QUOTE(Tikrė @ 2016 06 22, 14:18)
Kokie protingi mažyliai Maniškis iš tų "protingų" veiksmų tai jaučiu tik rankas pakelia, kad būtų paimtas, o daugiau tai tik nuosekli griovimo ir siautėjimo stadija Bet man dabar tikriausiai lengviausias etapas, palyginus su prieš tai buvusiais: pats nuropoja, kur jam reikia, stalčių/spintelių dar neatsidaro, pažaidžia vienas atsisėdęs. Aišku, reikėjo ir namus šiek tiek pritaikyti, ir daugiau turiu stebėti, kad netikėtai nubudęs neišsivoliotų iš lovos (bet ot savybė, tik nubudo, iš karto verčiasi ant pilvo, sėdasi ir varo, negali truputį pamirksėti ar ką ).
Aš užkandukus duodu po košės, kad sėdėdamas kėdutėje apvirškintų, o jei daug suvalgo, tada tik kokį silikoninį šaukštą duodu pakramtyti. Apskritai noriu, kad nebūtų to vaikščiojimo po namus su maistu, jei jau būtų absoliučiai nevalgus, tada aišku duočiau bet ką bet kur ir bet kada, kad tik valgytų. Bet atradau, ką valgo, ir stengiuosi neduoti maisto, kai jis nesėdi maitinimo kėdutėje. Noriu, kad susiformuotų teisingi įpročiai, nes aš pati esu "žiurkėno tipo" (t.y. galiu nuolatos kramtyti) ir dar nemoku tiesiog valgyti, man reikia dar kažką veikti
Aš užkandukus duodu po košės, kad sėdėdamas kėdutėje apvirškintų, o jei daug suvalgo, tada tik kokį silikoninį šaukštą duodu pakramtyti. Apskritai noriu, kad nebūtų to vaikščiojimo po namus su maistu, jei jau būtų absoliučiai nevalgus, tada aišku duočiau bet ką bet kur ir bet kada, kad tik valgytų. Bet atradau, ką valgo, ir stengiuosi neduoti maisto, kai jis nesėdi maitinimo kėdutėje. Noriu, kad susiformuotų teisingi įpročiai, nes aš pati esu "žiurkėno tipo" (t.y. galiu nuolatos kramtyti) ir dar nemoku tiesiog valgyti, man reikia dar kažką veikti
Grynai kaip mano maze Nieko ji nemoka, nieks jai neidomu, tik opa kai nori, rankas pakelia. Ai, dar supranta, kai rodau sakau "nu nu nu, negalima" Maniske viska atsidaro, ir stalcius, ir duris (jei neuztrenktos), ir spinteles Miegojimo yprociai ziuriu irgi tokie pat
Uzkandziaut as kolkas ir taip nelabai jai megstu duot, nebent kai buna isalkus ir trumpam uzkist reikia
Siandien kazkokia spygavimo diena. Taip spiegia, kad net ausis uzsikist reikia. Bando savo balso galimybes
Zingsniuoja toliau panele, jau ir po 2-3 zingsniukus. Vakar kazkaip netycia suprato, kad eina, tai o dieve kiek laimes jai. Atsistojus rankom tik mosikuoja, krykstauja, juokias ir tekina pas mane. Nu taip grazu Ai ir atsistot nesilaikydama ismoko