QUOTE(spygliz @ 2016 06 20, 15:22)
Gyvai dar grazesni nei foto.
JMD na ne geleti, bet man jie totaliai unisexai. Bet cia skonio reikalas
o kuo jie vyriski
?
geliu ir as nemyliu. na vat man jie ne delikatni moteriski, o tokie tvirti vyriski
net papasakot nemoku
siaip as tokius deveciau. ir kaip sporbam, priekaistu neturiu. bet kad labai labai patiktu nea
siaip, gal todel, kad neturiu as akies "ant" conversu. Nezinau kodel net. ne mano
vienus turiu ir siemet nebuvau dar uzsidejus.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 06 20, 15:05)
Na vat man konversai iš viso gražu (ne visi modeliai, bet nemažai jų).
Šiaip nemačiusi tų nuotraukų rinkčiausi baltus (universalu ir gražu).
Bet šitie
kitokie, nematyti.
O dėl patikimo tai juk kiekvienai savo
Ech, galėtų tik pigesni būti, dėl to dar svarstau. Ir būtų idealu prieš perkant pasimatuoti (bet pas mus jų nebus, kaip suprantu).
Vat dar dėl dydžių abejoju, ar atitinka. Nes pagal jų lentelę kilo įtarimas, kad mažinti šiek tiek, pagal standartą
Reiks išsimatuot savo koją, nes mintinai jau nepamenu
JMD, o kaip tie Reebok, ar nekaista koja? Nes irgi gražu, o jei dar patogūs (kaip sakėt... čia vienas stipresnių argumentų man
).
Į šitą temą tik užeik, iš karto visko prisireikia
taupau
juk sniego baltumo
reikes kada pabandyt. bet kai lauke +26 tai tikrai jokio noro kojas šutint. dabar lyja, tai tuo labiau nesidėsiu. Šiaip man labai patiko. Aš pernai prieš atostogas nusipirkau NB. Taip džiaugiaus taip džiaugiaus, kol mašinoj man tos kojos nuo perkaitimo užsilankstė į kitas puses
šiemet ta pati istorija kartojosi. reikės kokią dieną pabandyt rybokus. bo dabar gi tik po namus pavaikščiojau, suvyniojau ir padėjau "saugiai"
bet jie ploni tikrai nėra.