Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. rugsėjinukai

As po TA. Treciadiene, mano kaklelis is 1,8cm "ataugo" i 3,5cm!!! Mistika thumbup.gif galiu drasiai baigti lovos rezimo era. Bet kazkaip nzn, nelabai man norisi rizikuoti. Naturaliai bijau biggrin.gif o beto, ir neturiu as jegu šlitineti smile.gif....sunkiai judu, aplamai, man ejimas yra diskomfortas. Tai panasu, kad savaime dar gulinesiu, nezinau, gal paranojiska, bet saugi nesijauciu biggrin.gif kita TA po 2sav. Beje, vaikas 2kg. Ugtelejo gerokai per dvi sav. Uztat mano svoris -200gr biggrin.gif
O kodel tu gimdyti zadi viena? Vyras vaikus priziures? As nezinau ar imsiu mokama palata, nes vyras negales nakvoti, tai nebera gal net prasmes imti ir moketi 60eur...
Atsakyti
QUOTE(Dra-cena @ 2016 08 04, 12:42)
As po TA. Treciadiene, mano kaklelis is 1,8cm "ataugo" i 3,5cm!!! Mistika  thumbup.gif  galiu drasiai baigti lovos rezimo era. Bet kazkaip nzn, nelabai man norisi rizikuoti. Naturaliai bijau biggrin.gif o beto, ir neturiu as jegu šlitineti smile.gif....sunkiai judu, aplamai, man ejimas yra diskomfortas. Tai panasu, kad savaime dar gulinesiu, nezinau, gal paranojiska, bet saugi nesijauciu biggrin.gif kita TA po 2sav. Beje, vaikas 2kg. Ugtelejo gerokai per dvi sav. Uztat mano svoris -200gr biggrin.gif
O kodel tu gimdyti zadi viena? Vyras vaikus priziures? As nezinau ar imsiu mokama palata, nes vyras negales nakvoti, tai nebera gal net prasmes imti ir moketi 60eur...

Super zinios thumbup.gif jau dabar gali atsipusti.
Atsakyti
QUOTE(Dra-cena @ 2016 08 04, 14:42)
As po TA. Treciadiene, mano kaklelis is 1,8cm "ataugo" i 3,5cm!!! Mistika  thumbup.gif  galiu drasiai baigti lovos rezimo era. Bet kazkaip nzn, nelabai man norisi rizikuoti. Naturaliai bijau biggrin.gif o beto, ir neturiu as jegu šlitineti smile.gif....sunkiai judu, aplamai, man ejimas yra diskomfortas. Tai panasu, kad savaime dar gulinesiu, nezinau, gal paranojiska, bet saugi nesijauciu biggrin.gif kita TA po 2sav. Beje, vaikas 2kg. Ugtelejo gerokai per dvi sav. Uztat mano svoris -200gr biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif tikrai labai geros naujienos. Dabar ir gulėti smagiau bus😀 na ir apetitas tikrai sugrįš... ir vaikelio svoris normalus. Viskas tiesiog puiku.
Na aš irgi paranojiška, todėl geriau guliu ir man ramiau, nes bijau, kad po tokio ilgo gulėjimo kai atsikelsiu, tai ir pagimdysiu. Dabar laukiu kito apsilankymo, nes jau pradeda viską skaudėti...
Na mano vyras nesiveržia į gimdymą. Pirmą kartą, kai gimdžiau negalėjo dalyvauti, antra kartą "pabėgo" tikra to žodžio prasme... seselė net vijosi, buvo labai juokinga😂 Na o dabar iš anksto sutarėm draugiškai, kad nedalyvaus. Iš esmės nelabai man jis reikalingas, labiau erzintų nei padėtų.
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 08 04, 06:28)
o kaip patogiausia susikrauti daiktus į gimdyklą;

As dejau viska i viena tase, tik vaiko rubelius ir pampersa atskirai i maisiuka, kad nereiktu vyrui ieskot po viena daikta. Padave gydytojai maiseli, kai jau reik rengt ir ramu smile.gif

pampotaukšlėli, aciu uz rekomendacijas, darysiu dabar namu darbus sau vakarais, vaikus suguldzius smile.gif

Dra-cena, su gera TA thumbup.gif

QUOTE(Treciadiene @ 2016 08 04, 13:41)
Pirmą kartą, kai gimdžiau negalėjo dalyvauti, antra kartą "pabėgo" tikra to žodžio prasme... seselė net vijosi, buvo labai juokinga😂

biggrin.gif Oi tie vyrai... maniskis tik lengvai pabalo, bet nebuvo kur jam detis, isikirtau i ranka ir niekur nepaleidau biggrin.gif sudalyvavo abiejuose, sitam net neklausiau, ar bus, nes tiesiog BUS cool.gif Ai, man lengviau kazkaip moraliskai, kai savas zmogus salia.

Atsakyti
QUOTE(Dra-cena @ 2016 08 04, 12:42)

Tai su puikiu TA tave 4u.gif labai smagios zinios smile.gif del vaiksciojimo manau naturalu diskomfortas i pabaiga juk mes jau bigsmile.gif man irgi vis tai ten suduria, tai suskausta, shen vaziuosiu i privatu echo, tegu paziuri kaip laikosi mazius bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo very_berry: 05 rugpjūčio 2016 - 06:13
Labas rytas. Dra-cena, su gera TA, Very bery, lauksim ziniu po apziuros smile.gif
As kaip Treciadiene, sutarem su vyru, kad jis nebus gmdyme. Jis nenori, as nenoriu. man, kai sunku noriu tylet ir, kad niekas nelystu i aki. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(very_berry @ 2016 08 05, 06:13)
Tai su puikiu TA tave  4u.gif  labai smagios zinios smile.gif del vaiksciojimo manau naturalu diskomfortas i pabaiga juk mes jau bigsmile.gif  man irgi vis tai ten suduria, tai suskausta, shen vaziuosiu i privatu echo, tegu paziuri kaip laikosi mazius  bigsmile.gif

man tai didesnis diskomfortas už vaikščiojimą yra miegas, nes miegu tik ant kairio šono, tai nuguliu kažin ką sau, tai net dažniau keliuosi į wc naktį, kad biški pailsėti, arba trumpam ant nugaros apsiverčiu, bet ilgam nepatogu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(JackJack @ 2016 08 05, 07:15)
Labas rytas. Dra-cena, su gera TA, Very bery, lauksim ziniu po apziuros smile.gif
As kaip Treciadiene, sutarem su vyru, kad jis nebus gmdyme. Jis nenori, as nenoriu. man, kai sunku noriu tylet ir, kad niekas nelystu i aki. biggrin.gif

mes irgi su vyru nutarę, kad iki pat pabaigos neužsibus, nebent ekspromtu jam didelis noras atsiras smile.gif
Papildyta:
užsimaniau šiandien alyvinių obuolių, reikia netingėti nueiti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

tyku ramu čia smile30x30.png gal pasidalintumėte įžvalgomis, kokie kilimai pas jus vaikų kambaryje? vaikiški, spalvoti, vienspalviai, medvilniniai, vilnoniai, sintetiniai? Turime juodą sintetinį, tai manyčiau vaikui nelabai tokia spalva smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 08 08, 08:22)
gal pasidalintumėte įžvalgomis, kokie kilimai pas jus vaikų kambaryje? vaikiški, spalvoti, vienspalviai, medvilniniai, vilnoniai, sintetiniai? Turime juodą sintetinį, tai manyčiau vaikui nelabai tokia spalva smile30x30.png

Pas mus va toks kilimas. Vaikams patinka, man gal tik nelabai, nes noretusi kokio didesnio, bet kambario isplanavimas toks, kad kitaip nesigauna, tai ka jau turim, ta turim smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 08 08, 10:22)
Sveikos,

tyku ramu čia smile30x30.png gal pasidalintumėte įžvalgomis, kokie kilimai pas jus vaikų kambaryje? vaikiški, spalvoti, vienspalviai, medvilniniai, vilnoniai, sintetiniai? Turime juodą sintetinį, tai manyčiau vaikui nelabai tokia spalva smile30x30.png

Labas!

Pas mano vaikus kilimai vaikiški spalvoti. Dėl medžiagos nežinau įtariu sintetiniai, bet už tai puikiai valosi su plaunamu dulkių siurbliu😀 Kadangi nebrangūs, tai ie negaila ar flomasteriai, ar klijai išsilieja, ar tiesiog draugai batus ir rankas nusivalo...

Na o man jau 35 savaitė prasidėjo!!! Labai džiaugiuosi tiek ištempusi ir tikiuosi dar pora kaip nors išlaukti, o tada jau gimdysiu😀
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2016 08 08, 12:30)
Labas!

Pas mano vaikus kilimai vaikiški spalvoti. Dėl medžiagos nežinau įtariu sintetiniai, bet už tai puikiai valosi su plaunamu dulkių siurbliu😀 Kadangi nebrangūs, tai ie negaila ar flomasteriai, ar klijai išsilieja, ar tiesiog draugai batus ir rankas nusivalo...

Na o man jau 35 savaitė prasidėjo!!! Labai džiaugiuosi tiek ištempusi ir tikiuosi dar pora kaip nors išlaukti, o tada jau gimdysiu😀

Labas rytas. O jau visai nemazai savaiteliu smile30x30.png Temk dar kiek tik reikia smile30x30.png
Atsakyti
Sveikos smile30x30.png

Smagu, kad laikotės, geros naujienos iš visų smile30x30.png

Pas mus vaikų kambary nėr kilimo, ir šiaip niekur nėr. Turim šunį, tas plaukais viską apvelia, tai geriau jau būdavo ryškus minkštas pariesalas trumpam su daugybe žaislų, kol sūnus mažiukas buvo.

Į gimdymą vyras eis, tiksliau, bus sąrėmių metu. Man nereikia masažavimo ir panašiai, tiesiog labai padėjo, kad tiesiog buvo šalia, padavė, ko reikėjo, palydėjo į wc ir pan. Užtat dabar labai neramiai laukiu grįžtančio iš komandiruotės. Kiekvienas paruošiamasis baido - o jei jau dabar prasideda, o jo nėr.
Atsakyti