Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Rūkytos lašišos salotos
Pieniški bananų/persikų kokteiliai
Atsakyti
rugštynių sriuba su rūkytais šonkauliais
Atsakyti
Graikiškų salotų kalnas.
Atsakyti
Trinta darzoviu sriuba. Juoda „Bociu“ duona. Naminiai sokoladiniai ledai.
Atsakyti
Sumuštiniai kepti orkaitėje (duona+pesto padažas+mocarela) ir kiaušiniai kepti paprikoje.
Atsakyti
Vakar_balandėliai, šiandien_lietiniai su varške ir trintomis braškėmis.
Atsakyti
plovas, salotos
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 06 30, 20:26)
Trinta darzoviu sriuba. Juoda „Bociu“ duona. Naminiai sokoladiniai ledai.

o naminiams ledams naudojate ledų aparatą ar tiesiog kameroje? vis gundausi pabandyti bet bijau kad kameroj sušals ne taip kaip turi būti ledai ax.gif

šiandien desertinis sūris su žele gabaliukais
rūgštynienė
salotos (rūkyta vištiena, kopūstas, agurkas, pomidoras, ridikėliai, žalumynai ir majonezo padažas)
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2016 07 01, 15:26)
o naminiams ledams naudojate ledų aparatą ar tiesiog kameroje? vis gundausi pabandyti bet bijau kad kameroj sušals ne taip kaip turi būti ledai  ax.gif

Pries keleta savaiciu nusipirkau aparaciuka, tai dabar su juo ruosiu. Bet anksciau ir be jo gaudavosi, tik reikejo kas pora valandu vis pamaisyti/isplakti saldoma mase, kad ledo kristalu nebutu.
Atsakyti
Svieziai paraugti agurkai. Man: idaryti Canelloni makaronai + sviezios darzoves, MB: keptos bulves su spirgais + kefyras. Braskiu – bananu kokteiliai. Desertui: tresnes, arbuzas, vynuoges.
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2016 07 01, 14:26)

šiandien desertinis sūris su žele gabaliukais


Kaip gaminate?
Atsakyti
Šviežios virtos bulvikės ir šviežių daržovių salotos.

QUOTE(gaily @ 2016 07 02, 09:45)
Kaip gaminate?

Ne manęs klausėt, bet kol neatsako - pasakysiu, kaip aš darau ax.gif pasidarau kelių spalvų želes pagal instrukcijas ant pakelių, tik pilu kiek mažiau vandens. Kai gerai sustingsta - imuosi varškės. Į ją pridedu cukraus, vanilinio cukraus. Jei matosi, kad varškė skystoka - galima pridėt brinkinto ir išleisto pravėsusio želatino. Tada stingdyti dubenyje. Jei ne - želatinos žingsnį praleisti ir į pagardintą varškę įmaišyti stambiai kapotos spalvotos žele. Viską atsargiai, bet gerai permaišyti ir krėsti į sūrmaišį. Dėti ant lentelės ar kažko plokščio ir lengvai paslėgti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 02 liepos 2016 - 12:34