Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(Staisi @ 2016 07 01, 23:31)
ne, nu bet tai dieve dieve tie  karsciai ane?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ane lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. senokai nerasiau. jau pasirode pirmo dantuko virsunele pas mano mergyte. Idomu per kiek laiko visas isdygs g.gif Valgo noriai tik uogas ir vaisius. Grudiniu kosiu nebent sauksteli paragauja, bet retai. Darzoviu irgi nevalgo. Jau matau, kad greit ropot prades,nes ant keliuku ir pasiremus ant rankyciu keturiom pastovi pasvirduliuoja.

Gal kuri jau vedet maziuka pas akiu gydytoja? Mums reikia nueiti, nezinau pas ka.Vilnietes gal turit ka pasiulyti ?
Atsakyti
Eina sau...noriu, kad buti vesiau smile.gif

Maniske buvo prakaitinuke pagavus, ant kakliuko ir pilvelio. Raudoni spuogiukai lyg ir dingo, bet liko ju vietoj tokie kaip bespalviai taskeliai, grynai kaip negyva oda. Kaip juos panaikint? Jau antra savaite laikosi. Ar kam taip buvo?

Kaip maziukai per karscius laikosi? Mano mergina simta kartu per nakti keliasi, prastai miega kai toks karstis...

Sbo, kaip jums pas alergologa sekesi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2016 07 02, 17:53)
Sveikos. senokai nerasiau. jau pasirode pirmo dantuko virsunele pas mano mergyte. Idomu per kiek laiko visas isdygs  g.gif  Valgo noriai tik uogas ir vaisius. Grudiniu kosiu nebent sauksteli paragauja, bet retai. Darzoviu irgi nevalgo. Jau matau, kad greit ropot prades,nes ant keliuku ir pasiremus ant rankyciu keturiom pastovi pasvirduliuoja.

Gal kuri jau vedet maziuka pas akiu gydytoja? Mums reikia nueiti, nezinau pas ka.Vilnietes gal turit ka pasiulyti ?

Pas dukrytę visas išdygo maždaug per savaitę, dabar turi du dantukus smile.gif
Dėl akių gydytojos - mum rekomendavo Antakalnio poliklinikoje Lukošaitienę. Sakė reikia pasirodyti, kai bus 10 mėn.
Vakar neplanuotai nusipirkom autokedutę thumbup.gif Užsukom tik greitai "pasimatuot" porą kedučių, o išėjom su Chicco sit up 012 smile.gif Tik didžiulis minusas šių kėdučių, kad kai vaikas užmiega, nenusineši jau su visa kedutę vaiko biggrin.gif

Noriu paklausti mamyčių su patirtim: kada dažniausiai nustoja gamintis pienukas, kai nustoji maitinti?
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2016 07 02, 19:34)
Kaip maziukai per karscius laikosi? Mano mergina simta kartu per nakti keliasi, prastai miega kai toks karstis...

Sbo, kaip jums pas alergologa sekesi? smile.gif

Sveikos,

aš tai nepastebėjau, kad mažylei karštis trukdytų miegoti, kažkaip neblogai šiuo klausimu.

Buvom pas alergologę, nors jau galvojau gal nevažiuoti, nes kaip tik beveik nebuvo jokių alerginių dėmių/spuogelių tuo metu; darė tuos dūrius, tai parodė didelę ir smarkią alergiją kiaušiniui. Nustebau, kad šuniui kol kas nerodo, bet sakė tokie dalykai atsiskleidžia maždaug 4-5 metų amžiaus.
Iš tikrųjų tai ypatingų kažkokių rekomendacijų negavau. Dėl to rūgštaus kakio, kuris užpakaliuką skriaudžia iki kraujų ir šlapių žaizdų, tai patarė Biogaja pagert mėnesį. Aišku kiaušinio negalima, ir jokių produktų, kur yra kiaušinis. Dėl to labiau galėjo ją bert kai maitinau mp. Dar nustebau, kad kai kurie privalomieji skiepai turi savo sudėtyje kiaušinio, kas dar labiau skriaudžia organizmą mūsų atveju. Ir patarė atsisakyt kuriam laikui tolimesnių skiepų, jei juose yra kiaušinio. Čia jau reik tartis su šeimos gydytoja.
Dar receptų išrašė teplioti odą jei būtų sausų dėmių paūmėjimas, ir vaistukų, jei būtų bėrimai kaip dilgelinė. Ir pasirodyti vėl po kelių mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(~Puma~ @ 2016 07 03, 09:57)

Noriu paklausti mamyčių su patirtim: kada dažniausiai nustoja gamintis pienukas, kai nustoji maitinti?

Sunu kai nustojau maitint, pienas dar ilgokai gaminos. Nedaug, bet paspaudus vis lasas kitas isbegdavo. Bet as maitinau metus ir valgymas buvo likes tik vienas pabaigoj, tai to pieno ir taip daug nesigamindavo. Jei noretum staigiai nutraukt, tai jau kita situacija
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2016 07 03, 11:51)
Sveikos,

aš tai nepastebėjau, kad mažylei karštis trukdytų miegoti, kažkaip neblogai šiuo klausimu.

Buvom pas alergologę, nors jau galvojau gal nevažiuoti, nes kaip tik beveik nebuvo jokių alerginių dėmių/spuogelių tuo metu; darė tuos dūrius, tai parodė didelę ir smarkią alergiją kiaušiniui. Nustebau, kad šuniui kol kas nerodo, bet sakė tokie dalykai atsiskleidžia maždaug 4-5 metų amžiaus.
Iš tikrųjų tai ypatingų kažkokių rekomendacijų negavau. Dėl to rūgštaus kakio, kuris užpakaliuką skriaudžia iki kraujų ir šlapių žaizdų, tai patarė Biogaja pagert mėnesį. Aišku kiaušinio negalima, ir jokių produktų, kur yra kiaušinis. Dėl to labiau galėjo ją bert kai maitinau mp. Dar nustebau, kad kai kurie privalomieji skiepai turi savo sudėtyje kiaušinio, kas dar labiau skriaudžia organizmą mūsų atveju. Ir patarė atsisakyt kuriam laikui tolimesnių skiepų, jei juose yra kiaušinio. Čia jau reik tartis su šeimos gydytoja.
Dar receptų išrašė teplioti odą jei būtų sausų dėmių paūmėjimas, ir vaistukų, jei būtų bėrimai kaip dilgelinė. Ir pasirodyti vėl po kelių mėnesių.

Kiausinio baltymo turi tik MMR skiepas, 1m3men juo skiepina. Iki tol dar nebuvo skiepu su kiausinio baltymu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaVil: 03 liepos 2016 - 19:03
QUOTE(LaVil @ 2016 07 03, 20:02)
Kiausinio baltymo turi tik MMR skiepas, 1m3men juo skiepina. Iki tol dar nebuvo skiepu su kiausinio baltymu smile.gif

O, ačiū labai už info smile.gif Ale žinot viską bigsmile.gif

Dar mišinuką nupirkom hipoalerginį, bandysim.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

pastebėjau, kad temelė apmirus, pamaniau, kad visos į FB persikraustė arba tiesiog mėgaujasi atostogomis ax.gif
QUOTE(Staisi @ 2016 07 01, 23:31)
ne, nu bet tai dieve dieve tie  karsciai ane?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Jooooo lotuliukas.gif
QUOTE(LaVil @ 2016 07 02, 18:34)

Pas mus nakčiai namai išvėdinami, vėsu būna, tad miegui kažkokio kitokio poveikio lyg ir nepajutau. Bet dienos tai vargelis, grynai širšiauja, pats nežino, ko nori..

Mes gyvenam gerai. Atvėsimo laukiau ir sulaukiau biggrin.gif Vakar atšventėm sūnėno krikštynas ir brolio bažnytinę santuoką, buvau krikštamotė. O kiek nervų ląstelių sunaikino man šitos pareigos.. Bet lyg ir gerai viskas praėjo. Mano vaikas buvo auksinis wub.gif Iš tiesų jam tik esant su manim akis į akį didžiausi zyzimai užeina biggrin.gif O kai daug naujų vaizdų, žmonių aplinkui, tada viskas gerai, ryškiai aš jam įkyriu per dienas biggrin.gif Po poros savaičių planuojam važiuoti į Juodkrantę pailsėti, rugpjūčio pradžioje kolegės dukros krikštynos (į šitas greičiausiai viena su vaiku važiuosiu, įtariu liksiu alkana ir nusibėgiojus, nes visai svetima kompanija), pabaigoje dar vienos trumpos atostogos Šventojoje nusimato, taip ir prabėgs vasarėlė ax.gif
Drakonas jau atsistoja pasiremdamas, lyg ir žengti bando, bet dar labai dreba kojytės biggrin.gif Ropojimo greitis, ypač, jei kokią spintelę su šiukšline atidarau, nerealus biggrin.gif Namuose kaip ir minimaliai sunkumų, viskas sutvarkyta, migruoja sau sėkmingai, ką pasieka, tas jam galima. Bet svečiuose.. Tik dabar supratau, ką mano draugė turėjo galvoje sakydama, kad stengiasi važiuoti į svečius tik pas turinčius vaikų žmones, nes nu siaubas biggrin.gif Ne visur galiu sau leisti "tvarkyti", tad tokios viešnagės labai apkarsta. Bijau pagalvoti apie tai, kai pradės vaikščioti biggrin.gif
Bandžiau ponaitį ant šikpuodžio sodinti, tai IKEA jam per aukštas, nesiremia kojytėm, taip kvailai gaunasi. O ir šiaip, jaučiu ilgai nesugebės jis sąmoningai į jį padaryti, nes tik neseniai atrado savo kikilį, vis krapštosi, nes dažnai laikau pliką. O jau pasiusiojus ant žemės kiek džiaugsmo, iš tolo matau, kad jau prisidarė, nes taip smagiai teškentis ir kojom plakti lyg plaukdamas pradeda doh.gif
Tai va taip nenuobodžiai ir leidžiam dieneles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 07 03, 20:21)
Sveikos 4u.gif

pastebėjau, kad temelė apmirus, pamaniau, kad visos į FB persikraustė arba tiesiog mėgaujasi atostogomis ax.gif

Tikrai taip smile.gif FB gyvenimas verda! smile.gif Prisijunkit, kurių ten nėra!
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 07 03, 21:21)
  Po poros savaičių planuojam važiuoti į Juodkrantę pailsėti,

Kada būsit? Mes liepos pabaigoj važiuosim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2016 07 03, 18:52)
Sunu kai nustojau maitint, pienas dar ilgokai gaminos. Nedaug, bet paspaudus vis lasas kitas isbegdavo. Bet as maitinau metus ir valgymas buvo likes tik vienas pabaigoj, tai to pieno ir taip daug nesigamindavo. Jei noretum staigiai nutraukt, tai jau kita situacija

Man reikėjo staigiai nutraukt prieš dvi savaites, bet iki šiol dar sunku.. ypač vakare, kai migdau dukryte, jaučiu net kaip krūtinė prisipildo unsure.gif Girdėjau, kad mėtų arbata padeda, gal reiks pamėginti g.gif
Atsakyti