Vistienos blauzdeliu ir darzoviu troskinys su paraugintais agurkais
Orkaitėje kepta lašiša su daržovėmis.
Kad jau senatve ir nesimiega, tai konservuoju mazus moliugucius ir cukinijas...
Varskes blyneliai su persiku uogiene, pomidoriene
Keptas kiaulienos karbonadas su kopūstų, paprikų ir morkų salotomis, bulvių koše.
QUOTE(Tepaluota @ 2016 08 10, 05:00)
Kad jau senatve ir nesimiega, tai konservuoju mazus moliugucius ir cukinijas...
Na jus ir darbstuole, maza to, kad keliates vos ne patamsej, tai dar ir virtuveje plusate nuo pat ryto.
As siandien irgi primarinavau kalna pomidoru ziemai.
Agurkine sriuba su k.r. sonkauliais.
QUOTE(Renata123 @ 2016 08 10, 15:25)
maza to, kad keliates vos ne patamsej
Kodėl? Taigi tik šiandien nesimiegojo.
Šonkauliukai, apkepti su daug svogūnų, + bulvės + brokolių salotos, kapotos tešlos sausainiai su džemu
Vištiena saldžiarūgščiai su rudaisiais ryžiais
QUOTE(Tepaluota @ 2016 08 10, 15:35)
Kodėl? Taigi tik šiandien nesimiegojo.
Esat darbstuole , kai paskaitau jusu postus, kiek gaminat, kokiais kiekiais ir kt. darbus. Tai kartais pagalvoju ar tiek istverciau.
Dar ka tik baigiau kalna agurku marinuoti. O pomidoru ir agurku dar pilna.
Šiandien bus kukurūzų kruopų/ daržovių sriuba, kiaulienos/ triušienos (nes triušio kitaip nevalgo, tenka sukčiauti ) kotletai+bulvės+morkų/ obuolių salotos. Dar tauta užsiprašė mielinių spurgų su mėsa, tai kol geriu kavą ir skaitau internetus, kyla tešla, o virtos mėsos įdarams visada turiu šaldiklyje.
Dėkui, bet aš tik giriuosi, kai jau gaminu O kiekiai ar įvairovė didesni būna, kai svečių turim (o turim beveik kiekvieną savaitgalį) arba kai darbai prasideda ir darbininkams neleidžiam lakstyt pietauti į namus, o maitinam pas save. Kitų darbų aš nedirbu, tik popierius šiugždenu ir pinigus skaičiuoju
QUOTE(Renata123 @ 2016 08 10, 20:56)
Esat darbstuole , kai paskaitau jusu postus, kiek gaminat, kokiais kiekiais ir kt. darbus. Tai kartais pagalvoju ar tiek istverciau.
Dėkui, bet aš tik giriuosi, kai jau gaminu O kiekiai ar įvairovė didesni būna, kai svečių turim (o turim beveik kiekvieną savaitgalį) arba kai darbai prasideda ir darbininkams neleidžiam lakstyt pietauti į namus, o maitinam pas save. Kitų darbų aš nedirbu, tik popierius šiugždenu ir pinigus skaičiuoju
Aš irgi kai paskaitau Tepaluotos išklotine tai atrodo visą dieną trypia virtuvėje man taip nesigauna ir kantrybės nėra ir šiaip pastebiu kad aš visur visada skubu, riekia atsikratyti šitos blogybės...
pas mane retai būna desertai, tai vakar ta reta diena buvo, kepiau obuolių pyragą, nes baisiai vaikai vedė iš proto reikėjo atitrūkti...
o šiandien puse dienos užtrukau, sriuba daržovienė su avižinėm kruopom, ir vištienos šlaunelių kepsniukai su bulvėm, salotom laiko neliko tai supjausčiau kalną agurkų, pomidorų ir vsio... toliau kas ką nori tas tą valgo
pas mane retai būna desertai, tai vakar ta reta diena buvo, kepiau obuolių pyragą, nes baisiai vaikai vedė iš proto reikėjo atitrūkti...
o šiandien puse dienos užtrukau, sriuba daržovienė su avižinėm kruopom, ir vištienos šlaunelių kepsniukai su bulvėm, salotom laiko neliko tai supjausčiau kalną agurkų, pomidorų ir vsio... toliau kas ką nori tas tą valgo