Aciu tau uz visus atsakymus ir palaikyma Treciadiene
O pamirsdavo kvepuoti del plauciu nesubrendimo pilno? Ar tai neturi itakos? Na taip, 35sav svoris sakyciau normalus.
Tu visiskai teisi, nera apetito nuo to savotisko streso ir itampos skaiciuojant kiekiena diena
QUOTE(Dra-cena @ 2016 07 29, 12:21)
Aciu tau uz visus atsakymus ir palaikyma Treciadiene
O pamirsdavo kvepuoti del plauciu nesubrendimo pilno? Ar tai neturi itakos? Na taip, 35sav svoris sakyciau normalus.
Tu visiskai teisi, nera apetito nuo to savotisko streso ir itampos skaiciuojant kiekiena diena
Labas!
Kaip laikaisi? Tikiuosi taip pat gerai?
Seselės sakė, kad su anksčiau laiko gimusiais berniukais dažnai taip būna, nes jie tiesiog tingi😁 pvz jeigu valgo, tai valgo, kvėpuoti jau nebegali... gal ir taip, nes maniškis net naktį valgyti nesikeldavo, maitindavau miegantį, o jeigu pramiegodavau, tsi išmiegodavo visą naktį nevalges.
Papildyta:
QUOTE(Proteja @ 2016 08 02, 10:11)
Sveikos,
gal teko kur nors matyti paaukštinimą į vonią kūdikio vonelei? nes kažkaip žemokai gausis lenktis ...
gal teko kur nors matyti paaukštinimą į vonią kūdikio vonelei? nes kažkaip žemokai gausis lenktis ...
Mačiau tokias kaip kojas ant kurių dedasi vonelė. Ir Ikėjoje mačiau ir Baby city tik kainos nepamenu. Įvesk į googlą stovas vonelei tikrai išmes nuorodų.
Man asmeniškai patogiau vaiką maudyti ant vonios grindų pasidėjus vonelę, kadangi atsisėdi šalia ir maudai, nes stovėti žymiai sunkiau po gimdymo😀 na o po kokių 6 mėn vis tiek jau maudau normalioje vonioje.
QUOTE(Proteja @ 2016 08 03, 08:32)
ar reikia skalbti naują patalynę naujagimiui?
As visus naujus drabuzelius skalbiu, patalyne irgi. Veliau jau nebe, bet kol dar naujagimis, skalbiu viska.
Sveikos. Ramuma cia ziuriu O as antra diena kaip nesava vaikstau po TA. Buvau rami kaip belgas, bet vat eme ir sumaste vakar mano kavalierius, kad reik jam is normalios padeties zemyn galva apsiversti istrizai Galva kazkur desiniam sone, uzpakalis kairiam, o man israse gine siuntima po poros savaiciu i akuserini skyriu del vaiko apgrezimo arba gimdymo taktikos nutarimo Nu ir kukuoju, nenoriu as nei apgrezinejimo, nei cp. Aisku, kad tik tiek bedos butu, bet vis tiek situacija ne tokia, kokios tikejausi. Reiks kazkaip tartis, kad apsiverstu pats atgal per tas pora savaiciu
QUOTE(PoSiTiVe @ 2016 08 03, 15:05)
As visus naujus drabuzelius skalbiu, patalyne irgi. Veliau jau nebe, bet kol dar naujagimis, skalbiu viska.
Sveikos. Ramuma cia ziuriu O as antra diena kaip nesava vaikstau po TA. Buvau rami kaip belgas, bet vat eme ir sumaste vakar mano kavalierius, kad reik jam is normalios padeties zemyn galva apsiversti istrizai Galva kazkur desiniam sone, uzpakalis kairiam, o man israse gine siuntima po poros savaiciu i akuserini skyriu del vaiko apgrezimo arba gimdymo taktikos nutarimo Nu ir kukuoju, nenoriu as nei apgrezinejimo, nei cp. Aisku, kad tik tiek bedos butu, bet vis tiek situacija ne tokia, kokios tikejausi. Reiks kazkaip tartis, kad apsiverstu pats atgal per tas pora savaiciu
mums per paskaitą sakė, kad vaikeliui įsistatyti gali padėti paropoti keturiomis (pajuokavo, kad plaunant grindis) namuose, nžn kiek teisybės
QUOTE(Proteja @ 2016 08 03, 15:21)
mums per paskaitą sakė, kad vaikeliui įsistatyti gali padėti paropoti keturiomis (pajuokavo, kad plaunant grindis) namuose, nžn kiek teisybės
Nezinau ir as, kiek teisybes, bet vakar jau ropojau Vaikai net skersai ziurejo, kas cia tai mamai uzejo
QUOTE(PoSiTiVe @ 2016 08 03, 17:05)
Dvi savaitės dar daug laiko, turėtų dar pasisukti pats. Aš irgi skaičiau, kad reikia pratimus keturiomis atsistojus daryti, kiek čia tiesos nežinau, bet blogo nieko neturėtų nutikti...
Aš kai gimdžiau pirmą ant gimdymo stalo man įstatinèjo į gimdymo takus vaiką. Neskaudėjo, bet jausmas nemalonus.
Labas rytas. Apie ta repliojima 4 ir as girdejau Gal tikrai padeda Tikekimes, kad gris i pirmine padeli lelius
As desiu viena tase ir i gimdykla isimesiu kas reikalinga
As desiu viena tase ir i gimdykla isimesiu kas reikalinga
QUOTE(PoSiTiVe @ 2016 08 03, 16:05)
Sveikos. Ramuma cia ziuriu O as antra diena kaip nesava vaikstau po TA. Buvau rami kaip belgas, bet vat eme ir sumaste vakar mano kavalierius, kad reik jam is normalios padeties zemyn galva apsiversti istrizai
Sveikos. Ramuma cia ziuriu O as antra diena kaip nesava vaikstau po TA. Buvau rami kaip belgas, bet vat eme ir sumaste vakar mano kavalierius, kad reik jam is normalios padeties zemyn galva apsiversti istrizai
Sveikos
Mano pana irgi guli įstrižai, bet jokios baimės pas mane, nes jau turiu patirtį su pirmagimiu, jisai sugebėjo ir 39 savaitę vartytis vieną rytą sėdi, kitą žemyn galva...nuo to vartaliojimosi pradėjo blogėti jo būklė, tai buvo pradėta ruoštis cezariui, ryte likus kelioms minutėms iki operacijos dar ėjom echoskopijai, kad pažiūrėt kas vyksta ir bernužėlis buvo žemyn galva (matyt pats išsigando, kad bus ištrauktas anksčiau laiko ). Po tos dienos, dar savaitę išvaiksčiojau kaip niekur nieko ir daugiau nebesivartė šį kartą gydytoja irgi siūlė apgręžimą, bet tikrai neleisiu nė bandyt, nes rizika nemaža ir man ir vaikui, tai jei neapsivers pati geriau tegu operuoja...
Pradėjau lankyt baseiną, neretai jame pavyksta apversti į reikiamą poziciją, yra ir pratimų palengvinti šitam procesui..vienas jų kaip jau ir aptarėt ropot keturiom, kitas gulėt daugiau ant tos pusės, kurioje yra galvytė, dar vienas pratimas kelt dubenį į viršų, katės pratimas - klūpant ant keturių išriesti nugarą ir atsipalaiduoti.
QUOTE(Proteja @ 2016 08 04, 08:28)
o kaip patogiausia susikrauti daiktus į gimdyklą;
- viską vienoje tašėje;
- ar dvi tašes, atskiriant daiktus mamai ir vaikui;
- ar dvi tašes pagal daiktus gimdymui ir po gimdymo...?
- viską vienoje tašėje;
- ar dvi tašes, atskiriant daiktus mamai ir vaikui;
- ar dvi tašes pagal daiktus gimdymui ir po gimdymo...?
Labas,
Aš kadangi planuoju gimdyti Samtariškėse, tai deduosi dvi tašes. Vieną į gimdyklą, kitą į palatą. Kadangi gimdysiu viena, tai nebus kam nešioti tos tašės po gimdumo, o vyras atvažiuos it atveš po to.