Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo bei vaiko priežiūros atostogos

Nėštumas ankstyvoje stadijoje (apie 2 mėn.).

Arba vyras gali formintis VPA pirmais ir antrais metais? O jeigu man įsidarbinti? Ar pakeis ką nors?

Atsakyti
Sveiki,ar butina isdirbti vienoje darbo vietoje bent 12 men.,kad priklausytu motinystes ismokos?
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2017 08 25, 08:20)
Sveiki,ar butina isdirbti vienoje darbo vietoje bent 12 men.,kad priklausytu motinystes ismokos?

Ne. Reikia tureti 12 men stazo aplamai per paskutinius 24 men.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2017 08 25, 13:06)
Ne. Reikia tureti 12 men stazo aplamai per paskutinius 24 men.

Aciu. Dvi koleges irodinejo man,kad yra kitaip. Maniau gal po liepos 1 d.pasikeite. Nors skaitau sodros puslapyje ir juodu ant balto parasyta taip,kaip jus sakote.
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2017 08 25, 16:52)
Aciu. Dvi koleges irodinejo man,kad yra kitaip. Maniau gal po liepos 1 d.pasikeite. Nors skaitau sodros puslapyje ir juodu ant balto parasyta taip,kaip jus sakote.

Klysta koleges smile.gif Kaip buvo taip ir liko smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos! I dekretines tureciau iseiti vasario men, bet galvoju galbut galeciau iseiti menesiu anksciau, ty sausio men, kadangi dirbu pedagoge ir po vasaros isdirbus 4 men gal jau priklausytu 1 men atostogu? Gal kas zinote tokius dalykus?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2017 08 28, 09:25)
Sveikos visos!  I dekretines tureciau iseiti vasario men, bet galvoju galbut galeciau iseiti menesiu anksciau, ty sausio men, kadangi dirbu pedagoge ir po vasaros isdirbus 4 men gal jau priklausytu 1 men atostogu? Gal kas zinote tokius dalykus?

I NGA isleidzia ne anksciau nei sueina 30 sav.
Atsakyti
Kaip butu tokiu atveju. Vaikui metai sueis sausi. Is Sodros gaunu minimalia ismoka. Planuoju tureti papildomu pajamu kurios bus pora kartu didesnes nei ismoka. Sodra turbut tada nieko nemokes ir liks tik papildomos pajamos? Nereikes man nutraukti vaiko auginimo atostogu?
Atsakyti

Labai prasau, kad padetumete susigaudyti tokioj situacijoj. Is darbo isejau 2016/10men, stojau i darbo birza, gavau ismoka 6men. Siuo metu laukiuosi, gimdyti tureciau 2018/04men. Sakykit, jei dar speciau isidatbinti ar gauciau kokias ismokas? Dejoku is anksto uz atsakymus

Atsakyti
QUOTE(pusne @ 2017 08 31, 07:46)
Kaip butu tokiu atveju. Vaikui metai sueis sausi.  Is Sodros gaunu minimalia ismoka.  Planuoju tureti papildomu pajamu kurios bus pora kartu didesnes nei ismoka.  Sodra turbut tada nieko nemokes ir liks tik papildomos pajamos? Nereikes man nutraukti vaiko auginimo atostogu?

Taip, nieko nemokes iki kol sueis metai, tada jau vel gaudinesit ismoka.
Papildyta:
QUOTE(Miusli @ 2017 08 31, 11:02)
<p>Labai prasau, kad padetumete susigaudyti tokioj situacijoj. Is darbo isejau 2016/10men, stojau i darbo birza, gavau ismoka 6men. Siuo metu laukiuosi, gimdyti tureciau 2018/04men. Sakykit, jei dar speciau isidatbinti ar gauciau kokias ismokas? Dejoku is anksto uz atsakymus</p>

Nereikia but dirbanciai, kad gaudineti ismokas, svarbiausia tureti stazo (12 men per paskutinius 24 menesius).
Atsakyti
O kaip su gaunama stipendija pirmais vaiko auginimo metais? Sodra isminusuoja is savo pasalpos?
Atsakyti
QUOTE(pusne @ 2017 08 31, 18:03)
O kaip su gaunama stipendija pirmais vaiko auginimo metais?  Sodra isminusuoja is savo pasalpos?

Ne, cia nedarbines pajamos, kad isminusuoti.
Atsakyti