Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

QUOTE(Renata123 @ 2016 09 03, 21:04)
Cia tesloje kepta cukinija? Kaip gaminat? Kaip tik guli viena didele, mastau ka pagaminti. mastau.gif

Tesloje cukinija neskanu. Plonus griezinelius mirkau kiausinio su druska ar prieskoniais plakinyje, tada apvolioju miltuose ir kepu. Gaunasi traski plutele, ne blynas, kaip mirkant tesloje.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2016 09 03, 21:31)
Tesloje cukinija neskanu. Plonus griezinelius mirkau kiausinio su druska ar prieskoniais plakinyje, tada apvolioju miltuose ir kepu. Gaunasi traski plutele, ne blynas, kaip mirkant tesloje.

Isiterpsiu blush2.gif Dar skanu i kiausinio plakini bei i dziuveselius
Atsakyti
Karališka mišrainė
Cukinijų-fetos rutuliukai
Atsakyti
Vakar_varškės apkepas, voveraičių (grybų) sriuba su grietinėle.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2016 09 03, 21:31)

Dekui! 4u.gif Reikes ir taip isbandyti. thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas norit šiandien būti mano kaimynais? ploja.gif Į mišką liaudis išvarė nuo pusės šešių ir dar negrįžta, tai bus pilna bagažinė grybų, įtariu... fool.gif

Šiandien naminė pica "Ką turėjau, tą sudėjau", zrazai+bulvių košė+burokėlių salotos, užkandukams privyniojau lavašo su lašiša

QUOTE(Nanita @ 2016 09 04, 10:42)
Isiterpsiu  blush2.gif Dar skanu i kiausinio plakini bei i dziuveselius

Džiūvėsiai labai traukia riebalą, man rieboka... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 04 rugsėjo 2016 - 11:26
QUOTE(Visgi @ 2016 09 04, 11:55)
Vakar_varškės apkepas, voveraičių (grybų) sriuba su grietinėle.

Grietinele verdant reikia pilti?

Vakar cepelinai,siandien kopustiene su lydytu sureliu.Keptas karpis marinuotas su cesnaku.Burokeliu bei zirniu misraine.
Atsakyti
Nanita, į pabaigą reikia supilti, maždaug likus 10-5 minutėm.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2016 09 04, 12:25)
Gal kas norit šiandien būti mano kaimynais? ploja.gif Į mišką liaudis išvarė nuo pusės šešių ir dar negrįžta, tai bus pilna bagažinė grybų, įtariu... fool.gif

Oi kaip noreciau! bigsmile.gif Bet deja, jus labai toli nuo musu gyvenat, nebent kazkur arciau Vilniaus busit ir parduosit. biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien_bulvių plokštainis su kumpio, svogūnų ir grietinės padažu.
Atsakyti
Plovas + marinuoti bulgariski agurkai.
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2016 08 29, 20:48)
Mišrainė, tik vietoj svogūno dedu porą:
http://www.mamyciukl...buoliais-11492/
QUOTE(AJIRA @ 2016 08 29, 22:44)
Tik pamacius misraines recepta prisiminiau, kad esu gaminus bigsmile.gif
QUOTE(gaily @ 2016 08 30, 07:14)
Man ši mišrainė - vaikystės nostalgija, pas mus per visas šventes būdavo biggrin.gif
Negaliu patikėt, atrodo lyg ir labai keistas derinys, bet jei jau sakot, kad baisiai skanu,
o kai kam net ir vaikystės nostalgija, tai tikrai išbandysiu, prisiekiu smile.gif
Pirmą kartą išgirdau apie tokią mišrainę.
Atsakyti