o ką tada dovanoja krikštatėviai?
MERGINOS,
1.Sakykit, kaip greitai PA patvirtina adresa ? Sumokejau i saskaita ju nurodyta mokesti.
2. Jei pirksiu tose parduotuvese, kur turejau Tukio adresa, ar turiu adresus pilnai keist ar patariate keist tik adresa i kur noriu siust ? Pvz TBS. Na parduotuve su charakteriu , nezinau ar neatsauks , jei pakeisiu savo pagrindini adresa
1.Sakykit, kaip greitai PA patvirtina adresa ? Sumokejau i saskaita ju nurodyta mokesti.
2. Jei pirksiu tose parduotuvese, kur turejau Tukio adresa, ar turiu adresus pilnai keist ar patariate keist tik adresa i kur noriu siust ? Pvz TBS. Na parduotuve su charakteriu , nezinau ar neatsauks , jei pakeisiu savo pagrindini adresa
Merginos, padėkite. Noriu daryti yoxx grąžinimą. Reikia jų psl. Ką nors užpildyti? Ar užtenka užklijuoti dėžutėje esančius lapukus?
QUOTE(FRAU @ 2016 06 27, 19:41)
Merginos, padėkite. Noriu daryti yoxx grąžinimą. Reikia jų psl. Ką nors užpildyti? Ar užtenka užklijuoti dėžutėje esančius lapukus?
Reikia užpildyt, pažymint dėl ko grąžinat.
Gal esat dariusios Asda George grazinima? Sudetinga procedura? Siuntimas savo saskaita?
Aš gal nelebai į temą, bet artėja dukros 7 gimtadienis, nužiūrėjau hudora big wheel 205 paspirtuką, bet man kažkaip baisu kad jisai jai bus didelis. Nes juk tokiais ir suaugusieji važinėja. Pardavėjas tikina, kad tokius ir vaikams perka. Ką manot jūs? kokiais jūsų vaikai važinėja 7-9 metų?
Pasimečiau visai...
hudora
Pasimečiau visai...
hudora
QUOTE(Maja Di @ 2016 06 27, 19:46)
Reikia užpildyt, pažymint dėl ko grąžinat.
O kur įeiti? Gal galite įkelti nuorodą? Ačiū
QUOTE(zhydelka @ 2016 06 27, 18:57)
Aš gal nelebai į temą, bet artėja dukros 7 gimtadienis, nužiūrėjau hudora big wheel 205 paspirtuką, bet man kažkaip baisu kad jisai jai bus didelis. Nes juk tokiais ir suaugusieji važinėja. Pardavėjas tikina, kad tokius ir vaikams perka. Ką manot jūs? kokiais jūsų vaikai važinėja 7-9 metų?
Pasimečiau visai...
https://www.amazon.c...8...6591&sr=8-2
Pasimečiau visai...
https://www.amazon.c...8...6591&sr=8-2
Man nuorodos neatidaro, bet mano 122 cm 8mete puikiai su juo vazineja. O ir as galiu pasiskolinti
QUOTE(Marivika @ 2016 06 27, 20:14)
Man nuorodos neatidaro, bet mano 122 cm 8mete puikiai su juo vazineja. O ir as galiu pasiskolinti
nuorodą lyg pataisiau. Maniškei bus 7, ūgis 130, tai gal aš be reikalo galvą laužau. Reik užsakyti, nes laiko jau mažai
QUOTE(FRAU @ 2016 06 27, 20:04)
Prisiloginkit, eikit i myoox, ten pasirenkat uzsakyma ir turi buti galimybe pasirinkti grazinti. Nuoroda manau neimanoma, nes patenkama per savo paskyra.
Užsakinėsiu iš cocooncenter.co.uk
Iki nemokamo siuntimo truksta tik 30eur.
Vilnius
saldus.pirkiniai@gmail.com
Iki nemokamo siuntimo truksta tik 30eur.
Vilnius
saldus.pirkiniai@gmail.com
QUOTE(FRAU @ 2016 06 27, 20:04)
Atskira YOOX tema, pirmoje žinutėje viskas apie grąžinimus
http://www.supermama...?...006270&st=0
pačiame YOOX labai paprasta viskas, einate į savo užsakymą ir paspaudžiate, kokią prekę norit grąžinti.
YOOX einate į savo profilį MYYOOX, tada MY Orders, pasirenkate savo užsakymą, paspaudžiate ir atsidaro visos pirktos prekės, tuomet paspaudžiate varnelę, kurią prekę norite grąžinti.
Aišku šis veiksmas galimas, jei nepraleidote 14 dienų termino.