Sveikos
pastebėjau, kad temelė apmirus, pamaniau, kad visos į FB persikraustė arba tiesiog mėgaujasi atostogomis
QUOTE(Staisi @ 2016 07 01, 23:31)
Jooooo
QUOTE(LaVil @ 2016 07 02, 18:34)
Kaip maziukai per karscius laikosi? Mano mergina simta kartu per nakti keliasi, prastai miega kai toks karstis...
Pas mus nakčiai namai išvėdinami, vėsu būna, tad miegui kažkokio kitokio poveikio lyg ir nepajutau. Bet dienos tai vargelis, grynai širšiauja, pats nežino, ko nori..
Mes gyvenam gerai. Atvėsimo laukiau ir sulaukiau
Vakar atšventėm sūnėno krikštynas ir brolio bažnytinę santuoką, buvau krikštamotė. O kiek nervų ląstelių sunaikino man šitos pareigos.. Bet lyg ir gerai viskas praėjo. Mano vaikas buvo auksinis
Iš tiesų jam tik esant su manim akis į akį didžiausi zyzimai užeina
O kai daug naujų vaizdų, žmonių aplinkui, tada viskas gerai, ryškiai aš jam įkyriu per dienas
Po poros savaičių planuojam važiuoti į Juodkrantę pailsėti, rugpjūčio pradžioje kolegės dukros krikštynos (į šitas greičiausiai viena su vaiku važiuosiu, įtariu liksiu alkana ir nusibėgiojus, nes visai svetima kompanija), pabaigoje dar vienos trumpos atostogos Šventojoje nusimato, taip ir prabėgs vasarėlė
Drakonas jau atsistoja pasiremdamas, lyg ir žengti bando, bet dar labai dreba kojytės
Ropojimo greitis, ypač, jei kokią spintelę su šiukšline atidarau, nerealus
Namuose kaip ir minimaliai sunkumų, viskas sutvarkyta, migruoja sau sėkmingai, ką pasieka, tas jam galima. Bet svečiuose.. Tik dabar supratau, ką mano draugė turėjo galvoje sakydama, kad stengiasi važiuoti į svečius tik pas turinčius vaikų žmones, nes nu siaubas
Ne visur galiu sau leisti "tvarkyti", tad tokios viešnagės labai apkarsta. Bijau pagalvoti apie tai, kai pradės vaikščioti
Bandžiau ponaitį ant šikpuodžio sodinti, tai IKEA jam per aukštas, nesiremia kojytėm, taip kvailai gaunasi. O ir šiaip, jaučiu ilgai nesugebės jis sąmoningai į jį padaryti, nes tik neseniai atrado savo kikilį, vis krapštosi, nes dažnai laikau pliką. O jau pasiusiojus ant žemės kiek džiaugsmo, iš tolo matau, kad jau prisidarė, nes taip smagiai teškentis ir kojom plakti lyg plaukdamas pradeda
Tai va taip nenuobodžiai ir leidžiam dieneles