Žinau, kad n+k kartų kalbėta, bet neišsisaugojau, priminkit kaip atsisakyt prime narystės amazone. Užsisakiau, kad siuntimas nemokamas būtų, bet prisimenu, kad temoj narės skundėsi, kad pinigus nuskaičiuoja po mėnesio. Nenoriu laukt to mėnesio .
QUOTE(*Julija* @ 2016 06 23, 09:08)
Yra toks psl scamadviser.com, ten galima pasitikrinti psl patikimumą. Šiuo atveju rašo, kad nepatikima, nesenai registruota, domenas kiniškas arba rusiškas, tikėtina naudojamas for fake selling. Jei yra galimybė, aš stabdyčiau apmokėjimą, bet jau turbūt per vėlu šiandien...
kad ten bet ką įvedus, visi 'unsafe', net ir iherb
neradau nė vieno safe
QUOTE(yuki @ 2016 06 23, 08:38)
Bet meta visą info- ir parduodamų produktų kategoriją, ir kad 18 metų veikiantis psl, ir visus kontaktus, ir kokioje vietoje pagal populiarumą. O tai jau leidžia spręsti, kad psl patikimas, palyginti su 200 dienų registruotu domenu be konkrečios vietos, kontaktų ir veiklos pobūdžio
QUOTE(padraika22 @ 2016 06 23, 09:10)
Pries pora sav pirkau, siuntimas i lt 14 buvo
tikrai euru, ne svaru?
man vakar krepsi sukrovus parode apie 15 svaru uz siuntima i LT, kas eurais ~20 butu
QUOTE(*Julija* @ 2016 06 23, 09:42)
Bet meta visą info- ir parduodamų produktų kategoriją, ir kad 18 metų veikiantis psl, ir visus kontaktus, ir kokioje vietoje pagal populiarumą. O tai jau leidžia spręsti, kad psl patikimas, palyginti su 200 dienų registruotu domenu be konkrečios vietos, kontaktų ir veiklos pobūdžio
noriu atsaukt uzsakyma, tie raso, kad mokesciai dideli bus uzdeti del atsaukimo, nezinau kaip cia dabar issikovot tuos pinigus atgal
QUOTE(Maja Di @ 2016 06 23, 09:36)
Žinau, kad n+k kartų kalbėta, bet neišsisaugojau, priminkit kaip atsisakyt prime narystės amazone. Užsisakiau, kad siuntimas nemokamas būtų, bet prisimenu, kad temoj narės skundėsi, kad pinigus nuskaičiuoja po mėnesio. Nenoriu laukt to mėnesio .
Kažką radau, ar teisingai paspaudžiau, jei rašo:
Your Prime Free Trial will end on July 23, 2016
Your card will not be charged and your membership will end.
Ar nenuskaičiuos kažin nieko
QUOTE(Maja Di @ 2016 06 23, 10:10)
Kažką radau, ar teisingai paspaudžiau, jei rašo:
rašo, kad nenuskaičiuos
QUOTE(yuki @ 2016 06 23, 10:23)
rašo, kad nenuskaičiuos
Ačiū už patvirtinimą, aš irgi taip suprantu, na tikėkimės nutraukta bus ta narystė .
gal kam reiki konors iš Amazon.de siųsiu į LT tieisiai (aš Palngoje, persiųsti galėsiu)
Babymarkt.de pripažinta geriausia online parduotuve vaikiškų prekių kategorijoje, ta proga, tik šiandien siūlo papildomą 10 proc. nuolaidą. (siuntimas per DE)
http://www.babymarkt...4GDKQV1-13212QQ
10 proc. nuolaidos kodas TOP42794
10 eurų nuolaidos kodas, perkant virš 80 eur TOP37241
http://www.babymarkt...4GDKQV1-13212QQ
10 proc. nuolaidos kodas TOP42794
10 eurų nuolaidos kodas, perkant virš 80 eur TOP37241
QUOTE(adriatic @ 2016 06 23, 08:48)
tikrai euru, ne svaru?
man vakar krepsi sukrovus parode apie 15 svaru uz siuntima i LT, kas eurais ~20 butu
10£ siuntimas. Pirkau uz 145£
Crocsai užsakyti, laiškeliai visoms išsiųsti Ačiū prisijungusioms ir lauksiu pavedimų
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 06 22, 23:23)
Nebūtina, bet nuolaida taikoma tai batų porai, kurios kaina mažiausia. Tai norint didžiausios nuolaidos, labiausiai apsimoka pirkti už tą pačią kainą
Jei dar yra norinčių, laukiu prisijungiant Primenu, renku crocsus už 20,99 (arba labai labai panašia kaina)
Norėčiau pirkti bent 4 poras, kad siuntimas gautųsi po 2,24 .
Jei dar yra norinčių, laukiu prisijungiant Primenu, renku crocsus už 20,99 (arba labai labai panašia kaina)
Norėčiau pirkti bent 4 poras, kad siuntimas gautųsi po 2,24 .