QUOTE(cibulis @ 2016 07 18, 15:24)
Jei mediniai langai, tai jie turi būti kaustyti aliuminiu. Aš tik už tai. Mintas sako, kad langų rėmus reikia visiškai skandinti EPS sluoksnyje. Vadinasi tą patį galime padaryti ir su paprastais mediniais langais, kurie nėra kaustyti aliuminiu. Lieka dvi vietos, kurias reikia kaustyti aliuminiu: rėmo dalis ties stiklu ir vidurinis lango perskyrimas. Gamintojai tikrai galėtų sukurti tokį medinių langų kaustymą aliuminiu: ir langai atpigtų, ir jie taptų daug šiltesni dėl rimtesnės montavimo galimybės. O tokius langus reikia kaustyti aliuminiu, jeigu jie mediniai. Tiesa, vis dar neišgirdau, kas blogai su jūsų pušiniais langais?
Papildyta:
Mano istorija parodo, kad su mediniais langais tokiu atveju bus mažiau problemų, nes nereikės aiškintis ar gamintojai įdėjo EPS juostas į vidų, ar neįdėjo, ar apšiltino profilį ar ne. O langus galima lyginti visus su visais, nes tai langai. Tik vieni turi vienokių privalumų, kiti - kitokių. Jei langus lygintumėme su celofanu, tai jau būtų kvaila, tačiau bet kokį langą galima lyginti su bet kokiu langu.
Papildyta:
Man nereikia efekto, man reikia tikro produkto. Aš puikiai jaučiu, kuomet einu tikromis medinėmis grindimis, o ne laminatu. Ir tikra medinė palangė akivaizdžiai skiriasi nuo dirbtinės. Kaip skiriasi naminis pomidoras nuo užauginto pramoniniu būdu šiltnamio vazonėlyje. Visuomet natūralūs produktai ir daiktai turėjo savo rinką ir kainą, o šiais sintetiniais laikais juo labiau.
Papildyta:
Mano istorija parodo, kad su mediniais langais tokiu atveju bus mažiau problemų, nes nereikės aiškintis ar gamintojai įdėjo EPS juostas į vidų, ar neįdėjo, ar apšiltino profilį ar ne. O langus galima lyginti visus su visais, nes tai langai. Tik vieni turi vienokių privalumų, kiti - kitokių. Jei langus lygintumėme su celofanu, tai jau būtų kvaila, tačiau bet kokį langą galima lyginti su bet kokiu langu.
Papildyta:
Man nereikia efekto, man reikia tikro produkto. Aš puikiai jaučiu, kuomet einu tikromis medinėmis grindimis, o ne laminatu. Ir tikra medinė palangė akivaizdžiai skiriasi nuo dirbtinės. Kaip skiriasi naminis pomidoras nuo užauginto pramoniniu būdu šiltnamio vazonėlyje. Visuomet natūralūs produktai ir daiktai turėjo savo rinką ir kainą, o šiais sintetiniais laikais juo labiau.
didžiausi nuostoliai yra visuose jungimuose bei padalinimuose varstomo lango su nevarstomu, įdėtinių detalių, kampo. Jeigu šių vietų mes negalime paskandinti, tai kokia prasmė skandinti tris šonus iki palangės, kurie turi žymiai mažesnes problemas?? tipo truputi geriau negu labai blogai, bet iš principo vis tiek nieko gero? Kampinio lango atveju kampas yra pati blogiausia vieta. Tai jeigu ten tik apkaustom aliuminiu, kokia nauda? Nori skandinti rėmus - atsisakai visų kampinių, sudalintų langų. Va tada aš suprantu prasmę. Bet jeigu man reikia kampinio lango? Nu va reikia ir viskas?
Cibuli, kad susikalbėtume, ar etiška lyginti VW Passat su BMW 745? juk abu automobiliai ir nei vienas iš jų ne celofanas. Imi paprastus medinius ir lygini su savo super duper energy save pro klima plus plastikiniais. Tai mediniai bus du kart pigesni. Ir dar tikras produktas. Ir abu langai. Nėra jokių pliusų pas plastiką? O jeigu dar reikia skirtingų spalvų, tai žiūrėk kad toks super duper plastikinis bus tik baltas. Visai pravalas?
O gal imi atitinkamo lygio medinius, kad bent jau paketą tokį patį galėtum įdėti, na ir kad bendra varža būtu artima? Tai turėjau galvoje.
kas jums trukdo susidėti akmenines ar medines palanges prie plastikinio, medžio imitacijos lango? Jeigu gerai paderinus atspalvius - neatskirsi.
Nieko mano langams neatsitiko. Stovi puikiai ir dar stovės, jeigu nepavargsiu jais rūpintis. Yra bėdos, yra ir priemonių. O jūs nepatingėkite, padarykite eksperimentą, ir pakabinkite dažytą pušinį, ąžuolinį ir kokio raudonmedžio pagalį kieme. Dar geriau, jog turėtų dyginį jungimą. Apžiūrėkite po metų, po dvieju, po keturių. Va tada visiems paskelbsite savo neužginčijamą nuosprendį. Juk vis tiek manim netikėsite, nes kažkada jūsų atžvilgiu esu parašęs ne visai palankų komentarą. Pasikarščiavau. Atsiprašiau. Būna ir jums pasitaiko. Ką dabar