Ateinu padėkoti už paskutines ir senesnes siuntas!
Dar iš seniau esu labai patenkinta Jcrew Pixie kelnėm, ėmiau du dydžius 2 ir 4, 4 dydį dėviu eidama į darbą, 2 - laisvalaikiu
MAC lūpdažiai nuostabūs, ypač matinis. Pirmasis mano matinis lūpdažis, lūpos atrodo kaip aksominės
JCrew palaidinė irgi žiauriai fainai, aišku kaina dar kandžiojasi, bet jei nukris imsiu dar vieną dydį, nes šis tip top - bijau, kad jei papilnėsiu, pradės skėstis per krūtinę.
Dabar labai viliuosi, kad sekantys pirkiniai tiks, nes visus dydžus random rinkausi
DĖKUI
QUOTE(dewofsoul @ 2016 06 29, 08:30)
Ateinu padėkoti už paskutines ir senesnes siuntas!
Dar iš seniau esu labai patenkinta Jcrew Pixie kelnėm, ėmiau du dydžius 2 ir 4, 4 dydį dėviu eidama į darbą, 2 - laisvalaikiu
MAC lūpdažiai nuostabūs, ypač matinis. Pirmasis mano matinis lūpdažis, lūpos atrodo kaip aksominės
JCrew palaidinė irgi žiauriai fainai, aišku kaina dar kandžiojasi, bet jei nukris imsiu dar vieną dydį, nes šis tip top - bijau, kad jei papilnėsiu, pradės skėstis per krūtinę.
Dabar labai viliuosi, kad sekantys pirkiniai tiks, nes visus dydžus random rinkausi
DĖKUI
DĖKUI
Aciu Jums o lupdaziukas kuris ?
Labas rytas
Papildyta:
paskutine diena
www.reebok.com
-40% kodukas
laukiu
www.victoriassecret.com
QUOTE(illuminated @ 2016 06 29, 02:24)
Jei dar nenupirkot Memebox, tai ką tik pamačiau reddit:
Spend $50, get 25% off with code FREEDOM25
Spend $100, get 30% off with code FREEDOM30
Spend $150, get 35% off with code FREEDOM35
patikrinus tai galioja.. Tik nežinau iki kada
Spend $50, get 25% off with code FREEDOM25
Spend $100, get 30% off with code FREEDOM30
Spend $150, get 35% off with code FREEDOM35
patikrinus tai galioja.. Tik nežinau iki kada
renkasi uzsakymas
Taip pat laukiu norinciu prisijungti
www.dermstore.com
-20% kodukas
QUOTE(dewofsoul @ 2016 06 29, 09:40)
o gyvai neatrodo labai panasus ? nes man tai tokie beveik vienodi , gal ,kad pati visai kitokiom spalvom dazausi
laukiu
prisijunkit
www.ralphlauren.com
-30% kodukas !
Panaški: Ablaze matinis ir daugiau rožinio atspalvio turi, o Orange Origami - drėkinantis ir labiau į oranžinę
O kokius atspalvius Jūs renkatės, įdomu pasidarė
QUOTE(dewofsoul @ 2016 06 29, 10:36)
Raudooonus russian red ir pan
Perku netrukus
www.6pm.com
ir
www.reebok.com-40%
parduodu MAC šešėlį, per klaidą ne tą užsisakiau 7 eur, Vilnius, galiu siųst
http://www.maccosmet.../Charcoal_Brown
labai tinka ir antakiams
http://www.maccosmet.../Charcoal_Brown
labai tinka ir antakiams
o kaip ieit i swarovski sale?
QUOTE(Gisana @ 2016 06 29, 12:57)
o kaip ieit i swarovski sale?
rodo ?
http://www.swarovski...egory/SALE.html
QUOTE(MeistroMargarita @ 2016 06 29, 13:12)
taip, aciu