Naujos originalios odines Michael Kors basutės 37 dydis, 55 eur.
Naujas originalus MK laikrodis, modelis MK5894, su dezute, knygute, 70 eur.
Nauja, su etiketemis, dydis Small, spalva Acorn. 200 eur. Panevezys
Parduodu naują, su etikete, tik gautą MK maudymuką:
Dydis US6 - manyčiau labiausia tiktų EU36 dydį nešiojančiai. Man su EU38 kiek ankštokas. Ties krūtine yra įsiuvimai.
60 eur,
Vilnius, siunčiu
Dydis US6 - manyčiau labiausia tiktų EU36 dydį nešiojančiai. Man su EU38 kiek ankštokas. Ties krūtine yra įsiuvimai.
60 eur,
Vilnius, siunčiu
Sios dienos akcija!!!
######RANKINE - 155######
######LAIKRODUKAS - 69###
Svelnios pastelines spalvos - BALLET, MK Cindy Medium rankinukas - 179 eurai.
Yra ilga rankena. Ant dugno sidabrines kojeles. Kaunas/ Vilnius.
Papildyta:
MK laikrodukas. Kelis kartus devetas. Be defektu -79 eurai.
######RANKINE - 155######
######LAIKRODUKAS - 69###
Svelnios pastelines spalvos - BALLET, MK Cindy Medium rankinukas - 179 eurai.
Yra ilga rankena. Ant dugno sidabrines kojeles. Kaunas/ Vilnius.
Papildyta:
MK laikrodukas. Kelis kartus devetas. Be defektu -79 eurai.
Parduodu naujus MICHAEL KORS Amanda sneikerius dyd.usa8 eur.38,5 tiks 38,5-39 eur. pėdai 25-25,5 cm. Be galo lengvučiai, tiks ir platesniai pėdutei. Viršutinė dalis - tekstilės akyta medžiaga, lengvai cirkuliuoja oras , galima avėti ir karštą dieną vidus - tekstilė, padas - guma. Kulno paaukštinimas 4cm. Labai lengvi. Svoris tik 227 gr. Logotipas ant kulno gale. Spalva - balta. Reali kaina 125 dol. Kaina 85 eur.
pirkti čia
video apie batus
siunciu
pirkti čia
video apie batus
siunciu
QUOTE(Gretuteka @ 2016 07 06, 17:12)
Naujos MK balerinos, dydis 41/10, tokį ir atitinka. Atiduodu už tiek, kiek pati mokėjau - 49
MICHAEL Michael Kors Fulton Moc Flats
Color: Dark Khaki
Size: 10M
Web ID: 2860240
Realios nuotraukos čia nuoroda
MICHAEL Michael Kors Fulton Moc Flats
Color: Dark Khaki
Size: 10M
Web ID: 2860240
Realios nuotraukos čia nuoroda
parduota
Sveiki,
Parduodu,ką tik gautus ir man per didelius odinius MK Olive sneakers batelius koralinės spalvos.
Jie nuostabūs, lengvučiai ir labai patogus. Pagauti su didele nuolaida, todėl ir kaina simbolinė 49eur
Dydis USA 7,5, EUR 38,5 Vidpadis 24,8cm
Spalva realybej gyvesnė
Vilnius arba keliauja į kiekvieną Lietuvos kampelį.
Parduodu,ką tik gautus ir man per didelius odinius MK Olive sneakers batelius koralinės spalvos.
Jie nuostabūs, lengvučiai ir labai patogus. Pagauti su didele nuolaida, todėl ir kaina simbolinė 49eur
Dydis USA 7,5, EUR 38,5 Vidpadis 24,8cm
Spalva realybej gyvesnė
Vilnius arba keliauja į kiekvieną Lietuvos kampelį.
QUOTE(zilmin @ 2016 07 01, 13:48)
Nauja juodos spalvos su etiketemis Jet set Large dydis, pirkta is bloomingdales.com kaina TIK 144 Eur su reg. siuntimu (pigiau nei kainavo man)
tik sia savaite 134 Eur su reg. siuntimu kaina galutine
Michael Kors balerinos. Odinės. Paminkštintas vidpadis. Labai patogios. Dėvėtos tik kartą apie valandą. Tik ant pado matosi, kad buvo išeita į lauką, o šiaip kaip naujos. Man vis tik spaudžia su 24.5 cm pėda. Tad labiau tiktų 37 avinčioms. US 7.5.
Parduodu už 45 eur.
Papildyta:
Michael Kors balerinos. Odinės. Paminkštintas vidpadis. Labai patogios. Dėvėtos tik kartą apie valandą. Tik ant pado matosi, kad buvo išeita į lauką, o šiaip kaip naujos. Man vis tik spaudžia su 24.5 cm pėda. Tad labiau tiktų 37 avinčioms. US 7.5.
Parduodu už 45 eur.