Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(linaj @ 2016 06 21, 11:52)
Pirkau is cia. Man jie superiniai  mirksiukas.gif  termosai

QUOTE(Maja Di @ 2016 06 21, 11:57)
Maniškis irgi svaigsta doh.gif ....

Papildyta:

Buvo kažkada akcijos, nesuspėjom nusipirkt, šuktelkit kas pastebėsit akcijas, noriu puodelio.

Contigo termo puodeliu jau beveik galvojau pirkti is USA amazono per tarpininkes, dabar lyg yra nebloga kaina 16 OZ - apie 13 doleriu, bet kad labai daug negeru atsiliepimu - prabega, dazai nusitrina, tai ir suabejojai ar gerai vaikui 7-8 metu i duoti su savim i kokia isvyka su mokykla. Kaip Jusu patirtis del contigo, koki pirkot
Atsakyti
QUOTE(botinak @ 2016 06 21, 15:29)
Gal pasidalinsite kokį pirkote? kokio amžiaus vaikui?  pikdami rinkotės used ar new? Ačiū smile.gif
Aš taip pat paspirtuko paieškose 9m mergaitei ieškau kad gerai riedėtų ir greit nesubyrėtų smile.gif
kaina apie 50 - 60eu smile.gif pasidalinkit, jei už tokią kainą radote, pagal mano kriterijus smile.gif

20 cm ratai, grynai mergaitiskas

http://www.windeln.d...t-205-lila.html

http://www.mytoys.de...xm-3328496.html

http://www.mytoys.de...mm-3694554.html

23 + 18 cm ratai, unisex biggrin.gif

http://www.windeln.d...-big-wheel.html

pripuciamais ratais:

http://www.mytoys.de...ft-3244751.html

Atsakyti
QUOTE(botinak @ 2016 06 21, 14:29)
Gal pasidalinsite kokį pirkote? kokio amžiaus vaikui?  pikdami rinkotės used ar new? Ačiū smile.gif
Aš taip pat paspirtuko paieškose 9m mergaitei ieškau kad gerai riedėtų ir greit nesubyrėtų smile.gif
kaina apie 50 - 60eu smile.gif pasidalinkit, jei už tokią kainą radote, pagal mano kriterijus smile.gif

mano mergaitė mažesnė, jei tik 6 rudenį bus. Tai ėmiau su 3 ratukais. Iš aprašymo nesupratau kokiam amžiui skirtas, bet ant dėžės parašyta +6 m. ir iki 30 kg. Tai man pats tas, pataikiau puikiai smile.gif plius jis sulankstomas ir labai lengvas, tai ir į keliones bus galima įsimesti smile.gif
bet Jūsų mergaitė didesnė, tai jai jau matomai kitokio reikia.

aprašyme buvo parašyta, kad pažeista pakuotė, galimi gaminio apibraižymai. Bet kaip minėjau, pakuotė tik pažeista buvo, o pats paspirtukas net iš apsaugų neišpakuotas.

Šiaip man labai smagus pasirodė, ryt gausiu mini micro mažylei, tai galėsiu abu sulyginti smile.gif
Atsakyti
Pirkau sau ir vyrui termo, vezemes is Vilniaus i Kauna gulbiu serti ziema. Atlaike karsti visa kelione ir musu prabuvima lauke apie 2 val. Vienas puodelis buvo nesiojamas su savim, kitas masinoje.
Dukra nesiojasi i mokykla - termo ir viskas super.
Nenaudojamu slamstiniu namie metosi kokie 4 doh.gif

QUOTE(jonas_k @ 2016 06 21, 15:40)
Contigo termo puodeliu jau beveik galvojau pirkti is USA amazono per tarpininkes, dabar lyg yra nebloga kaina 16 OZ - apie 13 doleriu, bet kad labai daug negeru atsiliepimu - prabega, dazai nusitrina, tai ir suabejojai ar gerai vaikui 7-8 metu i duoti su savim i kokia isvyka su mokykla. Kaip Jusu patirtis del contigo, koki pirkot
Atsakyti
gal kas susidūrėt Aliexpresse su siuntimo laiko pratęsimu?
užsisakiau smulkmeną (reikalingą), bet per du mėnesius man ji neatėjo, iškėliau disputą, pardavėjas pratęsė Purchase Protection dar 22 dienoms. jei uždarysiu disputą ko gero vėl iškelti jo antrą kartą nebegalėsiu?
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2016 06 21, 16:00)
Pirkau sau ir vyrui termo, vezemes is Vilniaus i Kauna gulbiu serti ziema. Atlaike karsti visa kelione ir musu prabuvima lauke apie 2 val. Vienas puodelis buvo nesiojamas su savim, kitas masinoje.
Dukra nesiojasi i mokykla - termo ir viskas super.
Nenaudojamu slamstiniu namie metosi kokie 4  doh.gif

O tokia kaina ir pirkot? Ar galima tikėtis pigiau gaut ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2016 06 21, 16:02)
užsisakiau smulkmeną (reikalingą), bet per du mėnesius man ji neatėjo, iškėliau disputą, pardavėjas pratęsė Purchase Protection dar 22 dienoms. jei uždarysiu disputą ko gero vėl iškelti jo antrą kartą nebegalėsiu?

o siunte registruota?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 06 21, 15:09)

Contigo is usa buna 20% kodas,retokai,bet buna ir 30%. Tada kainos malonios.
Atsakyti
Viskas apie Aliexpress išsamiai čia:
http://taupau.perkui...apie-aliexpress

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 21 birželio 2016 - 15:32
Buvo nuolaida kai pirkausi.
Kas megsta labiau arbata, geriau pirkti termo nes yra priedas arbatai biriai mirksiukas.gif

QUOTE(Maja Di @ 2016 06 21, 16:09)

Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2016 06 21, 15:02)

pas mane ką tik buvo idetiška situacija , ir klausimą formulavau taip pat, net pagalvojau, kad čia savo seną postą skaitau biggrin.gif

Po 3d, nors aš disputo neuždariau - pardavėjas nusprendė ir grąžino man pinigus .
Tik gražiai paprašė, kad jei gausiu prekę, tai kad jam sumokėčiau.
Ir kaip tyčia, vakare jis grąžino pinigus, o sekantį rytą - atkeliavo ir prekė...
Dar nesumokėjau, galvoju kaip geriau. Tikriausiai darysiu iš jo naują pirkimą ir parašysiu kad nesiųstų.
Tai gal ir luktelėkit kokią savaitę - tikėtina, kad ir jūsų prekė atsiras
Atsakyti

Neatšaukit ginčo, nes galit likti be nieko 4u.gif
Atsakyti