Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Vistienos kepsniai, salotos
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2016 06 19, 22:58)
O aš ir vakar jų turėjau, tiesa, užvakar keptų. Kad būčiau žinojus, jog tai tokia antikvarinė vertybė, būčiau pavaišinus laugh.gif Mes dažnai kepam, ypač įsidėjimui keliaujant.

Mielai buciau pasivaisinus. tongue.gif bigsmile.gif
Zinot, prisiziurejau jusu nuotraukas, tai isemiau is saldiklio farsa, ryt gaminsiu ceburekus biggrin.gif (MB juos labiau megsta, tai si karta kompromisas, bet veliau butinai bus tokios spurgyyytes). essen.gif
O i virta, malta mesa dedat kepta ar zalia svoguna?
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 06 20, 00:00)
prisiziurejau jusu nuotraukas, tai...

hihihi.gif
QUOTE(Renata123 @ 2016 06 20, 00:00)
O i virta, malta mesa dedat kepta ar zalia svoguna?

Tik kepintą.

Šiandien bus parūkyta karka su troškintais kopūstais ir šv.bulvėmis
Atsakyti
rugštynių sriuba su rūkytais šonkauliais
Atsakyti
Grikių apkepas su morkomis ir sūriu
Atsakyti
Burokeliu sriuba, karbonadai su ryziais.
Atsakyti
Naminis "Žemaitiškas kastinys" su virtom ir orkaitėj apkeptom bulvėm, dar ir braškių - levandų uogienės priviriau žiemai smile.gif
Atsakyti
Troskinukas is vistienos slauneliu mesos, perlinis kuskusas ir salotos is aisbergo, pomidoriuku ir paprikos. Braskiu kompotas.
Atsakyti
Agurkine sriuba su k. r. sonkauliais. Ceburekai. Juoda „Bociu“ duona.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Varškės apkepas, burokėlių sriuba.
Atsakyti
grikiu kose su apketomis darzovemis, vakarienei - lazanija
Atsakyti
Plovas.
Atsakyti