Nežinau, ar dar aktualu kam nors, bet mes buvome tame zoologijos sode. Įspūdžiai ... Tas safaris man didesnio įspūdžio nepaliko. Daugiausiai pamatai raguočių, o kiti žvėrys būna tokiuose voljeruose, tai pamatysit ar ne, jau sėkmės dalykas. Man netgi paskui, kai jau po to safario vaikštinėjome zzologijos sode labiau patiko. Jis gražiai sutvarkytas, yra didelė žaidimo aikštelė vaikams. Bilietų mes iš anksto nesirezervavom, tik kai atvažiavom reikėjo palaukti šiek tiek iki to safario. Važiavome jų autobusiuku. Kol važiavome dar kažką čekiškai pasakojo
Na kas 10 žodį supratau
Mes buvome ir Macochoje. Va čia tai grožis ... Iki šiol kvapą gniaužia, kai prisiminu. Rekomenduoju tikrai. mes ir požemine upe plaukėm. Likome labai patenkinti. Bilietus rezervavomės iš anksto, nes eilės ten didžiulės.
Šiaip, mes praeitais metais 2 savaites po Čekiją keliavom. Maršrutas buvo Adršpach - Dvur Kralove (safari) - Spindleruv Mlyn (ten planavome eiti į kalnus pasivaikščioti, buvau viską išsiaiškinus, bet teko keisti planus. Labai lijo ir vėjas buvo itin stiprus. Realiai ten tik pernakvojom ir išvažiavome) - Liberec (labai gražus miestas. Irgi turi zoologijos odą. Ten kilom į Ješted kalną, nusileidom pėsčiomis
Patiko, toks ekstrymas trupučiuką
. Šiaip ėjom po apylinkes pasivaikščioti. Aplankėm Bozkov urvus, pilis, buvusias netoliese)- Pracha (pakeliui dar buvome sustoję Locen pilyje. Ten sodas gražus su labirintais įvairiais. Sūnui patiko. Prachoje buvome 5 dienas. Ten daug ką aplankėm. Jei kam įdomu, parašysiu.)- Macocha su pilimis aplinkui buvusiomis - tuomet Krokuva (požeminis jų muziejus ir druskų kasyklos labai patiko. Pats miestas gražus) - Vilnius. Tai toks buvo mūsų maršrutas. Jeigu galėčiau kažkam pagelbėti, rašykite į AŽ
labiau verta aplankyti: Dvur Kralove ar Prahos?