Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N4

labas rytas 4u.gif -200 gr,mazais zingsneliais tipenu...gal po savaitgalio issijudins g.gif labai nenoriu pirma savaite imt,bet jauciu teks,nes grieku bus unsure.gif
Atsakyti
+700g blink.gif va kad nori blink.gif Na nieko,juk zinau,kad nekaltas pliusas biggrin.gif Ziedlapiux,Tavasis mazyyyytis mirksiukas.gif Turbut taip turejo but. drinks_cheers.gif
Pusryciams nektarinas suvalgytas,daugiau nieko nesinori,dabar einu kavos plikyt.
Turiu sriubos,persiku,silauogiu,nektarina.Tad siandien maloniausia ir skaniausia diena.Taip reiketu ryt minuso ax.gif
Atsakyti
Kaip Jonines svesit,griesysit juodai? biggrin.gif

Atsakyti
nu *****,taip ir maniau,kad tau pliusas bus...man irgi buna,kai uzkandziauju,o ne tiksliom valandom valgau doh.gif
Atsakyti
As tai nenusidesiu biggrin.gif sventes bus vienumoj,niekas is doros kelio neisves ax.gif Svarbu ledu,kad namie neuzsiveistu lotuliukas.gif
Pliusas turbut del didelio angliavandeniu kiekio g.gif o gal paprasciausia skysciai susilaike,nes vandens visai negeriau blush2.gif
Atsakyti
manyciau kad angliavandeniai cia pakiso koja...bet gerai,kad tie angliavandeniai vaisiu ir darzoviu pavidalu biggrin.gif gerai biski pertrauka nuo baltymu...pradejus juos vartot turetu isivaziuot kritimas 4u.gif pietums pasigriebiau jautienos farso lieso,tik 5 gr riebalu,bus baltymu bomba biggrin.gif turebut kotetuka kepsiu is 200 gr,kitus 200 i kamera ax.gif
Atsakyti
labai skanus pietukai isejo,ipyliau siek tiek sultinio i mesyte,tai sultinga,ir nepersudziau si karta laugh.gif
ka jus pietums rinkotes? ax.gif
Atsakyti
O as pietums dar saslyko turejau 2 gabaliukus, tai dar surio gabaleli, agurka, ir virta kiausini.
Skanaus pietaujancioms 4u.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau apie jusu mesiskuosius pietus,dar per atvira langa keptom svieziom bulvytem kaip uzkvipo,turbut su spirgiukais...prie jusu mesyciu gautusi i tema wub.gif
Eisiu sriubos pasrebt,o tai jau pirvas uzprotestavo,kad nieko doro neimetu lotuliukas.gif
Kaip karsta jau lauke,prasilekiau su reikalais pestute,sukaitau-reikia mest svori ,bus lengviau vaiksciot.Vakarop i soda leksiu zoles pjaut-gausis dienele,, sportiska'' tongue.gif
Kad tik skysciai po sodo vel neuzsilaikytu unsure.gif Keistai mane tas zemes ukis veikia doh.gif
Jatau kaip tos bulves kveeeeepiaaaaaa....einu gal pradzioj kavos...Kaip uzsimaniau bulviu su kefyru ir spirgais lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane 0.Tiek dirbau ,galvojau minusas garantuotas-nė velnio.Siandien vėl visa diena darbe,valgymas nenormalus-pomidorai,agurkai ir dar obuoliai schmoll.gif Vėl ryt dejuosiu,kad pliusas.
Tos Joninės,tai nieko gero,kad ir labai nenoriu,bet,jaučiu,griekų bus.
O kur aš** prapuolė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 22 birželio 2016 - 18:23
kiausiniene pasiturbinau siek tiek paprikos ipjausciau ir krapu,vis idomesnis skonis,ir agurko pasipjausciau,tingiu kokias salotas pjaustyt...aš** gal smaguriauja pasislepus nuo musu biggrin.gif jetau ryt visa diena kiausai,kazkaip apsiziurejau ir net pusryciams neturiu unsure.gif galva issiploviau,neisiu,nenoriu dziovinti plauku,pusryciai ryt bus 13.00 ax.gif
Atsakyti
kepuosi 2kiausus, rolleyes.gif
Atsakyti