Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(Lyn @ 2016 06 26, 12:57)
Gal patarsit is kur gera kaina gera kavos aparata su pupulem parsisiusti? Temu pasiskaiciau. Jura ne pagal kisene. Seimoj megstm skirtingas kavas - kas su pienu kas juodas. Ar neverta siust ir geriau pirkt su garantija cia? Ir gal kas pasidalins koki turi ir kokiu patenkinti?

Pas mane Miele, esu patenkinta. Pats issivalo, vienu paspaudimu padaro kava, piena galima naudot tiesiai is pakelio. Zodziu nerafau jokiu minusu apart didokos kainos, bet man vertas pinigu thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit,jei pervedziau darydama usakyma per maza suma jie pinigus grazina is kart,ar reikia rasyti elektronini laiska,kad pinigus grazintu ?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 06 26, 21:05)
Pas mane Miele, esu patenkinta. Pats issivalo, vienu paspaudimu padaro kava, piena galima naudot tiesiai is pakelio. Zodziu nerafau jokiu minusu apart didokos kainos, bet man vertas pinigu thumbup.gif

O koks konkreciai blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2016 06 26, 21:34)
Sakykit,jei pervedziau darydama usakyma per maza suma jie pinigus grazina is kart,ar reikia rasyti elektronini laiska,kad pinigus grazintu ?

O Jums kartais neatsitiko taip, kad suvedėt LT adreso duomenis, bet šalis pasiliko Italija?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 06 26, 22:48)
O Jums kartais neatsitiko taip, kad suvedėt LT adreso duomenis, bet šalis pasiliko Italija?

Turbut taip ir atsitiko ,nes man suma liko be siuntimo, o tik uz preke as nesusigaudziau vista iskart poto tik pagalvojau,kad kur suma uz siuntima ,o ji pasirodo didele tiek moket nenoriu doh.gif
Atsakyti
Gal būtų norinčiųjų prisijungti prie http://www.crocs.eu antrai porai su 50pr. nuolaida smile.gif? Sumos 34,99 eur ir 31,99 eur . Klaipėda, bet galiu persiųsti Lpexpress. Rašykite spalvotax@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2016 06 26, 09:47)
Laba diena, merginos smile.gif

Gal kas renka kavos užsakymą iš https://coffeerista.com/en/?

Jei ne, tada aš galiu parinkti ax.gif Ar būtų norinčių prisijungti? Provincija, bet galiu persiųsti per LP Express arba Omniva. Į KLP galėčiau atveżt wink.gif

Norėčiau pasidalinti siuntimo mokestį - 11.50€ ax.gif

RENKU KAVOS UŽSAKYMĄ smile.gif Norinčios jungtis, siųskite užsakymus į el.paštą mirksiukas.gif

Nickas, miestas, tel.nr.
lina.vaikams@gmail.com

Užsakyt norėčiau ketvirtadienį/penktadienį. Jei greit susirinks kompanija, tuomet greičiau smile.gif
Atsakyti
Merginos skubiai prireikė daikto iš sportdirect...jei pasirenku tą brangų express delivery-kada pristatytų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2016 06 26, 21:54)
Turbut taip ir atsitiko ,nes man suma liko be siuntimo, o tik uz preke as nesusigaudziau vista iskart poto tik pagalvojau,kad kur suma uz siuntima ,o ji pasirodo didele tiek moket nenoriu doh.gif

tai rašykit ir bandykit atšaukti užsakymą
Papildyta:
QUOTE(boruzhe @ 2016 06 26, 22:12)
RENKU KAVOS UŽSAKYMĄ smile.gif Norinčios jungtis, siųskite užsakymus į el.paštą mirksiukas.gif

Nickas, miestas, tel.nr.
lina.vaikams@gmail.com

Užsakyt norėčiau ketvirtadienį/penktadienį. Jei greit susirinks kompanija, tuomet greičiau smile.gif

o kiek rinksit?/ kaip dalinsit siuntimą?
Vilnius nesiruošia pirkti?
Atsakyti
QUOTE(SpalvotaX @ 2016 06 26, 22:11)
Gal būtų norinčiųjų prisijungti prie http://www.crocs.eu antrai porai su 50pr. nuolaida smile.gif? Sumos 34,99 eur ir 31,99 eur . Klaipėda, bet galiu persiųsti Lpexpress. Rašykite spalvotax@gmail.com

Aš su šiom http://www.crocs.eu/...=women-footwear už 29,99 norėčiau prisijungt. Gal dar kuri norit tokių ax.gif Turiu baltas, jau 3 metai neiškrentu, tik jau pasidėvėjo truputi ir sunkiai atsiplauna. Bet patogumas wub.gif thumbup.gif.
Galiu parinkt jei atsirastų šiauliečių siuntimui 9 eur pasidalinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 26 birželio 2016 - 22:13
QUOTE(Loram @ 2016 06 26, 21:54)
Papildyta:

o kiek rinksit?/ kaip dalinsit siuntimą?
Vilnius nesiruošia pirkti?

Siuntimą dalinsiu iš prisijungusių merginų skaičiaus. Viena mergaitė jau atsiuntė užsakymą, dar pora buvo parašiusios AŽ. Tad jei prisijungs ir jos, būsim 4 smile.gif Tai jau ne toks ir baisus tas siuntimo mokestis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzhe: 26 birželio 2016 - 22:13
QUOTE(Lyn @ 2016 06 26, 13:39)
Taip, maciau kad rasete toj temoje.0 tai pagrindinis klausimas tada - pirkti cia issirinkus ar siusti?

mano draugė siuntėsi, atsisiuntė neveikiantį
aišku dėl to, kad garantinis čia pataisė nemokamai.
bet jei aš būčiau pirkusi čia, niekada nebūčiau sutikusi naują daiktą taisyti, būčiau reikalavusi pinigų, bet kai atsisiunti iš principo nebeturi tokio pasirinkimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 26 birželio 2016 - 22:32