QUOTE(pašnekutė @ 2016 07 02, 13:31)
Šviežios virtos bulvikės ir šviežių daržovių salotos.
Ne manęs klausėt, bet kol neatsako - pasakysiu, kaip aš darau pasidarau kelių spalvų želes pagal instrukcijas ant pakelių, tik pilu kiek mažiau vandens. Kai gerai sustingsta - imuosi varškės. Į ją pridedu cukraus, vanilinio cukraus. Jei matosi, kad varškė skystoka - galima pridėt brinkinto ir išleisto pravėsusio želatino. Tada stingdyti dubenyje. Jei ne - želatinos žingsnį praleisti ir į pagardintą varškę įmaišyti stambiai kapotos spalvotos žele. Viską atsargiai, bet gerai permaišyti ir krėsti į sūrmaišį. Dėti ant lentelės ar kažko plokščio ir lengvai paslėgti.
Ne manęs klausėt, bet kol neatsako - pasakysiu, kaip aš darau pasidarau kelių spalvų želes pagal instrukcijas ant pakelių, tik pilu kiek mažiau vandens. Kai gerai sustingsta - imuosi varškės. Į ją pridedu cukraus, vanilinio cukraus. Jei matosi, kad varškė skystoka - galima pridėt brinkinto ir išleisto pravėsusio želatino. Tada stingdyti dubenyje. Jei ne - želatinos žingsnį praleisti ir į pagardintą varškę įmaišyti stambiai kapotos spalvotos žele. Viską atsargiai, bet gerai permaišyti ir krėsti į sūrmaišį. Dėti ant lentelės ar kažko plokščio ir lengvai paslėgti.
gaminau vakar kaip tik toki desertini suri, tai laaabai skanus.