Rūkytos lašišos salotos
Pieniški bananų/persikų kokteiliai
rugštynių sriuba su rūkytais šonkauliais
Graikiškų salotų kalnas.
Trinta darzoviu sriuba. Juoda Bociu duona. Naminiai sokoladiniai ledai.
Sumuštiniai kepti orkaitėje (duona+pesto padažas+mocarela) ir kiaušiniai kepti paprikoje.
Vakar_balandėliai, šiandien_lietiniai su varške ir trintomis braškėmis.
plovas, salotos
QUOTE(Renata123 @ 2016 06 30, 20:26)
Trinta darzoviu sriuba. Juoda Bociu duona. Naminiai sokoladiniai ledai.
o naminiams ledams naudojate ledų aparatą ar tiesiog kameroje? vis gundausi pabandyti bet bijau kad kameroj sušals ne taip kaip turi būti ledai
šiandien desertinis sūris su žele gabaliukais
rūgštynienė
salotos (rūkyta vištiena, kopūstas, agurkas, pomidoras, ridikėliai, žalumynai ir majonezo padažas)
QUOTE(MeSsS @ 2016 07 01, 15:26)
o naminiams ledams naudojate ledų aparatą ar tiesiog kameroje? vis gundausi pabandyti bet bijau kad kameroj sušals ne taip kaip turi būti ledai
Pries keleta savaiciu nusipirkau aparaciuka, tai dabar su juo ruosiu. Bet anksciau ir be jo gaudavosi, tik reikejo kas pora valandu vis pamaisyti/isplakti saldoma mase, kad ledo kristalu nebutu.
Svieziai paraugti agurkai. Man: idaryti Canelloni makaronai + sviezios darzoves, MB: keptos bulves su spirgais + kefyras. Braskiu bananu kokteiliai. Desertui: tresnes, arbuzas, vynuoges.
QUOTE(MeSsS @ 2016 07 01, 14:26)
Kaip gaminate?
Šviežios virtos bulvikės ir šviežių daržovių salotos.
Ne manęs klausėt, bet kol neatsako - pasakysiu, kaip aš darau pasidarau kelių spalvų želes pagal instrukcijas ant pakelių, tik pilu kiek mažiau vandens. Kai gerai sustingsta - imuosi varškės. Į ją pridedu cukraus, vanilinio cukraus. Jei matosi, kad varškė skystoka - galima pridėt brinkinto ir išleisto pravėsusio želatino. Tada stingdyti dubenyje. Jei ne - želatinos žingsnį praleisti ir į pagardintą varškę įmaišyti stambiai kapotos spalvotos žele. Viską atsargiai, bet gerai permaišyti ir krėsti į sūrmaišį. Dėti ant lentelės ar kažko plokščio ir lengvai paslėgti.
QUOTE(gaily @ 2016 07 02, 09:45)
Kaip gaminate?
Ne manęs klausėt, bet kol neatsako - pasakysiu, kaip aš darau pasidarau kelių spalvų želes pagal instrukcijas ant pakelių, tik pilu kiek mažiau vandens. Kai gerai sustingsta - imuosi varškės. Į ją pridedu cukraus, vanilinio cukraus. Jei matosi, kad varškė skystoka - galima pridėt brinkinto ir išleisto pravėsusio želatino. Tada stingdyti dubenyje. Jei ne - želatinos žingsnį praleisti ir į pagardintą varškę įmaišyti stambiai kapotos spalvotos žele. Viską atsargiai, bet gerai permaišyti ir krėsti į sūrmaišį. Dėti ant lentelės ar kažko plokščio ir lengvai paslėgti.