MICHAEL Michael Kors Keaton Slip On Sneakers
Color: Blue Floral
Size: 8M atitiknka 38 eur, viduje apie 24,5 cm. kaina 40eur Vilnius
KAINOS TIK SIANDIEN
Nauja Michael Kors Jet Set Travel Large rankine. Detales aukso spalvos. Saffiano oda. Kaina 100 EUR 85 EUR
Nauji Michael Kors odiniai kedukai, spalva juoda, dydis 8.5 US (eur 39) (vidpadis 25.7 cm). Kaina 55 EUR 45 EUR
KEDUKU NUORODA
Naujos Michael Kors basutes, dydis US 8 (dydi atitinka), vidpadis 25.5 cm. Spalva aukso. Kaina 45 EUR 35 EUR
DAUGIAU PASIULYMU SIOS DIENOS KAINOMIS CIA...
Nauja Michael Kors Jet Set Travel Large rankine. Detales aukso spalvos. Saffiano oda. Kaina 100 EUR 85 EUR
Nauji Michael Kors odiniai kedukai, spalva juoda, dydis 8.5 US (eur 39) (vidpadis 25.7 cm). Kaina 55 EUR 45 EUR
KEDUKU NUORODA
Naujos Michael Kors basutes, dydis US 8 (dydi atitinka), vidpadis 25.5 cm. Spalva aukso. Kaina 45 EUR 35 EUR
DAUGIAU PASIULYMU SIOS DIENOS KAINOMIS CIA...
QUOTE(orleana @ 2016 07 26, 08:59)
Nauji Michael kors snekeriukai,us 8.5
michael kors
juodi. vidpadis 24.5-25cm. 90eur
nauji michael kors us dydis 8,vidpadis 24.5cm
spalva dark denim
michael kors
70eur
vilnius,siunciu. Prasau i AZ.
michael kors
juodi. vidpadis 24.5-25cm. 90eur
nauji michael kors us dydis 8,vidpadis 24.5cm
spalva dark denim
michael kors
70eur
vilnius,siunciu. Prasau i AZ.
Kina galima siek tiek paderinti
Naujos, originalios, firmines Michael Kors smelio spalvos odines basutės. Atsisiųstos iš Jav, per tarpininkę.
Gale uztrauktukas su MK auksiniu logotipu.
9,5 dydis, viduje apie 26,5 cm, tiks 40 dydzio kojai. Grazus modeliukas, patogios
kaina dabar 90 euru su reg siuntimu
https://www.amazon.c...p/dp/B01CEVNK5E
Vieną sykį nešiota originali Michael Kors Large Hamilton saffiano odos rankinė. Tvirta, išlaikanti forma, kokybiška ir mano akimis nesunešiojama. Spynelė ir kitos metalo detalės- aukso spalvos. 200 Eur.
Širvintos, siunčiu paštu.
Širvintos, siunčiu paštu.
Perku naują Michael Kors piniginę
rašyti į až
rašyti į až
Pirksiu Savannah lagre saffiano leanther satchel rankine.
Mergaites, pasiulykit prasau, esu ligonis
Mergaites, pasiulykit prasau, esu ligonis
Parduodu naują, juodos spalvos, gražuolę Michael Kors Large Hamilton Saffiano Tote rankinę. Pirkta per Lauretą. Kaina 220 eurų. Kaunas.