Šalta sriuba su rūgštynėmis ir virtos bulvės.
Vakar gaminau žuvies kepsniukus šoninės apvalkale+bulvytės fri orkaitėje ir kalafiorų/pomidorų salotos.Vakarienei kepiau sviestinius ragelius. Šiandien valgysim balandėlius su bulvėmis.
QUOTE(Tepaluota @ 2016 07 02, 23:24)
...Monitorių laižyt ar eit į šaldytuvą ieškot ko nors figūros palaikymui?...
As tai sia vasara neimu i galva ka ir kada valgau. Ir jums skanaus!
QUOTE(devolesa @ 2016 07 03, 20:25)
Tikiuos vis dazniau prisijungsiu i jusu smagu buri
Mielai prasom ir laukiam jusu meniu.
QUOTE(MeSsS @ 2016 07 04, 10:03)
o kaip tas aparatas? gaunasi geri ledai?
As Lidl'e pirkau. Ledai skanus, patinka tuom, kad kas karta galiu pagaminti skirtingu skoniu ir iv. priedu prideti. Tik ka pagamintu konsistencija nebuna tokia, kaip parduotuviniu, o labiau minksta, bet galima keliom val. i saldikli ideti, kad labiau pasaltu (cia kaip kam patinka). Kol kas (tfu, tfu, tfu) esu patenkinta. Tik yra vienas didelis minusas: kai aparato neturejau, tai ledu man galejo nebuti, per metus pirkdavau/pagamindavau maximum 1 - 2 k., o dabar daznokai gaminu, nes ir MB naminiai patiko, tai daznai man primena, kad nepamirsciau, jog turim ledu masina.
Serbeto nesu gaminus, tad nieko nepatarsiu. Ir jei pirksit aparaciuka, atsiminkit, kad saldiklyje turit tureti vietos to indo saldymui.
kalakutienos troskinys su darzovemis
Varškėčiai
Šviežių bulvių užkepėlė su faršu, daržovėmis ir sūriu
Šviežių bulvių užkepėlė su faršu, daržovėmis ir sūriu
QUOTE(gaily @ 2016 07 05, 08:20)
kaip gaminate? bulves dedate griežinėliais, tada faršas, ar kaip? o kokias daržoves naudojate? mano sūnui paprikos netinka, jau pastebėjau kad kelia rūgštį, bandysiu kai šiltnamyje daugiau užaugs jas pasidaryti be odelės, bet visumoj mūsų naudojamų daržovių ratas labai siauras
bet užkepėlės man patinka, greita, sotu
vakar dar buvo dešrainiai
vakaras ir šis rytas atiduotas voveraitėm, pilna džiovyklė džiovinasi, kameroje nemažai, dar liko vakarienei, tad bus kažkas su voveraičių padažu
pietums šaltibarščiai (nes visai nebespėju )
QUOTE(MeSsS @ 2016 07 05, 10:21)
kaip gaminate? bulves dedate griežinėliais, tada faršas, ar kaip? o kokias daržoves naudojate? mano sūnui paprikos netinka, jau pastebėjau kad kelia rūgštį, bandysiu kai šiltnamyje daugiau užaugs jas pasidaryti be odelės, bet visumoj mūsų naudojamų daržovių ratas labai siauras
Improvizacija bulvės griežinėliais, pakepintas faršas, daržovės šaldytos, kur įvairios būna. Darysiu vakarienei dar tik. Galvoju reikės užpilt kokiu plakiniu kiaušinio-grietinėlės dar ir ant viršaus sūris.
Buvo guliašas su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis.
Šiandien kiniška saldžiarūgštė vištiena su ryžiais.
Šiandien kiniška saldžiarūgštė vištiena su ryžiais.
Naminė pica, sprandinės kepsneliai+virtos-apkeptos bulvės+žiediniai kopūstai, blynai su mėlynėmis