Nauja Dillon Large Saffiano Leather ,165, VILNIUS
QUOTE(zilmin @ 2016 10 06, 11:05)
su didziausiu liudesiu parduodu naujus odinius ka tik gautus MK batukus USA 7.5, pagal mano matavimus vidpadis apie 24.5 cm, man kainavo 46 Eur, parduotu tik uz 38 Eur
Iki savaites pabaigos 32 su reg. siuntimu
Iki savaites pabaigos 32 su reg. siuntimu
Parduoti
Michael Kors moccasin'ai, dydis - 6US. Norėčiau keisti į 5,5US dydį (galiu keisti ir į mėlynus).
Arba parduodu - 45Eur.
Kaunas. Rašykite AŽ.
Arba parduodu - 45Eur.
Kaunas. Rašykite AŽ.
Nauji, ka tik gauti, usa 7.5 dydis vidpadis apie 25 cm, man kainavo daugiau, parduodu uz 40 Eur
QUOTE(misslady @ 2016 10 09, 13:03)
Parduodu devetus sezona bet dar gerus ugg,viduj naturalus avikailis nesusigulejes,labai silti.Yra originali deze,dydis 38.
35 eur siunciu
30 EUR:)
Nebera
QUOTE(ESLAUDA @ 2016 10 05, 10:33)
Mazinu kaina 125
Sviesios pastelines spalvos - BALLET, MK Cindy Medium rankinukas, vidutinio dydzio - 189 eurai. Siustas per tarpininke, labai grazus ir patogus.
Yra ilga rankena. Ant dugno sidabrines kojeles. Kaunas/ Vilnius.
Sviesios pastelines spalvos - BALLET, MK Cindy Medium rankinukas, vidutinio dydzio - 189 eurai. Siustas per tarpininke, labai grazus ir patogus.
Yra ilga rankena. Ant dugno sidabrines kojeles. Kaunas/ Vilnius.
Parduodu naujus,verstos odos,ispudingus MK ilgaaulius. Spalva Coffee. Tiek kulnas tiek paciu spalva,auksines detales. Gale metaliukas virs kulno su ispaudu Michael Kors. Turi platformyte nuo to dar stabilesni,ypac patogus kulnas. Kaina 139eu,reali kaina virs 300$. Dydis 7. Platesniai kojai netiks.
Inter.nuotr.
Parduodu nešiotą bet labai tvarkingą MK3227 Michael kors laikrodį. Rose gold.Case diameter 42 millimeters sumažinta apyrankė iki 18cm riešo dar mažinasi.
70 galutinė kaina
mielai keiščiausi į kt. MK arba EA balto aukso su geltonom detalėm.
70 galutinė kaina
mielai keiščiausi į kt. MK arba EA balto aukso su geltonom detalėm.
Nauji Michael Kors Pierce Leather boots us8, 25cm viduje, tiks siauresnei kojai. Batukai tobuli, gaila netiko, pirkti labai gera kaina- 79e.
Daugiau foto-
http://www.michaelko...-...&color=0001
Daugiau foto-
http://www.michaelko...-...&color=0001