Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

labukas 4u.gif

ieskau kazko panasau 3 metu dukrytei stalo-suoliuko transformerio
https://www.amazon.c...=...=UTF8&psc=1

gal kas turejote, pasiteisino?
ar matet kur pigiau toki ar panasu varianta ax.gif

busiu dekinga uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2016 06 19, 17:26)
mergaites kas turit sunis , koks geras antkaklis nuo erkiu ir kokio dydzio imt vidutinio dydzio suneliui  ax.gif nu negaliu kaip erkes puola suneli  doh.gif

Mes forest dedam, nes su juo maudytis galima. Visa sezona atlaiko be problemu. Del dydzio nepasakysiu, pas mus didelis suo, bet jie turbut pagal svori ten.
Atsakyti
QUOTE(RAbies @ 2016 06 19, 19:46)
Gal kas sd vilniuje renka? Noreciau prisijungt  4u.gif

Aš irgi norėčiau prisijungti.
Atsakyti
kokia gera kaina galima "pagauti" Hudora paspirtuką, dideliais ratais? MyToys dabar yra pasirinkimas ir po 65€, būna dar pigiau? ar šis variantas nevertas dėmesio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2016 06 19, 18:26)
mergaites kas turit sunis , koks geras antkaklis nuo erkiu ir kokio dydzio imt vidutinio dydzio suneliui  ax.gif nu negaliu kaip erkes puola suneli  doh.gif

Foresto lt vadinasi, o cocoone pvn ceresto (lyg, ar man, paieska ismes tikrai), tai vid dydzio suniui apie 10 eur pigiau siustis. Brangus, bet vertas tikrai, visa sezonui. Nes jau trecius metus naudojam, ir kam rekomendavau is pazistamu visi patenkinti labai.
Atsakyti
Ieskau Kaune kompanijos siustis is windeln.de parduotuves.
Atsakyti
Gal kas zadate daryti is Sportdirect? Prisijungciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 06 15, 22:12)
cocooncenter Vilniuje niekas nerenkat? g.gif

Ir aš ieškau, kas renka Cocoon Vilniuje smile.gif Bet gali būt ir kitame mieste su persiuntimu.
Atsakyti
QUOTE(Brima* @ 2016 06 19, 14:49)
Šitą irgi ziurinejau :)gal galit atsiusti ką pirkote kaip realiai atrodo ? O lova jei pirkote tai is tos pacios kolekcijos?

Parasykit i greta.domino@gmail.com - vakare sumesiu "fotosesija" biggrin.gif

Lova mes pirkom dviaukste, isskyrem, po to visaip zaidem su apsaugom - palikom, patrumpinom, nuemem...
Atsakyti
Sveiki,
gal kas Šiauliuose iš mytoys.de planuojat pirkti?
Atsakyti
Renku nedidelę kompaniją is SD. Atsiėmimas nėra patogus jokiam miestui, tai tik persiųsti galiu...kam aktualu-a.ž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juvile: 20 birželio 2016 - 08:58
QUOTE(Nicka1 @ 2016 06 19, 21:34)
Mes forest dedam, nes su juo maudytis galima. Visa sezona atlaiko be problemu. Del dydzio nepasakysiu, pas mus didelis suo, bet jie turbut pagal svori ten.

QUOTE(Zuma @ 2016 06 19, 22:34)
Foresto lt vadinasi, o cocoone pvn ceresto (lyg, ar man, paieska ismes tikrai), tai vid dydzio suniui apie 10 eur pigiau siustis. Brangus, bet vertas tikrai, visa sezonui. Nes jau trecius metus naudojam, ir kam rekomendavau is pazistamu visi patenkinti labai.

Aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti