Nauji, minkšti, tamprūs J.Crew Slim boyfriend jeans dydis 31
Dydis: 31 d.
Kaina: 40 e.
Klubai: 56/7x2
Dydis: 31 d.
Kaina: 40 e.
Klubai: 56/7x2
Zara nauji su etiketem, labai smagus, minksti 36 d dzinsiukai, liemuo 37 cm,visas ilgis 93 cm, nuo klynuko 68 cm, kaina 39,95 eur
Diesel firmos nauji džinsai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Stilinga vario spalvytė Preikyje yra kišenukai - stilinga bei labai patogu. Ir vienas nedidukas odinis kišenukas Nugarytėje - kišenukai užsisegantys užtrauktukais kurie padailinti odinėmis juostelėmis Yra kilpelės diržiukui. Audinuko sudėtis: 81% - COTTON. 17% - POLYESTER. 2% - ELASTANE. Per juosmenuką - 41 cm. Per klubiukus apie 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Nuo juosmenuko iki klynuko siūlės priekyje - 20 cm. Nugarytėje - 30 cm. Ilgis - 107 cm. Vidinės siūlės ilgis - 87 cm. Apačia - 15 cm. Dydis - W 31 _ L 34. Dydis - 31. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 20 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
units woman firmos nauji džinsai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Madingas standus audinukas. Madingas paaukštintas juosmenukas. Preikyje yra kišenukai - stilinga bei labai patogu. Ir vienas nedidukas kišenukas. Nugarytėje taip pat du kišenukai. Yra kilpelės diržiukui. Audinuko sudėtis: 81% - COTTON. 17% - POLYESTER. 2% - ELASTANE. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Nuo juosmenuko iki klynuko siūlės priekyje - 28 cm. Nugarytėje - 37 cm. Ilgis - 107 cm. Vidinės siūlės ilgis - 80 cm. Apačia - 23 cm. Dydis - 38. Kaina tik 20 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauji KUT from the Kloth dzinsai 10 dyd
28,Vilnius
Ralph Lauren Lauren stretch skinny moto jean, pilki, dydis 8 (atitinka). Faini, tamprūs džinsai, per priekį eina vizualiai liekninančios siūlės. Kaina - 40 eur. 38 eur.
Išmatavimai (turi šiek tiek tamprumo):
Liemuo - 40,5 cm
Klubai po užtrauktuku - 50 cm.
Vidinė siūlė - 72 cm.
JAG Jeans Sally Distressed Skinny Jeans, dydis 10. Geriausiai tiks nešiojančioms 29 džinsų dydį, jei norisi laisvesnio vaizdo (kaip ant modelio) arba nešiojančioms 30 dydį, jei norisi labiau aptemptų. Jie geriau tiks mažesnio ūgio merginoms. Kaina - 24 eur.
Išmatavimai (gali kiek temptis):
Liemuo - 40 cm.
Klubai po užtrauktuku - 51 cm.
Vidinė siūlė - 67 cm.
Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje
Išmatavimai (turi šiek tiek tamprumo):
Liemuo - 40,5 cm
Klubai po užtrauktuku - 50 cm.
Vidinė siūlė - 72 cm.
JAG Jeans Sally Distressed Skinny Jeans, dydis 10. Geriausiai tiks nešiojančioms 29 džinsų dydį, jei norisi laisvesnio vaizdo (kaip ant modelio) arba nešiojančioms 30 dydį, jei norisi labiau aptemptų. Jie geriau tiks mažesnio ūgio merginoms. Kaina - 24 eur.
Išmatavimai (gali kiek temptis):
Liemuo - 40 cm.
Klubai po užtrauktuku - 51 cm.
Vidinė siūlė - 67 cm.
Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje
Nauji mot. Levis džinsai iš USA. Dydis 26W x 32L. Kaina 40,00.
https://www.levi.com...ans/p/188810015
Nauji vyr.Tommy Hilfiger džinsai iš USA. Dydis 34W x 32L. Kaina 45,00.
moteriški džinsiukai iš SD
Dydis 14R kaina 8,00 eur