Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Šiandien spagečiai su sūriu ir biskvitinis braškių pyragas smile.gif
Atsakyti
Vakar lazanija.
Šiandien vištienos filė įdaryta česnakiniu pesto ir apvyniota parma kumpiu.
Rytoj steikas ant laužo wub.gif
Atsakyti
Jautienos koldūnų užkepėlė.
Atsakyti
Vistienos slauneles su dziov. baravyku padazu + grikiai + ridikeliai.
Vaniliniai grietineles ledai.

user posted image
Atsakyti
Keptos duonos-obuolių-sūrio mišrainė
Atsakyti
Mielinės spurgos su mėsa, su džemu, kepsninėje kepti sprandinės kepsneliai+keptos daržovės, braškiniai kokteiliai su medumi
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2016 06 19, 14:00)
Mielinės spurgos su mėsa, su džemu, kepsninėje kepti sprandinės kepsneliai+keptos daržovės, braškiniai kokteiliai su medumi

Čia gal tas spurgas su mėsa kepat kaip kad valgyklose anksčiau budavo? Pasidalinkit receptu, prašau 4u.gif

Pas mus šiandien vištienos gabaliukai kepti orkaitėje .. Prisidyrbau, vaikai zyzia, kada kepsim vėl doh.gif
Atsakyti
Vakar orkaiteje kepta sonine.
Siandien keptas ziedinis kopustas su tadziki padazu ir karbonadai. Daug braskiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 19 birželio 2016 - 16:22
QUOTE(♥Lavandula♥ @ 2016 06 19, 16:06)
Čia gal tas spurgas su mėsa kepat kaip kad valgyklose anksčiau budavo? Pasidalinkit receptu, prašau 4u.gif

Taip, tokias. Tešla paprasta mielinė, recepto neturiu, viską dedu iš akies, svarbiausia, kad nebūtų kieta (matosi foto minkštumas). Įdarui malta virta mėsa su svogūnais, pipirais, druska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 19 birželio 2016 - 19:44
QUOTE(Tepaluota @ 2016 06 19, 14:00)
Mielinės spurgos su mesa ...

Na ir pridaret apetito nakciai. doh.gif Nezinau kur detis dabar. biggrin.gif Kaip man tos spurgytes su mesa patinka, o nevalgiau jau tikrai n metu!

Siandien desertui buvo 2 rusiu ledai: karameliniai ir braskiniai.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2016 06 19, 20:42)
Taip, tokias. Tešla paprasta mielinė, recepto neturiu, viską dedu iš akies, svarbiausia, kad nebūtų kieta (matosi foto minkštumas). Įdarui malta virta mėsa su svogūnais, pipirais, druska.

Jau kaip skaniai atrodo .. wub.gif Kaži tiktų tokia mielinė tešla kaip "auselėm" ?
Papildyta:
QUOTE(Renata123 @ 2016 06 19, 22:27)
Na ir pridaret apetito nakciai. doh.gif Nezinau kur detis dabar. biggrin.gif Kaip man tos spurgytes su mesa patinka, o nevalgiau jau tikrai n metu!

Siandien desertui buvo 2 rusiu ledai: karameliniai ir braskiniai.

Pritariu Renata123 manęs dar laukia iškrovos diena rytoj ... Negalėsiu miegot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 06 19, 22:27)
Kaip man tos spurgytes su mesa patinka, o nevalgiau jau tikrai n metu!

O aš ir vakar jų turėjau, tiesa, užvakar keptų. Kad būčiau žinojus, jog tai tokia antikvarinė vertybė, būčiau pavaišinus laugh.gif Mes dažnai kepam, ypač įsidėjimui keliaujant.
QUOTE(♥Lavandula♥ @ 2016 06 19, 22:31)
Kaži tiktų tokia mielinė tešla kaip "auselėm" ?

Nežinau, kaip jas gaminat auseles ax.gif , aš spurgų tešlą maišau iš miltų, vandens, vieno kiaušinio, mielių, šlakelio pieno (tik tiek, kiek reikia mielėms ištirpinti), trupučio cukraus ir druskos.
Atsakyti