QUOTE(mintas @ 2016 06 29, 12:22)
Kalbu tik už save, nes tikrai yra kitų narių darančių kitaip.
Kada pateikiu savo nuomonę, aš visuomet tai pabrėžiu įrašydamas, kad tai yra būtent mano nuomonė ar įsitikinimai, automatiškai, aksioma tai būti negali, net objektyvia nuomone, nes tai yra tik vieno žmogaus nuomonė. Negi neatkreipėt dėmesio kad ir pacituotoje žinutėje?
Kai rašau apie man žinomus dalykus, apie kuriuos galėčiau net duoti nuorodas į šaltinius, tada nieko keisto, kad nuorodos apie tai, jog tai tik mano nuomonė, nerasit.
na, kaip ne kaip, jūs čia esat kaip šiokia tokia ikona. Netgi aukščiau už autoritetą. Manau daugelis jūsų nuomonę vertina kaip taisyklę. Tiek ta pastabėle ir norėjau pasakyti.
čia nuoširdus komplimentas
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2016 06 29, 12:40)
Iš esmės jūs mane verčiate vėl grįžti prie ir kW, bet tiek to, čia jau kaip ir nauja tema
. Vis tik, prieš ką atrašydamas perskaityk iki galo
.
Ta tema pasakiau viską, ką galvojau ir kokius 4 kartus. Tikrai nebesikarosiu. Nesusikalbėjom, tai nesusikalbėjom.
Dabar klausimas kitas. Neesu tikras, jog viską supratau. O gal galima konkrečiau, kaip kWh/m²A galime panaudoti kaip priemonę pagerinti /m²? Gal galite pasiremti kažkokiu konkrečių pavizdžiu?