Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

o ką tada dovanoja krikštatėviai?
Atsakyti
MERGINOS, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
1.Sakykit, kaip greitai PA patvirtina adresa ? Sumokejau i saskaita ju nurodyta mokesti.
2. Jei pirksiu tose parduotuvese, kur turejau Tukio adresa, ar turiu adresus pilnai keist ar patariate keist tik adresa i kur noriu siust ? Pvz TBS. Na parduotuve su charakteriu ax.gif , nezinau ar neatsauks , jei pakeisiu savo pagrindini adresa g.gif ax.gif
Atsakyti
Merginos, padėkite. Noriu daryti yoxx grąžinimą. Reikia jų psl. Ką nors užpildyti? Ar užtenka užklijuoti dėžutėje esančius lapukus?
Atsakyti
QUOTE(FRAU @ 2016 06 27, 19:41)
Merginos, padėkite. Noriu daryti yoxx grąžinimą. Reikia jų psl. Ką nors užpildyti? Ar užtenka užklijuoti dėžutėje esančius lapukus?

Reikia užpildyt, pažymint dėl ko grąžinat.
Atsakyti
Gal esat dariusios Asda George grazinima? Sudetinga procedura? Siuntimas savo saskaita?
Atsakyti
Aš gal nelebai į temą, bet artėja dukros 7 gimtadienis, nužiūrėjau hudora big wheel 205 paspirtuką, bet man kažkaip baisu kad jisai jai bus didelis. Nes juk tokiais ir suaugusieji važinėja. Pardavėjas tikina, kad tokius ir vaikams perka. Ką manot jūs? kokiais jūsų vaikai važinėja 7-9 metų?
Pasimečiau visai...

hudora
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 27 birželio 2016 - 19:20
QUOTE(Maja Di @ 2016 06 27, 19:46)
Reikia užpildyt, pažymint dėl ko grąžinat.

O kur įeiti? Gal galite įkelti nuorodą? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2016 06 27, 18:57)
Aš gal nelebai į temą, bet artėja dukros 7 gimtadienis, nužiūrėjau hudora big wheel 205 paspirtuką, bet man kažkaip baisu kad jisai jai bus didelis. Nes juk tokiais ir suaugusieji važinėja. Pardavėjas tikina, kad tokius ir vaikams perka. Ką manot jūs? kokiais jūsų vaikai važinėja 7-9 metų?
Pasimečiau visai...

https://www.amazon.c...8...6591&sr=8-2

Man nuorodos neatidaro, bet mano 122 cm 8mete puikiai su juo vazineja. O ir as galiu pasiskolinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marivika @ 2016 06 27, 20:14)
Man nuorodos neatidaro, bet mano 122 cm 8mete puikiai su juo vazineja. O ir as galiu pasiskolinti thumbup.gif

nuorodą lyg pataisiau. Maniškei bus 7, ūgis 130, tai gal aš be reikalo galvą laužau. Reik užsakyti, nes laiko jau mažai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FRAU @ 2016 06 27, 20:04)

Prisiloginkit, eikit i myoox, ten pasirenkat uzsakyma ir turi buti galimybe pasirinkti grazinti. Nuoroda manau neimanoma, nes patenkama per savo paskyra.
Atsakyti
Užsakinėsiu iš cocooncenter.co.uk
Iki nemokamo siuntimo truksta tik 30eur.
Vilnius
saldus.pirkiniai@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(FRAU @ 2016 06 27, 20:04)

Atskira YOOX tema, pirmoje žinutėje viskas apie grąžinimus
http://www.supermama...?...006270&st=0
pačiame YOOX labai paprasta viskas, einate į savo užsakymą ir paspaudžiate, kokią prekę norit grąžinti.
YOOX einate į savo profilį MYYOOX, tada MY Orders, pasirenkate savo užsakymą, paspaudžiate ir atsidaro visos pirktos prekės, tuomet paspaudžiate varnelę, kurią prekę norite grąžinti.
Aišku šis veiksmas galimas, jei nepraleidote 14 dienų termino.
Atsakyti