Įkraunama...
Įkraunama...

Taro 27 tema

QUOTE(acmeda @ 2016 08 27, 22:16)
QUOTE(acmeda @ 2016 08 25, 22:28)
QUOTE(acmeda @ 2016 08 21, 16:58)
Sveiki,na paklausiau iš naujo,gal kas galėsit pakomentuot,kokį variantą man rekomenduoja kortos rinktis,naudojau Rider kortas  4u.png

1-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei pasirinksiu naują darbovietę?
Kortos iškrito tokios: 
Skeptrų Karalienė
Taurių 5 (apversta)
Saulė
Taurių Karalius (apversta)
Kardų 6

2-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei pasirinksiu seną darbovietę,bet naujoje vietoje ir su kitom kolegėm?
Kortos iškrito tokios:
Monetų 4 (apversta)
Taurių Riteris (apversta)
Monetų 6
Mirtis
Skeptrų 8

3-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei derinsiu naują darbovietę su senąją?
Kortos iškrito tokios:
Nuosaikumas
Taurių 4
Kardų 8
Skeptrų 3
Velnias

Ačiū pakomentavusioms 4u.png

Nemoku aš gražiai kaip jūs pakomentuot blush2.gif  Manau pirmas variantas- atsakymas taip,o kiti du variantai-atsakymas ne.
*

Taip, jūs teisingai supratote kortų prasmę. Galite perkelti savo kortas į Taro mokymosi temą, ten panagrinėsime su merginomis.

1. Cia daugiau emociju butu
Dama neaisku ar cia tu ar tu jai dirbtum, jokio malonumo tik pergyvenimai del karjeros, del geresnes ateities , reiktu apeit visas klastas negatyvus del to kad pasieks kazka savo

2.cia jau finansai diminuoja
Neryztingumas pinigu klausimu, gal butu laikas perkalbet su valdzia del atlyginimo, nes tolia kortos neblogos,rodo finansini balansa , pasikeitimai darbo/ karjeros srityje

3. Pati gal jausies saugiau, ramiau nors is tikro tai bus nuobodybe, nauji vertinimao, daug laiko ir kantrybes prireiks pasiekt pastovumui
Atsakyti
QUOTE(acmeda @ 2016 08 28, 00:16)
Sveiki,na paklausiau iš naujo,gal kas galėsit pakomentuot,kokį variantą man rekomenduoja kortos rinktis,naudojau Rider kortas  4u.png

Kortos iškrito tokios: 
Skeptrų Karalienė
Taurių 5 (apversta)
Saulė
Kardų 6

2-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei pasirinksiu seną darbovietę,bet naujoje vietoje ir su kitom kolegėm?
Kortos iškrito tokios:
Monetų 4 (apversta)
Monetų 6
Mirtis
Skeptrų 8

Kortos iškrito tokios:
Nuosaikumas
Taurių 4
Kardų 8
Skeptrų 3
Velnias

Ačiū pakomentavusioms 4u.png

Nemoku aš gražiai kaip jūs pakomentuot blush2.gif  Manau pirmas variantas- atsakymas taip,o kiti du variantai-atsakymas ne.
*

Taip, jūs teisingai supratote kortų prasmę. Galite perkelti savo kortas į Taro mokymosi temą, ten panagrinėsime su merginomis.

1. Bus sunku ir daug darbu, bandysit gyventi zvelgdama i sviesiasias puses, bet bus ten tikrai ir bloguju pusiu. Greiciausiai vistiek su laiku is ten iseisite.

2. Visu pirma krenta i akis finansu stygius, taupymas. Bet is esmes manyciau tai gali buti jums arba tramplynas i tolimesne karjera arba tiesiog greitai ten ateis pokyciai i jusu nauda

3. Suderint tai jus suserintumet, bet emociskai jaustumetes tikrai blogai ir vienintelis dalykas, kuris butu motoriukas judeti i prieki - atlyginimas ar kokie kiti materialiniai feriai ir malonumai, kuriuos is to gautumete
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 08 28, 08:26)
1. Cia daugiau emociju butu
Dama neaisku ar cia tu ar tu jai dirbtum, jokio malonumo tik pergyvenimai del karjeros, del geresnes ateities , reiktu apeit visas klastas negatyvus del to kad pasieks kazka savo

2.cia jau finansai diminuoja
Neryztingumas pinigu klausimu, gal butu laikas perkalbet su valdzia del atlyginimo, nes tolia kortos neblogos,rodo finansini balansa , pasikeitimai darbo/ karjeros srityje

3. Pati gal jausies saugiau, ramiau nors is tikro tai bus nuobodybe, nauji vertinimao, daug laiko ir kantrybes prireiks pasiekt pastovumui

1 variantas-pagal kortą tikriausiai aš,nes šviesi(vadovė-tamsi).Čia ėjau tik dėl geresnių finansų ir darbo laiko,rutinos pakeitimas,darbas fiziškai sunkus,malonumo jokio.Kiek trauksiu paaiškės po algos gavimo.

2 variantas-piniginiu atžvilgiu,žada daugiau,bet ar neapgaus ir neliksiu prie suskilusios geldos g.gif
Karjeros deja galimybes siulo,bet mano kolegei.Gaučiau dar kitą kolege skundikę,tai atmosfera darbe būtų nekokia.
Dar nuotaikai "pagerinti " prisidetų aptarnavimo standartai ir slapti klientai-svajonių darbas smile.gif
3 variantas -tikrai varikliukas-finansai ir nuotaika geresnė,nes įvyksta aplinkos pasikeitimas ir įsijungia turbo varikliukas smile.gif
Na visus variantus suvariau,matyt reikia ieškot ketvirto thumbup.gif
Nežinau kaip klausimą formuluot? Kurioj srityj ieškotis darbo?

Ačiū Blykste38 ir Irony už analizę 4u.gif
Atsakyti
Kortos iškrito tokios:
Monetų 4 (apversta)
Monetų 6
Mirtis
Skeptrų 8

Kadangi turiu rugsėjo pradžioje apsispresti ar sutinku dirbti sename darbe,bet naujoje vietoje.

Paklausiau dar taip:Kokie svarbūs įvykiai manęs lauks ateinantį mėnesį?

Iškrito-bokštas.Vadinasi aš save įkalinau darbuose ir ateis drastiški pokyčiai.Būti lanksčiai,prisitaikyti,nebūti kategoriškai.
Tai suprasti,kad sutiksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(acmeda @ 2016 08 28, 08:53)

Iškrito-bokštas.Vadinasi aš save įkalinau darbuose ir ateis drastiški pokyčiai.Būti lanksčiai,prisitaikyti,nebūti kategoriškai.

Bokstas reiskis visapusiskas permainas. Gali buti kraustymasis, naujas darbas ar pan. Sena griuna ir ateina nauja. Tokiai kortai reiktu papildomu. Gali buti, kad visi jusu planai sugrius ir liksit prie suskilusios geldos. Siaip klausimas gana abstraktus, tai kortos gali rodyti ir kitus dalykus. Pvz kas nors suges, sulush ir pan. Nebent turejot omeny darba klausdama.
Man asmeniskai bokstas pasireiskia skaudziu smugiu i pasirdzius. Viskas griuna kaip kortu namelis.
Atsakyti
QUOTE(acmeda @ 2016 08 27, 23:50)

Kortos iškrito tokios: 
Skeptrų Karalienė
Taurių 5 (apversta)
Saulė
Kardų 6

Geriausias derinys iš visų trijų. Nemalonumai tik emociniai ir jie sąlyginiai, priklauso nuo Jūsų pačios reakcijos į juos. Va čia bendram klausimui, kas laukia, be patikslinimo.

Kortos iškrito tokios:
Monetų 4 (apversta)
Monetų 6
Mirtis
Skeptrų 8

Skrisit iš ten su dideliais nervais ir nuostoliais, vėl gi, be patikslinimo.

Kortos iškrito tokios:
Nuosaikumas
Taurių 4
Kardų 8
Skeptrų 3
Velnias

Balansavimas nervų sąskaita, įsipainiosit kaip į voratinklį ir sunku bus rasti išėjimą. Be patikslinimo.

Niekaip nepabėgu iš prekybos ir aptarnavimo srities.Naujame darbe tikiuosi bent padoresnės algos,karjeros perspektyva smalsu ar pavyks,nes sename darbe jokių perspektyvų.

Na štai, yra aišku, kad tas senasis matomai ir yra prekyba/aptarnavimas. Metam tuomet šitą ir žiūrim naujo darbo perspektyvas ir galimybes dviejose srityse: uždarbio ir karjeros. Dėkite kortas ir komentuokite 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(acmeda @ 2016 08 28, 14:53)
Kortos iškrito tokios:
Monetų 4 (apversta)
Monetų 6
Mirtis
Skeptrų 8

Kadangi turiu rugsėjo pradžioje apsispresti ar sutinku dirbti sename darbe,bet naujoje vietoje.

Dėl Bokšto pritariu Gabiviai, taip pat tai yra iliuzijų žlugimas iki pat pagrindų. Taip, suskilusi gelda. Jeigu imatės šio sprendimo, kurį čia minite (kurį jau komentavau), tas ir laukia. Suskilusi gelda - Gabivia neįtikėtinai tiksliai pasakė.

Ar aš Jums nedėliojau bendroje temoje šiuo klausimu dėl dviejų darbų? Jeigu taip, tai pamenu atsakymą :) Ar Jūs pamenate? :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 29 rugpjūčio 2016 - 09:29
QUOTE(acmeda @ 2016 08 28, 08:53)

QUOTE(GabiVia52 @ 2016 08 29, 04:07)
Bokstas reiskis visapusiskas permainas. Gali buti kraustymasis, naujas darbas ar pan. Sena griuna ir ateina nauja. Tokiai kortai reiktu papildomu. Gali buti, kad visi jusu planai sugrius ir liksit prie suskilusios geldos. Siaip klausimas gana abstraktus, tai kortos gali rodyti ir kitus dalykus. Pvz kas nors suges, sulush ir pan. Nebent turejot omeny darba klausdama.
Man asmeniskai bokstas pasireiskia skaudziu smugiu i pasirdzius. Viskas griuna kaip kortu namelis.

Klausdama turėjau mintyje darbą seną,bet naujoje vietoje.
O šiaip permainų jau yra įvykę:persikraustėm į kitą vietą,įsidarbinau antrame darbe.
Klausiu kokios permainos manęs laukia ateinantį mėnesį?
Krito monetų riteris apverstas,taurių 3,magas apverstas,kardų karalius,taurių 6.
Interpretuoju taip:norint didesnės algos įsidarbinau antram darbe,artimieji palaiko.Bet aš dvejoju ir nežinau ką toliau daryti .Kažkas patars ką daryti ar sutartį pasirašysiu,ar eisiu keliu,kurį gerai pažįstu.
Nemoku viską sujungt ir pamatyt atsakymą ax.gif O gal kitaip klausti reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 08 29, 09:21)
Na štai, yra aišku, kad tas senasis matomai ir yra prekyba/aptarnavimas. Metam tuomet šitą ir žiūrim naujo darbo perspektyvas ir galimybes dviejose srityse: uždarbio ir karjeros. Dėkite kortas ir komentuokite  4u.gif

Ar aš Jums nedėliojau bendroje temoje šiuo klausimu dėl dviejų darbų? Jeigu taip, tai pamenu atsakymą :) Ar Jūs pamenate? :) Neužfiksavau atsakymo matyt ax.gif

Ir naujas ir senas darbas yra prekyboj ir nematau galimybių pabėgti,o norėčiau pabėgti,tik nematau srities kur galėčiau,nes atrodo nieko nemoku ax.gif

Na naujame darbe sakėt turėčiau išsilaikyti,adaptuotis,tik nežinau povandeninių srovių,nežinau kur koncentruotis.
Iš tiesų taip ir yra nesuprantu darbo principo,visi viršininkai,dirbančių nėra,nuotaiku kaita,nepatinka man ten,dantis sukandus laukiu algos,kad daryti sprendimą.

Dėl derinio nauja ir sena-sakėt daryt sprendimą,nes kirs per nervus.Kolkas tik nuovargis ,nes senajam darbe aš jaučiuosi kaip namie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo acmeda: 29 rugpjūčio 2016 - 11:19
Cia pasakysiu, nes ten, kur vieta tai pasakyt, tai uzmus mane kokiu nors budu. Bet pasakysiu, rizikuodama gyvybe :D Tikiuosi, ne viena is cia esanciu nemano, kad saule kokiose nors ezoterinese, arba kad ir net ne ezoterinese sistemose (o pvz simbolikoje bet kokios salies, regiono, zemyno ir t.t.) simbolizuoja pasamone, o kaip tik BUTENT TAI daro menulis. nemanot? :D tikiuosi, jog ne :D aciu :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 31 rugpjūčio 2016 - 22:52
QUOTE(Amariliai @ 2016 08 31, 23:50)
Cia pasakysiu, nes ten, kur vieta tai pasakyt, tai uzmus mane kokiu nors budu. Bet pasakysiu, rizikuodama gyvybe :D Tikiuosi, ne viena is cia esanciu nemano, kad saule kokiose nors ezoterinese, arba kad ir net ne ezoterinese sistemose (o pvz simbolikoje bet kokios salies, regiono, zemyno ir t.t.) simbolizuoja pasamone, o kaip tik BUTENT TAI daro menulis. nemanot? :D tikiuosi, jog ne :D aciu :D

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Amariliai, sokas niekaip nepraeina? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 09 01, 07:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Amariliai, sokas niekaip nepraeina? mirksiukas.gif

nu as gi jautrus zmogus esu :D
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 08 31, 23:50)

Kas čia per diskusija? Ir man įdomu lotuliukas.gif
Atsakyti