Įkraunama...
Įkraunama...

Pletkai ir diskusijos apie dienos aktualijas

QUOTE(Maja Di @ 2016 06 28, 09:46)
Tai ir lietuvaičiai, gyvenantys GB, baisiai purkštauja prieš pabėgėlius. Dabar patys į jų kailį pasijus įvilkti ax.gif . Koks "malonumas" kai tavęs nekenčia... Ekonominio migranto ax.gif . Ir svarbiausia, britai neapykantą lieja daugiau ne ant dabartinių pabėgėlių, o ant imigrantų iš Europos ax.gif .

ant kokiu dabartiniu pabegeliu britai gali lieti neapykanta? Pabegeliai ten nesiverzia, ju didzioji dalis yra Vokietijoje ir Svedijoje. O ir tie patys kurie verziasi i UK yra neileidziami ir sulaikyti sedi Calais, Fr.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 06 28, 15:05)
ant kokiu dabartiniu pabegeliu britai gali lieti neapykanta? Pabegeliai ten nesiverzia, ju didzioji dalis yra Vokietijoje ir Svedijoje. O ir tie patys kurie verziasi i UK yra neileidziami ir sulaikyti sedi Calais, Fr.

Spauda rašo kitaip ax.gif :
http://lietuvosdiena...-lietuviams.htm
Kale apylinkėse įkurta nemenka karo pabėgėlių stovykla – teritorijoje už spygliuotų tvorų telkiasi apie 6000 į Prancūziją įleistų žmonių. Dalis jų savo gyvenimo su šia šalimi nesieja, jų planai kitokie – per ranka pasiekiamą Lamanšą nusigauti į Didžiąją Britaniją.Kai kurie prancūzų priglausti pabėgėliai greitkeliuose braunasi į vilkikus, praplėšę uždangalus slepiasi tarp krovinių, tikėdamiesi kaip nors įgyvendinti savo svajonę – iš Prancūzijos nelegaliai prasmukti į Jungtinę karalystę.S.Paulauskas mano, kad tokie klajūnai nenurims: „Tikėtina, kad britus po referendumo dėl išstojimo iš Europos Sąjungos gali užplūsti dar didesnė nelegalių migrantų banga iš Prancūzijos – atvykėliai skubės įsėsti į nuvažiuojantį traukinį“.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 06 28, 14:17)
Spauda rašo kitaip ax.gif :
http://lietuvosdiena...-lietuviams.htm
Kale apylinkėse įkurta nemenka karo pabėgėlių stovykla – teritorijoje už spygliuotų tvorų telkiasi apie 6000 į Prancūziją įleistų žmonių. Dalis jų savo gyvenimo su šia šalimi nesieja, jų planai kitokie – per ranka pasiekiamą Lamanšą nusigauti į Didžiąją Britaniją.Kai kurie prancūzų priglausti pabėgėliai greitkeliuose braunasi į vilkikus, praplėšę uždangalus slepiasi tarp krovinių, tikėdamiesi kaip nors įgyvendinti savo svajonę – iš Prancūzijos nelegaliai prasmukti į Jungtinę karalystę.S.Paulauskas mano, kad tokie klajūnai nenurims: „Tikėtina, kad britus po referendumo dėl išstojimo iš Europos Sąjungos gali užplūsti dar didesnė nelegalių migrantų banga iš Prancūzijos – atvykėliai skubės įsėsti į nuvažiuojantį traukinį“.

biggrin.gif
Taigi as savo komentare rasiau apie pabegelius Calais mieste. Ir sutikite, kad 6000 laukianciuju yra katino asaros lyginant su pabegeliu skaiciumi Vokietijoje.

Tai kokiu budu britai gali lieti savo neapykanta ant "dabartiniu" pabegeliu, jei ju ten praktiskai nera? Lieja ant tu, kuriu yra daug: arabu, indu, lenku ir t.t.
Beje, esu pati maciusi kaip britu paaugliai tyciojosi is indes merginos ir sauke, kad ji griztu namo. Cai n metu atgal. Vietiniu pyktis ant imigrantu neatsirado po brexit. Jau seniai buvo.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 06 28, 15:22)
biggrin.gif
Taigi as savo komentare rasiau apie pabegelius Calais mieste. Ir sutikite, kad 6000 laukianciuju yra katino asaros lyginant su pabegeliu skaiciumi Vokietijoje.

Tai kokiu budu britai gali lieti savo neapykanta ant "dabartiniu" pabegeliu, jei ju ten praktiskai nera? Lieja ant tu, kuriu yra daug: arabu, indu, lenku ir t.t.
Beje, esu pati maciusi kaip britu paaugliai tyciojosi is indes merginos ir sauke, kad ji griztu namo. Cai n metu atgal. Vietiniu pyktis ant imigrantu neatsirado po brexit. Jau seniai buvo.

Aišku, kad buvo, bet dabar sprogo, dabar galima varyt lauk, nes jie svetimšaliai doh.gif ... Man tik keista, kad lietuviai, gyvenantys svečioj šaly, taip purkštavo prieš pabėgėlius, kai patys tokie pat yra, dažniausiai gardesnės duonos išvykę ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 06 28, 14:27)
Aišku, kad buvo, bet dabar sprogo, dabar galima varyt lauk, nes jie svetimšaliai doh.gif ... Man tik keista, kad lietuviai, gyvenantys svečioj šaly, taip purkštavo prieš pabėgėlius, kai patys tokie pat yra, dažniausiai gardesnės duonos išvykę ax.gif .

Man tai keista, kad jums tik lietuviai kliuna. Man lietuviu eitynes su sukiais "Lietuva lietuviams" yra pasislykstetinas reiskinys lygiai taip pat kaip ir dabartinis kai kuriu britu elgesys. Jums tai tiek dziaugsmo, kai is rytu europieciu kas nors tyciojasi. Kaledos anksciau laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 28 birželio 2016 - 14:32
QUOTE(Maja Di @ 2016 06 28, 13:27)
Man tik keista, kad lietuviai, gyvenantys svečioj šaly, taip purkštavo prieš pabėgėlius, kai patys tokie pat yra, dažniausiai gardesnės duonos išvykę ax.gif .

Atsiprasau, bet jus truputi nusisnekat. Jeigu iki EU, tai prasom, tada galejot vadinti pabegeliais. Dabar gi, kiekvienas EU pilietis yra laisvas rinktis kur jis nori gyventi. As suprantu, kad nemacius pasaulio sunku tai suprasti, bet pasaulis deja, pilnas klajunu. Jie tiesiog zmones, kurie renkasi gyventi ten kur nori. Kaip abiturientai, kurie vietoj 5 aukstuju LT mokyklu, renkasi n skaiciu, kur studijuos, visame pasaulyje. Zmogus tiesiog turi galimybes ir jomis naudojasi.

P.s. Pabegeliu pas mus labai daug. Pastaruoju metu kazkaip apmazejo, bet buvo istisi normalus viesbuciai jais apgyvendinti.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 06 28, 15:32)
Man tai keista, kad jums tik lietuviai kliuna. Man lietuviu eitynes su sukiais "Lietuva lietuviams" yra pasislykstetinas reiskinys lygiai taip pat kaip ir dabartinis kai kuriu britu elgesys. Jums tai tiek dziaugsmo, kai is rytu europieciu kas nors tyciojasi. Kaledos anksciau laiko.

Na jau tikrai nesidžiaugiau, kur jums tai pasirodė? Visiškai nepateisinu ir niekada nepateisinau rasizmo ir šūkių "Lietuva -lietuviams".
Todėl ir sakau, kad dabartinius pabėgėlius gatavi sušaudyt, neįsileist bėgančių nuo karo, kai patys kažkada su džiaugsmu naudojosi svetimos šalies gėrove. Jie labiau turėtų užjaust ir suprast pabėgėlius, bet gaunasi priešingai...

QUOTE(Limcamca @ 2016 06 28, 15:33)
Atsiprasau, bet jus truputi nusisnekat. Jeigu iki EU, tai prasom, tada galejot vadinti pabegeliais. Dabar gi, kiekvienas EU pilietis yra laisvas rinktis kur jis nori gyventi. As suprantu, kad nemacius pasaulio sunku tai suprasti, bet pasaulis deja, pilnas klajunu. Jie tiesiog zmones, kurie renkasi gyventi ten kur nori. Kaip abiturientai, kurie vietoj 5 aukstuju LT mokyklu, renkasi n skaiciu, kur studijuos, visame pasaulyje. Zmogus tiesiog turi galimybes ir jomis naudojasi.

P.s. Pabegeliu pas mus labai daug. Pastaruoju metu kazkaip apmazejo, bet buvo istisi normalus viesbuciai jais apgyvendinti.

Daug jų iškeliavo kol dar nebuvom ES. Kalbu apie tuos.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 06 28, 15:32)

Cia taip LT buvo swoon.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ES siulomas laisvas prekiu, paslaugu, kapitalo ir zmoniu judejimas yra vienas geriausiu ir patogiausiu dalyku. Kai nebereikia nei diplomu vertes irodinet, kai mokslai kainuoja tiek pat, kiek ir tos valstybes pilieciams, kai gali rinktis vienus geriausiu pasaulio universitetu, jei turi galva ant peciu, kai darbo galimybes isauga, nes gali visur aplikuoti. Kaip ir bet kokioj sistemoj, yra trukumu, bet jas reikia spresti ne tokiais kardinaliais budais.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 06 28, 15:27)
Aišku, kad buvo, bet dabar sprogo, dabar galima varyt lauk, nes jie svetimšaliai doh.gif ...
Niekas čia dabar nesporogo. Visada buvo ir turbūt bus. Tiesiog dabar toks momentas kai kiekvienas atvejis velkamas į viešumą ir viešinamas kaip kažkokia sensacija.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 06 28, 14:43)
Na jau tikrai nesidžiaugiau, kur jums tai pasirodė? Visiškai nepateisinu ir niekada nepateisinau rasizmo ir šūkių "Lietuva -lietuviams".
Todėl ir sakau, kad dabartinius pabėgėlius gatavi sušaudyt, neįsileist bėgančių nuo karo, kai patys kažkada su džiaugsmu naudojosi svetimos šalies gėrove. Jie labiau turėtų užjaust ir suprast pabėgėlius, bet gaunasi priešingai...
Daug jų iškeliavo kol dar nebuvom ES. Kalbu apie tuos.

Aname puslapyje kur smailiku pridejot apie lenku puldejimus snekedama. Nereikia apsimetineti.

Kiek jau tokiu, kur gatavi susaudyt? SM buvo du tokie pasisakymai ir autores Lietuvoje gyvena, ne UK.

Ir ekonominiu emigrantu prilyginimas pabegeliams, tai ka zinau. Seniai lietuviai turi teise keliauti ir gyventi visoje ES. Tai yra legalus migrantai, kurie migruoja laikydamiesi istatymu.
O beje, pas jus seimoje tokiu "pabegeliu" nera? Jiems i akis irgi taip mestumete?
Papildyta:
QUOTE(8 p.m. @ 2016 06 28, 14:45)
Cia taip LT buvo swoon.gif

Kiekviena kovo 11 zygiuoja nacionalistai su tuo paciu sukiu.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 06 28, 15:52)
Aname puslapyje kur smailiku pridejot apie lenku puldejimus snekedama. Nereikia apsimetineti.

O beje, pas jus seimoje tokiu "pabegeliu" nera? Jiems i akis irgi taip mestumete?
Papildyta:

Kiekviena kovo 11 zygiuoja nacionalistai su tuo paciu sukiu.

Parodykit mano tuos smailikus, ax.gif ir reiškia ax. Liūdna, kad britai viduramžiški.
Mestelčiau, jei jie pabėgėlius nuo karo siūlytų šaudyt. Sakytų, lai skęsta...
Atsakyti
Zmogus tiesiog turi galimybes ir jomis naudojasi.

kaip ir pabėgėliai. Prieš kuriuos LT nukreipta neapykantos propaganda. pasitaikanti ir čia, SM. Kiekvieno prigimtinė teisė yra klajoti. Ir pasinaudoti pabėgėlių teisėmis. Kaip ES piliečiai savo teisėmis. Taip kad tokia pat jų padėtis. Pasiskaičius tų emigrantų forumų, diskusijų čia, kiek iš jų neapykantos tiems musulmonams, afrikiečiams. Nors yra toje pačioje su jais valtyje. Man asmeniškai piktdžiugiška dėl brexito tik todėl, kad, kaip sakoma, prisijuokė puodas, kad katilas juodas, kažkaip tai staigiai tapo pažeidžiami, spjaudęsi ant Lietuvos.
Atsakyti