Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

QUOTE(Renata123 @ 2016 09 11, 10:16)
g.gif Vadinasi, jie savo paslapciu neatskleidzia ir receptais nesidalina?! topsecret.gif laugh.gif

Arba perka jau pagamintus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 09 11, 10:16)
Vadinasi, jie savo paslapciu neatskleidzia ir receptais nesidalina?! topsecret.gif laugh.gif

Juk smagiau, kai jie moka, o mes ne mirksiukas.gif
QUOTE(kami_ @ 2016 09 11, 11:02)

Aha. Kai kieme savos vištos laksto. Neperkam mes jokios mėsos, jokių daržovių ir beveik jokių pieno produktų (išskyrus pelėsinius sūrius ir "Džiugą"). Renata liudininkė cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 11 rugsėjo 2016 - 11:56
Kol kas tik_Grybų (voveraičių) sriuba su grietinėle.
Atsakyti
Keptos bulves su spirguciais + kefyras. Tortas (sokoladiniai biskvitai, grietineles – mascarpones – sokolado pertepimas).

lotuliukas.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2016 09 11, 12:53)
Renata liudininkė  cool.gif

mirksiukas.gif
Patys skaniausi lasinukai, kumpiukai, suriai, medutis ittttttt. EVER! thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien tik voveruškas sugebėjau išvirti ir padaryti su svogūnais ir majonezu. O visa kita buvo pirkta kavinėje.
Atsakyti
Kugelis su spirguciu padazu
Atsakyti
Beliašai.
Atsakyti

Ne į temą, bet šita marinuota vištiena kokia man skani, ypsč ta su mėlyniu marinate smile.gif

Šiandien traškios lašišos juostelės su daržovėmis kiniškai
Atsakyti
pas mus pirktinės marinuotos mėsos nebūna blush2.gif gal kai vaikų namuose yra kitaip pradedi galvot ax.gif nors aišku dėl savęs aš galėčiau ją pirkt, kaip būtų paprasta biggrin.gif

savaitgalį valgėm kažką panašaus į troškinį, vištiena + mano marinuota mišrainė (cukinija, paprika pomidorai) viskas sumakaluota ir patiekta su makaronais

naminė pica, rūkyta žuvis
Atsakyti
Spageti su malta mėsa ir bolognese padažu.
Atsakyti
Gaminu plovą.
Atsakyti
pomidoru troskinys su sonine
Atsakyti