Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, cukinijos, aguročiai žiemai

QUOTE(noriu zinoti @ 2010 09 24, 18:55)
Na jauciu, kad vis tik sugundysit smile.gif O kaip jums labiau patiko -tik su cukinija, ar cukinija pusiau su moliugu?
Ir dar - su kuo jus si padaza valgote (apart vistienos, apie kuria autore rase)?



Ir taip ir taip labaiiiiiii skanu, kai dariau su cukinija tai gal daugiau gabaliukai buvo, o su moliugu tai labiau suvirė , nu skonio aprašyti neįmanoma, iš vienos porcijos išeina 4l padažo, jei patinka moliugas tai pabandykite ir taip ir taip, o valgom ir vieną ir su keptom bulvėm, ir ant sumuštinių su dešra užsidedam, na žodžiu visur kur tik tinka biggrin.gif
Atsakyti
Su moliūgu šie padažai dar skaniau, nei su cukinija.
Atsakyti

Dekui, Sara74 ir Zolele, uz nuomones 4u.gif Moliuga as siaip megstu, tai manau, kad bandysiu su juo ir gaminsiu is puses normos pabandymui.
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 09 25, 14:33)
Dekui, Sara74 ir Zolele, uz nuomones 4u.gif Moliuga as siaip megstu, tai manau, kad bandysiu su juo ir gaminsiu is puses normos pabandymui.



Pabandykite ir parašykite kaip jums ar patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sara74 @ 2010 09 26, 09:18)
Pabandykite ir parašykite kaip jums ar patiko  smile.gif


Vakar isbandziau nedideli kieki -viriau tik su moliugu ir paprikomis. Rezultatas tikrai puikus ir, kaip jus ir saket, atrodo tiks ir su silke, ir su zuvim, ir prie mesos. Labai geras saldziarugstis skonis, tik man kiek per daug acto, tai kita karta mazinsiu per puse ir tada isvis super bus. Na bet cia jau visada taip -vieni megsta astriau, kiti svelniau... Bet butinai virsiu dar, nes tikrai skanu, o ir dabar moliugu ir papriku kainos tokios geros... Aciu jums 4u.gif
Atsakyti
Dėkui už šį nuostabų receptą su cukinijomis ir paprikomis, iš vienos normos man gavosi 6 puslitriukai ir dar puse puslitriuko, tai realiai 3,25l
user posted image

user posted image

Čia toms, kurios vis dar gundosi, kad susigundytų greičiau, nes padažas tikrai vertas didelio dėmesio smile.gif Skanaus
Atsakyti
dariau tokį patį, tik dar dėjau morkų mažais kubeliais. tikrai verta gundytis, labai skanu gaunasi smile.gif galvoju reiks pamėgint apkelt krakmole vištienos gabaliukus ir truputį patroškinti šiame padaže, turėtų gautis skaniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2010 09 26, 15:37)
dariau tokį patį, tik dar dėjau morkų mažais kubeliais. tikrai verta gundytis, labai skanu gaunasi smile.gif galvoju reiks pamėgint apkelt krakmole vištienos gabaliukus ir truputį patroškinti šiame padaže, turėtų gautis skaniai  thumbup.gif

turėtų būti tikrai kaip ta populiarioji vištiena saldžiarūgščiame padaže, kur pas kiniečius mmm...
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 09 26, 10:25)
Vakar isbandziau nedideli kieki  -viriau tik su moliugu ir paprikomis. Rezultatas tikrai puikus ir, kaip jus ir saket, atrodo tiks ir su silke, ir su zuvim, ir prie mesos. Labai geras saldziarugstis skonis, tik man kiek per daug acto, tai kita karta mazinsiu per puse ir tada isvis super bus. Na bet cia jau visada taip -vieni megsta astriau, kiti svelniau... Bet butinai virsiu dar, nes tikrai skanu, o ir dabar moliugu ir papriku kainos tokios geros... Aciu jums 4u.gif



thumbup.gif ,, kad ryžotės pasidaryti, nes žiema nebus baisi, jau geriau tokį padažą naudoti vietoj ketčupų iš plasmasės padarytų lotuliukas.gif pabandykite su cukinija, gal dar labiau patiks, ar darėte g.gif
Atsakyti
QUOTE(sara74 @ 2010 09 26, 17:19)
thumbup.gif ,, kad ryžotės pasidaryti, nes žiema nebus baisi, jau geriau tokį padažą naudoti vietoj ketčupų iš plasmasės padarytų lotuliukas.gif pabandykite su cukinija, gal dar labiau patiks, ar darėte  g.gif


As irgi nemegstu ir nevertinu parduotuviniu padazu su kruva konservantu. O cia ir sveikiau, ir skaniau thumbup.gif Tikrai aciu, kad "uzrodet" recepta 4u.gif
Su cukinija vasara viriau viena misraine, tai ji eme ir pasileido visai, o man tai nelabai patiko. Uztat ir dabar prisibijau, kad kosele gausis. Bet gal cukinija cukinijai nelygi -gi visokiu rusiu yra. O va moliugo gabaleliai tokie ir pasiliko thumbup.gif Na ziuresiu, gal bandysiu deti 50/50 cukinijos ir moliugo...
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 09 26, 15:55)
As irgi nemegstu ir nevertinu parduotuviniu padazu su kruva konservantu. O cia ir sveikiau, ir skaniau thumbup.gif  Tikrai aciu, kad "uzrodet" recepta 4u.gif
Su cukinija vasara viriau viena misraine, tai ji eme ir pasileido visai, o man tai nelabai patiko. Uztat ir dabar prisibijau, kad kosele gausis. Bet gal cukinija cukinijai nelygi -gi visokiu rusiu yra. O va moliugo gabaleliai tokie ir pasiliko thumbup.gif Na ziuresiu, gal bandysiu deti 50/50 cukinijos ir moliugo...



Dėkoti reikia Berry22, tai ji pasiulė mums šį receptuką, o mes tik pabandėm ir labai patiko, ačiū šiai šauniai mamytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 09 26, 11:25)
Vakar isbandziau nedideli kieki  -viriau tik su moliugu ir paprikomis. Rezultatas tikrai puikus ir, kaip jus ir saket, atrodo tiks ir su silke, ir su zuvim, ir prie mesos.

Labai šaunu, kad patiko su moliūgu. Iš tiesų jis mažiau sugriūva verdant ir išlieka gabaliukų forma.
Atsakyti