QUOTE(Ulė @ 2011 07 20, 15:46)
kisule, gerbiama E. Mildazyte rase,kad viska daro su tuo marinatu kur as cukinijas bandziau,patisonus,sparagus,kalafijorus,agurkus,pomidorus ir t.t., as siemet agurkus taip dariau
Mildazyte dar ne skonio eksperte
Bet tiek to, "na vkus i sviet tovarisc net"
QUOTE(kisule @ 2011 07 20, 16:48)
Aciu Ule,tada reiks pabandyti ir patisonus . Man tik viena beda su agurkais
,kad kazkokie susitrauke pasidare,kazin kodel....
,gal sakau,kad uzkloti su kaldra buvo? O gal tokia veisle agurku... nesuprantu
Mano irgi kaip kempine pasidare
Vis tik kaltinu marinata, nes kaldra apkloju visus marinuojamus produktus.
QUOTE(Ulė @ 2011 07 20, 16:55)
agurkai gal buvo pastoveje
Nesamone, as iskart sviezius agurkus, ka tik nuskintus is darzo, vekavau, tai irgi sausi sausi kaip kempine. Vakar dariau kitu receptu agurkus ir cukinijas-ne vieno stiklainio susiraukslejusio nera.
Kalbant apie cukiniju marinato recepta isbandziau, o siandien atidariau viena stiklaini(pradzioj as pasidarau tik kelis stiklainius bandymui, jei nepatiktu, kad bent negaila mesti butu), o stai sis labai patiko receptas, vyras pasake, kad net nesitiki, jog cia cukinija, visa kieta, traski(o stovejo para nuskinta), o ir skonis ne kaip cukinijos, toks svelniai rugstus(nesaldus).
Marinatui:
3 litrai vandens
5 saukstai be kaupo druskos
5 saukstai cukraus
stikline acto.
Cukinijas nulupti ir sudeti griezineliais, as tai tokiais 5cm dariau, i stiklaini, ant dugno deti krapu, lauro lapu ir kvapiuju pipiru(as dejau agurku konservavimo misini). Uzpilti marinatu TIK VIENA KARTA. Uzsukti. Nors neraso, bet vis tiek padejau po kaldrom