Vistienos kepsniai, salotos
QUOTE(Tepaluota @ 2016 06 19, 22:58)
O aš ir vakar jų turėjau, tiesa, užvakar keptų. Kad būčiau žinojus, jog tai tokia antikvarinė vertybė, būčiau pavaišinus Mes dažnai kepam, ypač įsidėjimui keliaujant.
Mielai buciau pasivaisinus.
Zinot, prisiziurejau jusu nuotraukas, tai isemiau is saldiklio farsa, ryt gaminsiu ceburekus (MB juos labiau megsta, tai si karta kompromisas, bet veliau butinai bus tokios spurgyyytes).
O i virta, malta mesa dedat kepta ar zalia svoguna?
QUOTE(Renata123 @ 2016 06 20, 00:00)
prisiziurejau jusu nuotraukas, tai...
QUOTE(Renata123 @ 2016 06 20, 00:00)
O i virta, malta mesa dedat kepta ar zalia svoguna?
Tik kepintą.
Šiandien bus parūkyta karka su troškintais kopūstais ir šv.bulvėmis
rugštynių sriuba su rūkytais šonkauliais
Grikių apkepas su morkomis ir sūriu
Burokeliu sriuba, karbonadai su ryziais.
Naminis "Žemaitiškas kastinys" su virtom ir orkaitėj apkeptom bulvėm, dar ir braškių - levandų uogienės priviriau žiemai
Varškės apkepas, burokėlių sriuba.
grikiu kose su apketomis darzovemis, vakarienei - lazanija
Plovas.