Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

pasiūlykite prašau kokį neblogą deziką nuo prakaitavimo pvz. iš cocooncenter
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2016 06 27, 19:57)
Aš gal nelebai į temą, bet artėja dukros 7 gimtadienis, nužiūrėjau hudora big wheel 205 paspirtuką, bet man kažkaip baisu kad jisai jai bus didelis. Nes juk tokiais ir suaugusieji važinėja. Pardavėjas tikina, kad tokius ir vaikams perka. Ką manot jūs? kokiais jūsų vaikai važinėja 7-9 metų?
Pasimečiau visai...

hudora

mes 7tam gimtadieniui pirkom dideliais ratukais - puikiai vaziuoja, man jie net saugesni nei tie maziukais - maziau renka plyteliu nelygumus (sunus vertesi per vaira, kai ratukas uzkliuvo - tai labai bijau to) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 06 27, 22:12)
mes 7tam gimtadieniui pirkom dideliais ratukais - puikiai vaziuoja, man jie net saugesni nei tie maziukais - maziau renka plyteliu nelygumus (sunus vertesi per vaira, kai ratukas uzkliuvo - tai labai bijau to) mirksiukas.gif

7-eriu tikrai ramiai riedes jau su 20,5 big wheel'su. thumbup.gif Vat kai juos renka 5-meciams, tai mano galva ankstoka kiek, nebent is ugio penkiameciai lenktu bendraamzius. Maniskis nuo penkeriu iki beveik devyniu su 15 cm ratais vazinejosi

O del vertimosi per galva... sunus su seneliu, mano teciu, isejo pasivazinet paspirtukais: seneliu dave savo big wheel'sa, o pats pasieme savo rampini paspirtuka mazais ratukais. Vaziuojant per namo kiema neypatingai lygiu keliu, per galva vertesi vargsas senelis ratui pagavus smeleta nelyguma... mazius su savo vos 10 cm ratais be problemu ta vieta praleke. Senelis aciu Dievui rimtu traumu nepatyre, nors rankos pirsta lengvai isnarino. Taigi reik but atidziam bet kuo vaziuojant... nebutinai ratu dydis garantuoja stabiluma smile.gif pati syki vos ne pargriuvau isibegejus nepazystamam kely, tiksliau tai buvo dviraciu takas doh.gif

Merginos, aciu visoms uz idejas del dovanos, dabar lengviau issirinkt bus 4u.gif
Atsakyti
Panos, jei kuri atrastumet ka pirkt is lenkuciu vaistines www.aleleki.pl, as mielai prisijungciau. Pati dar koki menesi pirkt negalesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2016 06 27, 20:32)
Prisiloginkit, eikit i myoox, ten pasirenkat uzsakyma ir turi buti galimybe pasirinkti grazinti. Nuoroda manau neimanoma, nes patenkama per savo paskyra.

QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 06 27, 21:15)
Atskira YOOX tema, pirmoje žinutėje viskas apie grąžinimus
http://www.supermama...?...006270&st=0
pačiame YOOX labai paprasta viskas, einate į savo užsakymą ir paspaudžiate, kokią prekę norit grąžinti.
YOOX einate į savo profilį MYYOOX, tada MY Orders, pasirenkate savo užsakymą, paspaudžiate ir atsidaro visos pirktos prekės, tuomet paspaudžiate varnelę, kurią prekę norite grąžinti.
Aišku šis veiksmas galimas, jei nepraleidote 14 dienų termino.

Ačiū, viską radau ir tikrai viskas labai paprasta. Pakeičiau į didesnį dydį. ☺
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 06 27, 22:54)
. Pati dar koki menesi pirkt negalesiu  doh.gif

Bankas "uzbanino"? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 06 27, 18:44)
Gal yra renkama is SD Vilniuje? 4u.gif
Mane irgi domina. Geri crocs pasiulymai
Atsakyti
Sveikos, gal kas is windeln.de ruosiates pirkti, pasidalintume siuntima.
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2016 06 27, 06:28)
merginos gal kas Kaune cocooncenter renkate ?

QUOTE(sigitela @ 2016 06 27, 11:59)
prisijungciau, jei kas rinktumete  4u.gif

Rinksiu kitą savaitę po atostogų, jei neskubu - galit luktelt wink.gif

QUOTE(adriatic @ 2016 06 27, 15:41)
merginos, reik minciu smile.gif ka dovanoti vaiko krikstynoms (dalyvausim sikart kaip sveciai) kai eidavom krikstateviais, kazkaip klausimu nekildavo, o ka sveciai dovanoja net nzn. Vokelis kazkaip be rysio tokiai sventei man atrodo, o ko ieskot nesumastau

Maniškis buvo gavęs tokį (kaip paskutinė foto žalias) litų rinkinuką, kurie pinigai cirkuliavo tais metais, kai jis gimė. Manau bus tikrai labai įdomu, kai suaugs.
Dar man vardiniai įrankėliai arba vardiniai žaislai visai patraukliai atrodo rolleyes.gif - http://www.liucija.lt/

QUOTE(Loram @ 2016 06 27, 16:54)
be to man auksas nepatinka vaikams biggrin.gif

Man išvis juokingai atrodo, ypač berniukai, su kokiais gintaro karoliais arba apyrankėm doh.gif , nu bet čia aišku skonio reikalas biggrin.gif

Skaitėt apie Paysera?
http://www.delfi.lt/...i.d?id=71643752
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 27 birželio 2016 - 23:18
Nupirkta.
QUOTE(saldu @ 2016 06 27, 21:11)
Užsakinėsiu iš cocooncenter.
Iki nemokamo siuntimo truksta tik 30eur.
Vilnius

Vis dar renku
QUOTE(saldu @ 2016 06 27, 08:43)
Pirksiu ETAM.COM
Priimčiau kelias mergaites siuntimui pasidalinti.
Siųsiu per UK
saldus.pirkiniai@gmail.com
VILNIUS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 28 birželio 2016 - 05:25
Ar szkla.com niekas neuzsakineja?Prisijungciau.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 06 28, 00:16)
Rinksiu kitą savaitę po atostogų, jei neskubu - galit luktelt wink.gif
Maniškis buvo gavęs tokį (kaip paskutinė foto žalias) litų rinkinuką, kurie pinigai  cirkuliavo tais metais, kai jis gimė. Manau bus tikrai labai įdomu, kai suaugs.
Dar man vardiniai įrankėliai arba vardiniai žaislai visai patraukliai atrodo  rolleyes.gif  - http://www.liucija.lt/
Man išvis juokingai atrodo, ypač berniukai, su kokiais gintaro karoliais arba apyrankėm  doh.gif , nu bet čia aišku skonio reikalas biggrin.gif
Skaitėt apie Paysera?
http://www.delfi.lt/...i.d?id=71643752

dekui, uz dar viena minti thumbup.gif

del berniuku su gintaro karoliais... maniskis pvz pats ju uzsimane, kai buvo kokiu 5 metu ir uzmate Palangoj. Uzsimane iki asaru. Isrinkome smulkesniu nepoliruotu gintariuku, neskaidrius ir neblizgius, maniau momentinis noras, po savaites numes i sona, bet jis tuos karolius iki siol kartais uzsideda, nors jam jau devyneri, tik neistraukia ant rubu, o po maike laiko, jam kaip koks talismanas tie gintariukai smile.gif kazkaip man nei juokingai, nei gedingai tai atrodo. Nera tas gintaras grynai moteriskas akmuo, ypac kai smulkus ant siuliuko suvertas, o ne ant blizgios grandineles kokios rolleyes.gif
Atsakyti