Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(elizieja @ 2016 06 26, 10:07)
Apie devold as girdejau, na gal kai vyras griz, reiks iki panevezio nuvaziuoti, kad tik nebutu bereikalo ir butu ko pirkti  blush2.gif

Aš vieną kartą turėjau laisvą pusvalandį Panevėžy, nuvariau, tai nieko gero neradau g.gif , taip ir nesupratau kuo gera ta parduotuvė blush2.gif . Aš neslidineju, vaikų šiltai nerengiu ir žiemą, tai gal dėl to nieko ir neradau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 26 birželio 2016 - 15:43
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 06 26, 15:16)
Išsirinkti reikia čia, o pirkti, kur pigiau smile.gif

Nu bandysiu smile.gif naujausia tema kavos aparatu tik ka iveikiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 06 26, 16:14)
Aš vieną kartą turėjau laisvą pusvalandį Panevėžy, nuvariau, tai nieko gero neradau  g.gif , taip ir nesupratau kuo gera ta parduotuvė  blush2.gif . Aš neslidineju, vaikų šiltai nerengiu ir žiemą, tai gal dėl to nieko ir neradau...

Mano damos suknelių mėgėjos tai mum tos merino maikutės po suknytėm labai smagios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2016 06 26, 16:10)
Sveikos mergaites,as gal neitema ,bet gal zinot is kur butu galima atsisiusti ALFA PArF aliejuka plaukams?,aciu

Per Italijos adreso nuomą: http://e-trena.it/si...2679467091.html :arba per DE nuomą:
http://e-trena.de/si...2679467091.html
http://www.feelyourl...0-ml-1-70-fl-oz
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 06 26, 18:27)

O gal galit usakyt mano vardu ir mano adresu,o as jums pinigus pervesciau iskart,nes noekad neusakinejus ir nesigauna man doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 06 26, 11:51)
Lenkijoje 305 cm batutas 73,22 eur (papildomai siuntimas iš Lenkijos) http://www.agito.pl/...tm_medium=email

O kiek persiuntimas i lt gali kainuoti?
Atsakyti
QUOTE(Anushka_1312 @ 2016 06 25, 23:16)
O jus perkate is sios parduotuves per UK? Kaip suprantu jie i LT nesiuncia ax.gif

Kažkaip praleidau klausimą.
Taip, perku per UK adresą, per Tukį.
Čia apie Ethicalsuperstore parduotuvę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2016 06 26, 19:17)
O gal galit usakyt mano vardu ir mano adresu,o as jums pinigus pervesciau iskart,nes noekad neusakinejus ir nesigauna man doh.gif  blush2.gif

Usisakiau pirma karta, doh.gif nezinau ar gerai,suvedziau savio duomenis prisijungiau prie banko ,matau pinigai nuskaityti,o kiek laukt reiks neisivaizduoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 06 26, 18:32)
O kiek persiuntimas i lt gali kainuoti?

Reikia žinoti, kiek batutas sveria, o tuomet žiūrėti į adreso nuomos įkainius
Papildyta:
QUOTE(egluze2 @ 2016 06 26, 18:42)
Usisakiau pirma karta, doh.gif nezinau ar gerai,suvedziau savio duomenis prisijungiau prie banko ,matau pinigai nuskaityti,o kiek laukt reiks neisivaizduoju lotuliukas.gif

Čia jūs registravotės prie adreso nuomos, ar Italijos parduotuvėj apsipirkot?
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 06 26, 19:55)
Reikia žinoti, kiek batutas sveria, o tuomet žiūrėti į adreso nuomos įkainius
Papildyta:

Čia jūs registravotės prie adreso nuomos, ar Italijos parduotuvėj apsipirkot?

Kad as zinociau doh.gif iejau i ta nuoroda turbut Italijos,idejau i krepseli ,suvedziau duomenis savo ,isirinkau korteles pavadinima ,prisijungiau prie banko ir pervedziau gavau kelias zinutes i pasta ,lyg raso preke rezervuota blush2.gif
Jungiausi prie tos paskutines nuorodos,ten pigiausia kaina buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluze2: 26 birželio 2016 - 18:16
QUOTE(egluze2 @ 2016 06 26, 18:14)
Kad as zinociau doh.gif iejau i ta nuoroda turbut Italijos,idejau i krepseli ,suvedziau duomenis savo ,isirinkau korteles pavadinima ,prisijungiau prie banko ir pervedziau gavau kelias zinutes i pasta ,lyg raso preke rezervuota blush2.gif
Jungiausi prie tos paskutines nuorodos,ten pigiausia kaina buvo

Tai už kiek pirkot? Pristatymas į LT 30€, jei užsakymas iki 129€.
Atsakyti
QUOTE(Salteksnis @ 2016 06 26, 20:52)
Tai už kiek pirkot? Pristatymas į LT 30€, jei užsakymas iki 129€.

Vadinasi skes prizidirbau tiek nepirkau ir pervedziau tikrai maziau kaska netaip padariau pinigai rezervuoti ytariu nebuus nei prekes nei pinigu blush2.gif doh.gif
Atsakyti