Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 06 22, 21:22)
blem o as uz nemaza suma uzsakiau. tukis pasake, kad patikima, tai surizikavau. ka dabar daryt? kazi su banko pagalba imanoma atsaukt?

Kazkaip kiniecius primena si parduotuve...
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 06 22, 22:14)

nu dzin kas, svarbu prekes atsiustu
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 06 22, 22:14)

Aš jos daugiau niekur nerandu. Nei per trusted nei per untrusted shops. Iš viso kaži koks "debesis".
Papildyta:
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 06 22, 22:24)
nu dzin kas, svarbu prekes atsiustu

Vat dėl to aš ir neįsitikinus, nes jos niekur nėra, jokio komentaro, jokio aprašymo nerandu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 06 22, 22:24)
Aš jos daugiau niekur nerandu. Nei per trusted nei per untrusted shops. Iš viso kaži koks "debesis".

negasdinkit, idomu kodel Tukis taip uzgarantuotai "tAIP "atsake,kai paklausiau ar patikima
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 06 22, 20:28)
Matau, crocs.eu prasidėjo -50% antrai porai - galioja viskam, net ir seilo prekėms.

Gal būtų norinčių prisijungt su 20,99 € kainuojančiais batais? 4u.gif  ax.gif
Jei ką, rašykit eglynas@gmail.com - Vilnius (bet galėčiau ir persiųst)

CROCS.EU second pair 50% off

O reikia pirkti dvi poras vienoda kaina?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 06 22, 23:17)
O reikia pirkti dvi poras vienoda kaina?

Nebūtina, bet nuolaida taikoma tai batų porai, kurios kaina mažiausia. Tai norint didžiausios nuolaidos, labiausiai apsimoka pirkti už tą pačią kainą mirksiukas.gif

Jei dar yra norinčių, laukiu prisijungiant 4u.gif Primenu, renku crocsus už 20,99 (arba labai labai panašia kaina) smile.gif
Norėčiau pirkti bent 4 poras, kad siuntimas gautųsi po 2,24 €.
Atsakyti
Uzsisakiau termopuodelius Contigo cool.gif gal rekomenduosit ir kokia gertuve? Kokiu 500-700 ml,kad butu patogu gert ir vaikam bei lengvai plaunama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 22 birželio 2016 - 23:54
QUOTE(-Braskeele @ 2016 06 23, 00:54)
Uzsisakiau termopuodelius Contigo cool.gif gal rekomenduosit ir kokia gertuve? Kokiu 500-700 ml,kad butu patogu gert ir vaikam bei lengvai plaunama

Drauge gyrė contigo gertuves wink.gif bet mes kažkaip sigg naudojam - nemėgstu plastiko...
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 06 22, 22:26)
negasdinkit, idomu kodel Tukis taip uzgarantuotai "tAIP "atsake,kai paklausiau ar patikima

Jei ir kazka atsius tai bus ne originalai,o parduotuve tikrai nepatikima kita kart pries uzsakant paziurekit ar yra kontaktai pardaveju....telefonas, adresas...Radau, kas domenas priklauso Rusijos federacijai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 23 birželio 2016 - 07:42
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 06 22, 15:54)
dar karta paklausiu, gal zinote ar si parduotuve patikima?

http://www.gardenscottage.co.uk/

Yra toks psl scamadviser.com, ten galima pasitikrinti psl patikimumą. Šiuo atveju rašo, kad nepatikima, nesenai registruota, domenas kiniškas arba rusiškas, tikėtina naudojamas for fake selling. Jei yra galimybė, aš stabdyčiau apmokėjimą, bet jau turbūt per vėlu šiandien...
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2016 06 23, 09:08)
Yra toks psl scamadviser.com, ten galima pasitikrinti psl patikimumą. Šiuo atveju rašo, kad nepatikima, nesenai registruota, domenas kiniškas arba rusiškas, tikėtina naudojamas for fake selling. Jei yra galimybė, aš stabdyčiau apmokėjimą, bet jau turbūt per vėlu šiandien...

o kaip stabdyt
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 06 22, 14:34)
pirkanglijoje - UK adreso nuoma
siaip ASDA siuncia i Lietuva, bet tas siuntimas ~20 euru

Pries pora sav pirkau, siuntimas i lt 14€ buvo
Atsakyti