Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

QUOTE(Irėnė @ 2016 06 27, 11:20)
as tai visa laika orkaitej gaminu mirksiukas.gif stikliniame arba keramikiniame, nu zodziu puode su dangciu biggrin.gif sudedi ir pamirsti, labai gerai issitriskina smile.gif

uzvakar: tik saltibrasciai su bulvem
vakar: saltibarsciai ir kepta zuvyte. Morku, agurku, sezamo seklu salotos. Naminis apelsinu limonadas.
siandien turbut bus tik kokios salotos, niekaip neatsigaunu po situ nenormaliu karsciu doh.gif

norėjau paklausti kaip gaminat naminį apelsinų limonada? ax.gif

šiandien bus bulvių plokštainis, liko mėsytės nuo vakar, tai sunaudosim smile.gif
Atsakyti
Siandien man traski orkaiteje kepta cukinija su suriu. Dukrytei kotletukai su svieziomis bulvytemis.
Atsakyti
salotos su rūkyta vištos krūtinėle, vaisiniai kokteiliai
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2016 06 28, 12:41)
Siandien man traski orkaiteje kepta cukinija su suriu.

Įdomu smile.gif

Vištienos juostelės džiūvėsėliuose, pomidorų-agurkų salotos su grietine
Braškių-bananų kokteiliai
Atsakyti
vištienos file, garnyrui kalnas salotų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2016 06 28, 09:07)
norėjau paklausti kaip gaminat naminį apelsinų limonada?  ax.gif

puse indo, kuriame ruosiu, pripilu virinto vandens ir atsaldau. tada gerai nusveiciu apelsinus biggrin.gif
i ta atsaldyta vandeni ispaudziu dvieju apelsinu sultis ir sudedu viska kas lieka arba tieisog griezineliais supjaustau apelsina ir sumetu (nors mano vyrui taip nepatinka, jam ne va tai kartu nuo zieveliu biggrin.gif ). pasaldinu kokiu agavu syrupu ir leidziu pastovet kelias valandas saltai. pries padedant ant stalo kita puse indo pripilu atsaldyto gazuoto mineralinio vandens, ismaisau ir psio biggrin.gif tik mineralini reiktu rinktis svelnesni 4u.gif

smile.gif vakar gaminau makaronu lizdelius
siandien kepsim vistos sparnus ir kazkokiu salotu.

Papildyta:
QUOTE(baste @ 2016 06 28, 13:41)
Siandien man traski orkaiteje kepta cukinija su suriu.

baste kaip gaminat cukinija?
man kazkaip traskiai nesigauna doh.gif
Atsakyti
omletas su darzovemis, salotos ir varskes apkepas
Atsakyti
Saslykai ir kalnas ivairiu svieziu darzoviu.
Cheese cake su karamele ir graikiskais riesutais.
Atsakyti
Balandėliai essen.gif
Atsakyti
Orkaitėje keptos vištienos blauzdelės (marinuotos su grūdėtosiomis garstyčiomis bei raudonuoju pesto padažu) su irgi orkaitėje keptomis bulvėmis bei salotos (svogūnų laiškai+ridikėliai+agurkai+pomidorai+paprika).
Atsakyti
Marinuoti sprandinės kepsniai su svogūnų+šoninės padažu, keptos bulvių skiltelės, salotos su jogurto užpilu
Atsakyti
"Šilkinė" perlinių kruopų košė ir naminiai bananų - vyšnių ledai. smile.gif
Atsakyti