labukas
ieskau kazko panasau 3 metu dukrytei stalo-suoliuko transformerio
https://www.amazon.c...=...=UTF8&psc=1
gal kas turejote, pasiteisino?
ar matet kur pigiau toki ar panasu varianta
busiu dekinga uz nuomone
QUOTE(zeneta @ 2016 06 19, 17:26)
mergaites kas turit sunis , koks geras antkaklis nuo erkiu ir kokio dydzio imt vidutinio dydzio suneliui nu negaliu kaip erkes puola suneli
Mes forest dedam, nes su juo maudytis galima. Visa sezona atlaiko be problemu. Del dydzio nepasakysiu, pas mus didelis suo, bet jie turbut pagal svori ten.
QUOTE(RAbies @ 2016 06 19, 19:46)
Gal kas sd vilniuje renka? Noreciau prisijungt
Aš irgi norėčiau prisijungti.
kokia gera kaina galima "pagauti" Hudora paspirtuką, dideliais ratais? MyToys dabar yra pasirinkimas ir po 65, būna dar pigiau? ar šis variantas nevertas dėmesio?
QUOTE(zeneta @ 2016 06 19, 18:26)
mergaites kas turit sunis , koks geras antkaklis nuo erkiu ir kokio dydzio imt vidutinio dydzio suneliui nu negaliu kaip erkes puola suneli
Foresto lt vadinasi, o cocoone pvn ceresto (lyg, ar man, paieska ismes tikrai), tai vid dydzio suniui apie 10 eur pigiau siustis. Brangus, bet vertas tikrai, visa sezonui. Nes jau trecius metus naudojam, ir kam rekomendavau is pazistamu visi patenkinti labai.
Ieskau Kaune kompanijos siustis is windeln.de parduotuves.
Gal kas zadate daryti is Sportdirect? Prisijungciau
QUOTE(wicked @ 2016 06 15, 22:12)
cocooncenter Vilniuje niekas nerenkat?
Ir aš ieškau, kas renka Cocoon Vilniuje Bet gali būt ir kitame mieste su persiuntimu.
QUOTE(Brima* @ 2016 06 19, 14:49)
Šitą irgi ziurinejau :)gal galit atsiusti ką pirkote kaip realiai atrodo ? O lova jei pirkote tai is tos pacios kolekcijos?
Parasykit i greta.domino@gmail.com - vakare sumesiu "fotosesija"
Lova mes pirkom dviaukste, isskyrem, po to visaip zaidem su apsaugom - palikom, patrumpinom, nuemem...
Sveiki,
gal kas Šiauliuose iš mytoys.de planuojat pirkti?
gal kas Šiauliuose iš mytoys.de planuojat pirkti?
QUOTE(Nicka1 @ 2016 06 19, 21:34)
Mes forest dedam, nes su juo maudytis galima. Visa sezona atlaiko be problemu. Del dydzio nepasakysiu, pas mus didelis suo, bet jie turbut pagal svori ten.
QUOTE(Zuma @ 2016 06 19, 22:34)
Foresto lt vadinasi, o cocoone pvn ceresto (lyg, ar man, paieska ismes tikrai), tai vid dydzio suniui apie 10 eur pigiau siustis. Brangus, bet vertas tikrai, visa sezonui. Nes jau trecius metus naudojam, ir kam rekomendavau is pazistamu visi patenkinti labai.
Aciu mergaites