QUOTE(acmeda @ 2016 08 27, 22:16)
QUOTE(acmeda @ 2016 08 25, 22:28)
QUOTE(acmeda @ 2016 08 21, 16:58)
Sveiki,na paklausiau iš naujo,gal kas galėsit pakomentuot,kokį variantą man rekomenduoja kortos rinktis,naudojau Rider kortas 4u.png
1-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei pasirinksiu naują darbovietę?
Kortos iškrito tokios:
Skeptrų Karalienė
Taurių 5 (apversta)
Saulė
Taurių Karalius (apversta)
Kardų 6
2-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei pasirinksiu seną darbovietę,bet naujoje vietoje ir su kitom kolegėm?
Kortos iškrito tokios:
Monetų 4 (apversta)
Taurių Riteris (apversta)
Monetų 6
Mirtis
Skeptrų 8
3-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei derinsiu naują darbovietę su senąją?
Kortos iškrito tokios:
Nuosaikumas
Taurių 4
Kardų 8
Skeptrų 3
Velnias
Ačiū pakomentavusioms 4u.png
Nemoku aš gražiai kaip jūs pakomentuot blush2.gif Manau pirmas variantas- atsakymas taip,o kiti du variantai-atsakymas ne.
*
Taip, jūs teisingai supratote kortų prasmę. Galite perkelti savo kortas į Taro mokymosi temą, ten panagrinėsime su merginomis.
QUOTE(acmeda @ 2016 08 21, 16:58)
Sveiki,na paklausiau iš naujo,gal kas galėsit pakomentuot,kokį variantą man rekomenduoja kortos rinktis,naudojau Rider kortas 4u.png
1-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei pasirinksiu naują darbovietę?
Kortos iškrito tokios:
Skeptrų Karalienė
Taurių 5 (apversta)
Saulė
Taurių Karalius (apversta)
Kardų 6
2-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei pasirinksiu seną darbovietę,bet naujoje vietoje ir su kitom kolegėm?
Kortos iškrito tokios:
Monetų 4 (apversta)
Taurių Riteris (apversta)
Monetų 6
Mirtis
Skeptrų 8
3-Kas manęs laukia 3 mėn. laikotarpyje,jei derinsiu naują darbovietę su senąją?
Kortos iškrito tokios:
Nuosaikumas
Taurių 4
Kardų 8
Skeptrų 3
Velnias
Ačiū pakomentavusioms 4u.png
Nemoku aš gražiai kaip jūs pakomentuot blush2.gif Manau pirmas variantas- atsakymas taip,o kiti du variantai-atsakymas ne.
*
Taip, jūs teisingai supratote kortų prasmę. Galite perkelti savo kortas į Taro mokymosi temą, ten panagrinėsime su merginomis.
1. Cia daugiau emociju butu
Dama neaisku ar cia tu ar tu jai dirbtum, jokio malonumo tik pergyvenimai del karjeros, del geresnes ateities , reiktu apeit visas klastas negatyvus del to kad pasieks kazka savo
2.cia jau finansai diminuoja
Neryztingumas pinigu klausimu, gal butu laikas perkalbet su valdzia del atlyginimo, nes tolia kortos neblogos,rodo finansini balansa , pasikeitimai darbo/ karjeros srityje
3. Pati gal jausies saugiau, ramiau nors is tikro tai bus nuobodybe, nauji vertinimao, daug laiko ir kantrybes prireiks pasiekt pastovumui