Šiandien spagečiai su sūriu ir biskvitinis braškių pyragas
Vakar lazanija.
Šiandien vištienos filė įdaryta česnakiniu pesto ir apvyniota parma kumpiu.
Rytoj steikas ant laužo
Šiandien vištienos filė įdaryta česnakiniu pesto ir apvyniota parma kumpiu.
Rytoj steikas ant laužo
Jautienos koldūnų užkepėlė.
Keptos duonos-obuolių-sūrio mišrainė
Mielinės spurgos su mėsa, su džemu, kepsninėje kepti sprandinės kepsneliai+keptos daržovės, braškiniai kokteiliai su medumi
QUOTE(Tepaluota @ 2016 06 19, 14:00)
Mielinės spurgos su mėsa, su džemu, kepsninėje kepti sprandinės kepsneliai+keptos daržovės, braškiniai kokteiliai su medumi
Čia gal tas spurgas su mėsa kepat kaip kad valgyklose anksčiau budavo? Pasidalinkit receptu, prašau
Pas mus šiandien vištienos gabaliukai kepti orkaitėje .. Prisidyrbau, vaikai zyzia, kada kepsim vėl
QUOTE(♥Lavandula♥ @ 2016 06 19, 16:06)
Čia gal tas spurgas su mėsa kepat kaip kad valgyklose anksčiau budavo? Pasidalinkit receptu, prašau
Taip, tokias. Tešla paprasta mielinė, recepto neturiu, viską dedu iš akies, svarbiausia, kad nebūtų kieta (matosi foto minkštumas). Įdarui malta virta mėsa su svogūnais, pipirais, druska.
QUOTE(Tepaluota @ 2016 06 19, 14:00)
Mielinės spurgos su mesa ...
Na ir pridaret apetito nakciai. Nezinau kur detis dabar. Kaip man tos spurgytes su mesa patinka, o nevalgiau jau tikrai n metu!
Siandien desertui buvo 2 rusiu ledai: karameliniai ir braskiniai.
QUOTE(Tepaluota @ 2016 06 19, 20:42)
Taip, tokias. Tešla paprasta mielinė, recepto neturiu, viską dedu iš akies, svarbiausia, kad nebūtų kieta (matosi foto minkštumas). Įdarui malta virta mėsa su svogūnais, pipirais, druska.
Jau kaip skaniai atrodo .. Kaži tiktų tokia mielinė tešla kaip "auselėm" ?
Papildyta:
QUOTE(Renata123 @ 2016 06 19, 22:27)
Na ir pridaret apetito nakciai. Nezinau kur detis dabar. Kaip man tos spurgytes su mesa patinka, o nevalgiau jau tikrai n metu!
Pritariu Renata123 manęs dar laukia iškrovos diena rytoj ... Negalėsiu miegot
QUOTE(Renata123 @ 2016 06 19, 22:27)
Kaip man tos spurgytes su mesa patinka, o nevalgiau jau tikrai n metu!
O aš ir vakar jų turėjau, tiesa, užvakar keptų. Kad būčiau žinojus, jog tai tokia antikvarinė vertybė, būčiau pavaišinus Mes dažnai kepam, ypač įsidėjimui keliaujant.
QUOTE(♥Lavandula♥ @ 2016 06 19, 22:31)
Kaži tiktų tokia mielinė tešla kaip "auselėm" ?
Nežinau, kaip jas gaminat auseles , aš spurgų tešlą maišau iš miltų, vandens, vieno kiaušinio, mielių, šlakelio pieno (tik tiek, kiek reikia mielėms ištirpinti), trupučio cukraus ir druskos.