mais il est ou le soleil naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Firma garsėjanti ORIGINALUMU. STILIUMI. Kremo spalvos modeliukas padailintas dabar taip madingais dryžiais

Į juosmenį įverta gumutė. Per juosmenuką - 30 cm. MATUOJANT RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 55 cm. Dydis - XS. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS

Kaina tik 15 .

ATSAKYSIU I AZ
River Island naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Labai originalus modeliukas

Plisuotas padailinatas dabar taip madingais dryžiais

Labai žaviai atrodo rožiniai flamingai

Nugaroje yra užtauktukas. Per juosmenuką - 41 cm. Gali buti pažemintas juosmuo. Ilgis - 47 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ
Holly&white by lindex firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Tamsiai mėlyną audinuką puošia žavus balti taškučiai

STILINGA

Apačia dvigubo audinio. Viršus turi pamušalą. 3/4 ilgio rankovės. Į jų kantus įvertos gumutės. Gumutė įverta ir į juosmenį. Ji suteikia audiniui dailų klostuotą kritimą

Yra ir įverta juostelė. Madinga V formos apykaklė. Priekis užsisega sagute. Per krūtinę - 53 cm. Per juosmenuką - 39 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 85 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .

ATSAKYSIU I AZ
sisley firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliuką puošia dabar taip madingi dryžiai - stilingos taikliai suderintos spalvos: kreminė, balta, geltona, juoda

Apačia dailiai užapvalinta. Viršuje yra dvi didelės kišenės

Per krūtinę - 49 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .

ATSAKYSIU I AZ
C'est quoi la vie? firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Languotą audinuką puošia mielos gėlės

Modeliukas stilingai sumetamas

Apačia dailiai krenta klostėmis. Apačiai skirta labai daug audinuko. Suknelė turi du originaliai sukirptus kišenukus. Vienas viršuje - kitas apačioje. Per krūtinę - 43 cm. Madingas V formos apykaklės sukirpimas. Per juosmenuką - 33 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - JIS REGULIUOJASI. Stilingas ilgis - 104 cm. Dydis - 36. Kaina tik 18 .

ATSAKYSIU I AZ