Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. rugsėjinukai

Treciadiene, pranesk kaip ryt TA seksis. Kaip kaklelis ir kokiu budu tau ji ziuri, scanu ar ir rankiniu? Iki kada tau peogesterona reiks naudoti?
As kai klausiau del jo, tipo sake yra dvi stovyklos gydytoju, vieni uz, kiti ne, bet ale jis labiau naudojamas jau turejusioms prieslaikinius gimdymus praeityje. Va tokios teorijos biggrin.gif
Lauksiu naujuenu is taves ax.gif
Atsakyti
sveikos,

mūsų rugsėjinukams ar reikia pirkti kombinezoną ar vokelį ir kokio dydžio, 56 ar 62? ir šiaip nupirkau jau keletą šliaužtinukų, smėlinukų 56 dydžio ir suabejojau, ar su pampersu vaikelis tilps? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 07 27, 07:17)
sveikos,

mūsų rugsėjinukams ar reikia pirkti kombinezoną ar vokelį ir kokio dydžio, 56 ar 62? ir šiaip nupirkau jau keletą šliaužtinukų, smėlinukų 56 dydžio ir suabejojau, ar su pampersu vaikelis tilps? biggrin.gif

Labas rytas. Turiu ir ta ir ta smile.gif 62 dydzio smile.gif Vaikiukas juk dar bus aprengtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 07 27, 08:17)
sveikos,

Turiu kombinezoną 62 dydžio. Pradžiai užteks, o toliau matysim.
Šliaužtai ir smėlinukai 56 dydžio tikrai nebus maži gimusiam, nebent saboniukas gimtųsmile.gif
Atsakyti
vilniečių neišgąsdino vakar dienos žinios apie VGN? smile.gif kai išgirdau, kad VGN pagimdžiusi čigonė tuoj prie ligoninės ėmė platinti, tai kažkaip dingo susidomėjimas VGN. O jei taip nebūtų laisvų privačių palatų ir paguldo šalia ... nejauku būtų smile.gif gal ten jų mėgiama vieta, nes netoli stoties
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 07 27, 11:41)
vilniečių neišgąsdino vakar dienos žinios apie VGN? smile.gif kai išgirdau, kad VGN pagimdžiusi čigonė tuoj prie ligoninės ėmė platinti, tai kažkaip dingo susidomėjimas VGN. O jei taip nebūtų laisvų privačių palatų ir paguldo šalia ... nejauku būtų smile.gif gal ten jų mėgiama vieta, nes netoli stoties

Bet kurioje ligoninėje taip gali nutikti, tik apie tai nerašo...aš praeitus 2 gimdymus gulėjau beveik po mėnesį ligoninėje, tai mačiau visokių ir narkomanių, ir alkoholikių ir su Hepatitais... galiu nuraminti, kad jas gydytojai stengiasi atskirti, apgyvendinti atskirose palatose.
Dabar, kai gulėjau Santariškėse patologiniam mano kaimynė irgi buvo įtartina švelniai sakant. 28 metų laukėsi jau 5 vaiko ir nei vieno neaugina... na pripirko mano vyras jai rankšlioščių ir higienos priemonių ir išgyvenau😀
Atsakyti
QUOTE(Dra-cena @ 2016 07 26, 21:00)
Treciadiene, pranesk kaip ryt TA seksis. Kaip kaklelis ir kokiu budu tau ji ziuri, scanu ar ir rankiniu? Iki kada tau peogesterona reiks naudoti?
As kai klausiau del jo, tipo sake yra dvi stovyklos gydytoju, vieni uz, kiti ne, bet ale jis labiau naudojamas jau turejusioms prieslaikinius gimdymus praeityje. Va tokios teorijos biggrin.gif
Lauksiu naujuenu is taves  ax.gif

Labas!

Aš jau po TA. Mano kaklelis 3,2 cm, jį man žiūri vaginaliniu scanu. Tik kartą, tada, kai pastebėjo, kad labai sutrumpėjęs žiūrėjo ir rankiniu būdu, nes tada buvo svarbu ar nesuminkštèjęs. Progesteroną aš naudosiu iki 34 savaičių, ilgiau sakė nėra prasmės.
Na dar padarė vaiko echo, sakė, kad nebus iš didžiųjų, nes 33 savaitę sveria tik truputį daugiau nei 1800 kg. Na kol kas ramu, svarbiausia, kad netrumpėja kol kas kaklelis.
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 07 27, 07:17)
mūsų rugsėjinukams ar reikia pirkti kombinezoną ar vokelį ir kokio dydžio, 56 ar 62?

Kadangi maniskis turetu gimt rugsejo pradzioj, nemanau, kad reikes kombinezono, nebent jau veliau. Vokeli turiu, o kombis jau manau, kai bus reikalingas, tai 62 dydzio reiks.

QUOTE(Proteja @ 2016 07 27, 09:41)
vilniečių neišgąsdino vakar dienos žinios apie VGN? smile.gif

Prazioplinau vakar zinias, tai miegojau ramiai biggrin.gif Belieka tiketis, kad neuztaikysiu ant tokiu kaimyniu... Bet kokiu atveju, apsisprendimo del gimdymo VGN jau turbut nepakeisiu smile.gif

Treciadiene, su gerom naujienom smile.gif

Man TA kita savaite, tai jau irgi laukiu nesulaukiu, echo atrodo simta metu nedare, kazin kiek dabar sveria mazius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2016 07 27, 15:39)
Labas!

Aš jau po TA. Mano kaklelis 3,2 cm, jį man žiūri vaginaliniu scanu. Tik kartą, tada, kai pastebėjo, kad labai sutrumpėjęs žiūrėjo ir rankiniu būdu, nes tada buvo svarbu ar nesuminkštèjęs. Progesteroną aš naudosiu iki 34 savaičių, ilgiau sakė nėra prasmės.
Na dar padarė vaiko echo, sakė, kad nebus iš didžiųjų, nes 33 savaitę sveria tik truputį daugiau nei 1800 kg. Na kol kas ramu, svarbiausia, kad netrumpėja kol kas kaklelis.

Kokios geros zinios! Tai gal jau nebe lovos rezimas? Absoliuciai normalus kaklelio ilgis! Ziurek trecia isnesiosi 40 sav biggrin.gif
Maniskis 32sav 1494kg irgi prie mazesniu, bent kolkas.
Kada dabar vel TA?
Atsakyti
QUOTE(Dra-cena @ 2016 07 27, 19:25)
Kokios geros zinios! Tai gal jau nebe lovos rezimas? Absoliuciai normalus kaklelio ilgis! Ziurek trecia isnesiosi 40 sav biggrin.gif
Maniskis 32sav 1494kg irgi prie mazesniu, bent kolkas.
Kada dabar vel TA?

Labas rytas,

Na dėl kaklelio kol kas ramu. Gydytoja irgi juokauja, kad tik šįkart netektų krapštyti😀 Dėl režimo aš net nepaklausiau, bet guliu toliau. Bijau rizikuoti, nes vaikščioti sunku. Aišku pavaikštau, aplink namą apeinu, bet geriausiai jaučiuosi lovoje pusiau gulom, tai kol dičkiai pas močiutę, bandysiu toliau gulinėti. Kita TA vėl po 2 savaičių, tada bus pilnos 34 savaitės.
Na o taviškis tikrai prie mažesnių, bet gerai, lengviau gimdyti bus😀
O tu kaip jautiesi? Gal geriau pagulėjus ligoninėje?
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2016 07 28, 10:52)
Labas rytas,

Na dėl kaklelio kol kas ramu. Gydytoja irgi juokauja, kad tik šįkart netektų krapštyti😀 Dėl režimo aš net nepaklausiau, bet guliu toliau. Bijau rizikuoti, nes vaikščioti sunku. Aišku pavaikštau, aplink namą apeinu, bet geriausiai jaučiuosi lovoje pusiau gulom, tai kol dičkiai pas močiutę, bandysiu toliau gulinėti. Kita TA vėl po 2 savaičių, tada bus pilnos 34 savaitės.
Na o taviškis tikrai prie mažesnių, bet gerai, lengviau gimdyti bus😀
O tu kaip jautiesi? Gal geriau pagulėjus ligoninėje?

Jo, dar gulek, bet jau tunelio gale sviesa matosi wink.gif o vaikas tavo gimes 35 sav irgi buvo reanimacijoj? Kiek laiko ligonineje praleidote? Kiek kg svere primink.
Man kita savaite TA. Tai idomu ar ziures kaklelio pokycius, ir ar ju bus. Siaip nepagerejo man nuo ligonines, nes nieko joje nedare. Gulejau iki tol, guliu ir dabar. Vaiksciot negaliu del fizinio diskomforto. Buna dienu kai mazai kieteja ir maudzia, bet buna ir kad daug, tada tokia itampa ir panika apima. Nera vidurio, arba nieko, arba smarkiai. Bet tas tonusavimas su strenu skausmais labai nepatinka.
Ir vaiko svoris toks mazas kazkaip pradejo kelt nerima. Gal cia augimo suoliai... 1,5kg nu mazai, mazai, o visa nestuma buvo net prie didesnio svorio polinkis. Laukiu TA kaip isganymo. Visom prasmem ir aplamai kad sulaukciau ir kad pasakytu kaip einasi, tik gaila, kad mano gyd nebus, o vaduojanti konsultuos :/
Atsakyti
QUOTE(Dra-cena @ 2016 07 28, 13:04)
Jo, dar gulek, bet jau tunelio gale sviesa matosi wink.gif o vaikas tavo gimes 35 sav irgi buvo reanimacijoj? Kiek laiko ligonineje praleidote? Kiek kg svere primink.
Man kita savaite TA. Tai idomu ar ziures kaklelio pokycius, ir ar ju bus. Siaip nepagerejo man nuo ligonines, nes nieko joje nedare. Gulejau iki tol, guliu ir dabar. Vaiksciot negaliu del fizinio diskomforto. Buna dienu kai mazai kieteja ir maudzia, bet buna ir kad daug, tada tokia itampa ir panika apima. Nera vidurio, arba nieko, arba smarkiai. Bet tas tonusavimas su strenu skausmais labai nepatinka.
Ir vaiko svoris toks mazas kazkaip pradejo kelt nerima. Gal cia augimo suoliai... 1,5kg nu mazai, mazai, o visa nestuma buvo net prie didesnio svorio polinkis. Laukiu TA kaip isganymo. Visom prasmem ir aplamai kad sulaukciau ir kad pasakytu kaip einasi, tik gaila, kad mano gyd nebus, o vaduojanti konsultuos :/

Labas rytas!

Mano berniukas gimes 35 savaitę svėrė 2400 kg, na toks prie didesnių buvo 😀 Antakalnyje reanimacijoje praleidom daugiau nei savaite ir dar Santariškėse apie 3 savaites. Pagrindinė problema buvo, kad jis pamiršdavo kvėpuoti... tiesiog nustoja ir viskas, pradeda mėlynuoti. Ir dar buvo didelė gelta, reikėjo gulėti po lempomis, tik išima ir vėl atsinaujina gelta, o visa kita gerai, net per zondą nereikėjo maitinti...
Dėl svorio nesijaudink, labai gali būti, kad echoskopas neteisingai rodo, be to įtariu, kad ir dėl Tavo jaudulio neauga, nes turbūt mažai valgai. Labai Tave suprantu, bet viskas bus gerai. Svarbu, kad laiku nustatė sutrumpėjusį kaklelį ir gali pasisaugoti.
Aišku gaila, kad per TA nebus tavo gydytojos, bet pavaduojanti gal irgi bus gera.
Atsakyti