jis nebekvėpuoja skleidžia tokį garsą, kad visas aukštas subėga😀
Kiekvienas vaikas vis kitoks, pvz Erikos Jennings 35 savaitę gimęs berniukas po 2 parų jau su ja palatoje buvo, o po savaitės namie, o maniškis 3 ar 4 savaites ligojinėje buvo.
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2016 08 09, 21:50)
Po CP neguldo atskirai, nebent imi mokamą palatą.  Jeigu planinis CP, tai jau geriau pasirūpinti atskira mokama palata bus lengviau pačiai ir vyras kaimynei netrukdys... o Tau kaimynės lankytojai.

Apie neišnešiotukų komplikacijas geriau neskaityti ir nesinervinti, nes kiekvienam būna kitaip ir tikimybė, kad Tavo vaikui taip bus tikrai nedidelė, o be to kai bus, tada ir pasiskaitysi. Galiu nuraminti, kad tokiems "pamirštantiems" kvėpuoti vaikams dedama tokia lentelė su jutikliais ir jeigu jis nebekvėpuoja skleidžia tokį garsą, kad visas aukštas subėga😀
Kiekvienas vaikas vis kitoks, pvz Erikos Jennings 35 savaitę gimęs berniukas po 2 parų jau su ja palatoje buvo, o po savaitės namie, o maniškis 3 ar 4 savaites ligojinėje buvo.

liepos 11 per echo ziurejo, tai mano abu gyventojai skersi buvo. Sake jau praktiskai nera sansu, kad apsivers. Tai ..... CP kaip ir 95 % O kadangi dvyniai laaabai daznai anksciau gimsta, tai ir skaitau apie tas komplikacijas. Geriau jau tikrai neskaityti. Bet negaliu. Vis neramu, kas butu jei jau dabar butu.
O kiek santariskese ir kiek klinikose mokamos palatos? Ir vyrams yra lovos, gali miegoti?
As pirma gimdziau Kauno II ligonineje. Tai ten kiek supratau tik seimynines palatos. Buvom su vyru visas dienas ir mokejom uz vyra visiskai kapeikas palyginus.
Atsakyti
Fashion149 kaip tik norejau klausti kaip laikosi rugsejo dvynukai smile30x30.png nes juk dazniausiai buna anksciau viskas. Kokios prognozes jums? Kaip savijauta siaip?
Santariskese palata 45e +15e jei vyras lieka. Tokios palatos tik 5. Dar yra lyg dvi vienvietes jos kazkiek pigesnes, bet jei yra laisvos tos 5 po 45e tai turi i jas pirma pretenduoti.
Treciadiene, prisiduok kaip tau siandiena TA seksis kokie ismatavimai ir svoris wink.png labai suprantu tavo dziugesi del 35sav, nes man taip pat labai smagu sulaukus 34sav biggrin30x30.png bet kartele kyla, noriu dabar 36sav biggrin30x30.png biggrin30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dra-cena: 10 rugpjūčio 2016 - 07:30
Labas rytas.

Antra diena visa klyna plesia, einu issisketus. Ir siaip pilvinukas kazkaip nepatogiai malasi, atrodo i sonus isirezes, net tempia, tai greiciausiai neverta tiketis, kad apsiverte i normalia padeti unsure30x30.png Greiciau ta kita savaite, kai i VGN vaziuosiu, bent jau paaiskes gal kas nors ir zinosiu, ko tiketis, nes dabar visiskas pasimetimas, ar cia nusiteikinet naturaliai gimdyt, ar cp unsure30x30.png O dar isgirdau, kad per cp ne tik horizontalu pjuvi gali daryt, o ir skersa, tai visai susibalamutinau blink30x30.png

QUOTE(fasion149 @ 2016 08 09, 18:52)
Tik gulineju, jegu nera. Hemoglobinas 92 tai gal tai turi itakos.

Turi itakos tikrai, as irgi kaip apspangus muse be jegu slitineju, kai nukrenta sitaip.

Atsakyti
pradėjau po truputį krautis daiktus, kad būtų ramiau smile30x30.png o vyrui daiktus irgi iš karto dedate, ar jis atsiveš po to, kai bus aišku, ar pavyks gauti atskirą palatą su lova jam?
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 08 10, 13:02)
pradėjau po truputį krautis daiktus, kad būtų ramiau smile30x30.png o vyrui daiktus irgi iš karto dedate, ar jis atsiveš po to, kai bus aišku, ar pavyks gauti atskirą palatą su lova jam?

Vyrui? biggrin30x30.png o ka jam deti? Susisides pats, ko reiks biggrin30x30.png jam pasakyta tik sliures turet biggrin30x30.png va sitas po kontrole biggrin30x30.png daugiau as nesirupinu biggrin30x30.png
Atsakyti
Sveikos!

Grįžau aš šiandien po apžiūros labai nusivylusi verysad.png , nes mano gydytoja išeina atostogų iki rugsėjo vidurio... aišku šansų teorinių, kad turėčiau sulaukti yra, bet praktinių kažin...
Na o visa kita gerai kol kas. Kaklelis 3 cm, na tai visai normalus, kraujo ir šlapimo tyrimai geri, hemoglobinas 122 ( geriu granatų sultis, nes buvo pradėjusi svaigti galva). Na ir kitas apsilankymas tik 37 savaičių jau rugsėjo mėnesį.
Papildyta:
QUOTE(fasion149 @ 2016 08 09, 23:18)
liepos 11 per echo ziurejo, tai mano abu gyventojai skersi buvo. Sake jau praktiskai nera sansu, kad apsivers. Tai ..... CP kaip ir 95 % O kadangi dvyniai laaabai daznai anksciau gimsta, tai ir skaitau apie tas komplikacijas. Geriau jau tikrai neskaityti. Bet negaliu. Vis neramu, kas butu jei jau dabar butu.

Taip dvyniai dažnai gimsta anksčiau, bet jie ir vystosi pilvelyje kitaip, dėl to lyginti su kitais neišnešiotukais tikrai neverta, jie tikrai bus žymiai labiau išsivystę. Beje, o kelinta Tau savaitė?
Atsakyti
Treciadiene, o tu pas ja gimdyti norejai? Ar tik del vizitu? Nes jei del TA tai puse velnio, nors man paciai irgi nepatinka kai vaduoja mano gyd.
O siaip liux, kad viskas gerai, dar pasisaugok, ir greit jau galesi lekti wink.png
Tai jau prg gelio nebereikia kaip suprantu? O koks vaiko svoris?
Atsakyti
QUOTE(Dra-cena @ 2016 08 10, 17:19)
Treciadiene, o tu pas ja gimdyti norejai? Ar tik del vizitu? Nes jei del TA tai puse velnio, nors man paciai irgi nepatinka kai vaduoja mano gyd.
O siaip liux, kad viskas gerai, dar pasisaugok, ir greit jau galesi lekti wink.png
Tai jau prg gelio nebereikia kaip suprantu? O koks vaiko svoris?

Aš dėl gimdymo pergyvenu, vizitai ne taip svarbu, galėčiau pakentėti, juo labiau, kad lankausi Northway, tai visi ten geri😁 o po Northway bent jau Antakalnis skyrėsi kaip diena ir naktis. Sėdžiu kol kas pasimetusi... nežinau ar ieškoti kitos gydytojos ar ką daryti...
O ką tu Dra-cena darysi? Tarsiesi?
Aš naudojau kapsules, jau nebereikia man jų naudoti ir planuoju dar 2 savaites ištempti ir negimdyti.
Šįkart echo nedarė, nežinau vaiko svorio, tik širdelę paklausė ir viskas.
Atsakyti
As ir privaciai, tai visi geri biggrin30x30.png bet geriausia pas savo zinoma.
Zinok tikiuosi, kad bus kaip su pirmuoju, nuvaziuosiu ir dirbs, tada pasikviesiu. Bet jei bus savaitgalis ar naktis - nekviesiu. Mano misija gimdyti darbo dienomis pirmoje dienos puseje biggrin30x30.png o realybeje, puikiai zinom, kad cia nekontroliuojami procesai ir norai, gali likti tik norais. Bet butu thumbup2.png biggrin30x30.png
O tu kvieteisi su pirmais? Ir kviestum bet kuriuo paros metu, jei ne atostogos?
Atsakyti