Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(Tikrė @ 2016 06 22, 14:18)
Kokie protingi mažyliai bigsmile.gif Maniškis iš tų "protingų" veiksmų tai jaučiu tik rankas pakelia, kad būtų paimtas, o daugiau tai tik nuosekli griovimo ir siautėjimo stadija biggrin.gif Bet man dabar tikriausiai lengviausias etapas, palyginus su prieš tai buvusiais: pats nuropoja, kur jam reikia, stalčių/spintelių dar neatsidaro, pažaidžia vienas atsisėdęs. Aišku, reikėjo ir namus šiek tiek pritaikyti, ir daugiau turiu stebėti, kad netikėtai nubudęs neišsivoliotų iš lovos (bet ot savybė, tik nubudo, iš karto verčiasi ant pilvo, sėdasi ir varo, negali truputį pamirksėti ar ką biggrin.gif ).

Aš užkandukus duodu po košės, kad sėdėdamas kėdutėje apvirškintų, o jei daug suvalgo, tada tik kokį silikoninį šaukštą duodu pakramtyti. Apskritai noriu, kad nebūtų to vaikščiojimo po namus su maistu, jei jau būtų absoliučiai nevalgus, tada aišku duočiau bet ką bet kur ir bet kada, kad tik valgytų. Bet atradau, ką valgo, ir stengiuosi neduoti maisto, kai jis nesėdi maitinimo kėdutėje. Noriu, kad susiformuotų teisingi įpročiai, nes aš pati esu "žiurkėno tipo" (t.y. galiu nuolatos kramtyti) ir dar nemoku tiesiog valgyti, man reikia dar kažką veikti doh.gif

Grynai kaip mano maze biggrin.gif Nieko ji nemoka, nieks jai neidomu, tik opa kai nori, rankas pakelia. Ai, dar supranta, kai rodau sakau "nu nu nu, negalima" biggrin.gif Maniske viska atsidaro, ir stalcius, ir duris (jei neuztrenktos), ir spinteles doh.gif Miegojimo yprociai ziuriu irgi tokie pat biggrin.gif

Uzkandziaut as kolkas ir taip nelabai jai megstu duot, nebent kai buna isalkus ir trumpam uzkist reikia ax.gif

Siandien kazkokia spygavimo diena. Taip spiegia, kad net ausis uzsikist reikia. Bando savo balso galimybes biggrin.gif

Zingsniuoja toliau panele, jau ir po 2-3 zingsniukus. Vakar kazkaip netycia suprato, kad eina, tai o dieve kiek laimes jai. Atsistojus rankom tik mosikuoja, krykstauja, juokias ir tekina pas mane. Nu taip grazu wub.gif Ai ir atsistot nesilaikydama ismoko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 06 21, 23:58)
biggrin.gif geras biggrin.gif "piktas leliukas" biggrin.gif
Oras lyg buvo prastas...mes ir planavom, bet susilaikem. Jau isivaizduoju kaip atidirbot su abiem mazem biggrin.gif

Taip, ir oras buvo prastas. Iš keturių dienų, tik vieną buvom prie jūros... Na bet gal ir gerai, nes tas vežimų stumdymas per smėlį pyyyyp smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Albe69 @ 2016 06 22, 18:13)
Zingsniuoja toliau panele, jau ir po 2-3 zingsniukus. Vakar kazkaip netycia suprato, kad eina, tai o dieve kiek laimes jai. Atsistojus rankom tik mosikuoja, krykstauja, juokias ir tekina pas mane. Nu taip grazu  wub.gif Ai ir atsistot nesilaikydama ismoko smile.gif

Sveikinimai su žingsniukais pirmaisiais 4u.gif

Maniškei kai pavyksta atsistot irgi džiaugsmo pilnos kelnės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2016 06 22, 19:13)
Grynai kaip mano maze biggrin.gif Nieko ji nemoka, nieks jai neidomu, tik opa kai nori, rankas pakelia. Ai, dar supranta, kai rodau sakau "nu nu nu, negalima"  biggrin.gif  Maniske viska atsidaro, ir stalcius, ir duris (jei neuztrenktos), ir spinteles  doh.gif Miegojimo yprociai ziuriu irgi tokie pat  biggrin.gif

Zingsniuoja toliau panele, jau ir po 2-3 zingsniukus. Vakar kazkaip netycia suprato, kad eina, tai o dieve kiek laimes jai. Atsistojus rankom tik mosikuoja, krykstauja, juokias ir tekina pas mane. Nu taip grazu  wub.gif Ai ir atsistot nesilaikydama ismoko smile.gif

O sakote nieko nemoka ir niekas neidomu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 06 21, 07:27)
"mažuti, einam pasikeisti napius" rolleyes.gif

Oi tos emigrantų kalbos lotuliukas.gif

QUOTE(Shyna @ 2016 06 21, 13:14)
Siandien Vidmantas gavo meningito skiepus - B ir C. Cia nemokamai skiepija, jis visas sveikutis dabar, tai ai - leidau. l

Nu va, kaip prabangiai...

Ką per karščius veikiat? Mes turim baseiniuką - tai vaikams džiaugsmo kiek bigsmile.gif Adrija irgi sėdi pati mažiausia ir teškenasi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(FruitCocktail @ 2016 06 24, 22:52)
Ką per karščius veikiat? Mes turim baseiniuką - tai vaikams džiaugsmo kiek  bigsmile.gif Adrija irgi sėdi pati mažiausia ir teškenasi smile.gif

Pas mus cia pora dienu buvo karstu. Kazkada zadejau pirkti maziuka baseinuka vaikui, bet ai... Kad jis dar nesedi tvirtai, tai jokio noro man nera ji i vandeni kisti.

Vakar as ji ismaudziau ipilusi aliejuko i vonele. O pas mus taip karsta. Tai vaikas prakaitavo man visa nakti. Galvyte istisai buvo slapia, prabudinejo... Langai visa nakti atidaryti, jokio vejalio. doh.gif Siandien vakare vel maudysiu, bet tik su vaikisku skystu muiliuku ir jokiu po to aliejuku ar kremuku.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 06 24, 23:52)
Oi tos emigrantų kalbos  lotuliukas.gif
Nu va, kaip prabangiai...
Ką per karščius veikiat? Mes turim baseiniuką - tai vaikams džiaugsmo kiek  bigsmile.gif Adrija irgi sėdi pati mažiausia ir teškenasi smile.gif

Mes irgi juokemes is vaizdelio: baltas terjeras paskui kate aplink nama laksto, o seimininke is paskos rekdama " ateik cia, bad boy, bad boy, pas mane!".... biggrin.gif

Maniske tokiu oru irgi baseinelyje tupi...karsta...... cool.gif
Atsakyti
Oficialiai pareiskiu, kad mano vaikis pradejo pats sedeti. Jis sedejo ir iki siol, bet pats nesisesdavo, mes ji pasodindavome. Pasodintas neisededavo, griudavo, o dabar, ziuriu sedasi pats ir sedi. Isikibes jau zingsniuoja. Ismoko is stovejimo padeties pasiekti grindis su uzpakaliu, o ne kristi. Ir jau antra savaite jis man daugiau "sneka". bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eguta: 25 birželio 2016 - 14:14
Na, kol mano šeimyna išvariusi pas senelius, o aš viena ilsiuosi su kavyte, tai irgi pasigirsiu biggrin.gif Pagaliau išstojom iš bedančių klubo thumbup.gif Vakr ryte dar nebuvo išlindęs, o visą dieną sode prabuvom ir vakarop jau žiūriu prasikalė pagaliau thumbup.gif Antras jau irgi ant dienų prasikals.

Vakar palikau vyrą su sūnum sode, baseinuką pripylėm, sakau pasibūkit. O pati su dukra išėjom žemiuogiaut į miškelį. Skambina vyras, girdžiu vaikas tiesiog klykia, parlėkiau mygom, nesuprantu kas darosi. sako, sėdėjo ant žolytės prie baseinuko, taškėsi laimingas ir staiga klykt pradėjo. Kol man tai pasakojo, aš krūtį daviau nusiraminimui, paskui puoliau apžiūrinėt - o bl... - skruzdės apmyžo mano vaiką! blink.gif per kojytes, pilvuką, krūtinę išitsai raudoni plėmai doh.gif pasirodo prie baseinuko nepamatė skruzdėlių susibūrimo, o tas kaip tik ten ir priropojo doh.gif Nu žodžiu, įsivaizduoju kaip skaudėjo, vos neužmušiau vyro bash.gif atšaldžiau vandeniu, patepiau, nurimo vaikas. tai va ir juokavo paskui, kad skruzdžių rūgštys danties augima paskatino biggrin.gif

O šiaip, tai jau pusę mėnesio pats atsisėda iš bet kokios pozicijos, per tėčio dieną pirmą kartą atsistojo, (o per mamos dieną pirmą kartą pasodintas jau pasėdėjo biggrin.gif ), tai dabar visur stojasi, ropoja po nedaug, nes labiau norisi keturiom ant ištiestų kojų, o taip gi labai sudėtinga lotuliukas.gif

Pilnom saujom valgo mažius įvairias uogas thumbup.gif jeigu didesnis kąsnis, tai išspjauna, kolkas nebaisu. O užkandžių stengiuosi duoti mažai, kad nepriprastų prie nesąmonių, bus bėdų su nenormaliu valgymu paskui. Ir taip pat, valgo tik savo kėdutėje sėdėdamas, laikomės tasyklių.

Nuo kito savaitgalio viena su vaikais būsiu Venstpilyje, žiūrėsiu, koks čia tas poilsis gausis biggrin.gif Bet jūra šalia, vieta puiki, miestas nuostabus, karšto oro net ir nereikia smile.gif

Varysiu su vyresnėlę į Vichy vakare, atsigaivinsim, nes net prie jokio vandens nesinori, kai lauke taip karšta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indreY @ 2016 06 24, 09:40)
O sakote nieko nemoka ir niekas neidomu...  lotuliukas.gif

Mano vaikai labiau fiziniais pasiekimais pasizymi, negu protiniais biggrin.gif

Karsta pas mus be proto. Kaime pavesy 33 silumos rodo blink.gif Gerai, kad seneliu medinis namas, tai viduj vesu, vaikai is kambario neislenda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 06 24, 22:52)
Ką per karščius veikiat?

Buvom pas draugus sodyboj, visai neblogai ten sekėsi per karščius tūnoti, bet vakar grįžom, šiandien vaikas siautėja, nori ant rankų, pasiimu, per karšta jam nuo manęs, rėkia, padedu, vėl rėkia biggrin.gif Žodžiu, nenuobodžiaujam biggrin.gif Man pačiai karštis yra tragedija, negaliu pakęsti..
Dar kelionė netrumpa buvo, į priekį viskas normaliai, bet grįžtant prasiautėjo 200 km doh.gif Visą laiką persisukus "linksmintoja dirbau", stojom kelis kartus.. Nusimato kelios galimybės išvažiuoti pailsėti man vienai su vaiku, bet po tokios patirties jau bijau unsure.gif
QUOTE(LaVil @ 2016 06 25, 11:37)
Mes irgi juokemes is vaizdelio: baltas terjeras paskui kate aplink nama laksto, o seimininke is paskos rekdama " ateik cia, bad boy, bad boy, pas mane!".... biggrin.gif

thumbup.gif
QUOTE(Marivika @ 2016 06 25, 15:49)
Pilnom saujom valgo mažius įvairias uogas thumbup.gif jeigu didesnis kąsnis, tai išspjauna, kolkas nebaisu. O užkandžių stengiuosi duoti mažai, kad nepriprastų prie nesąmonių, bus bėdų su nenormaliu valgymu paskui. Ir taip pat, valgo tik savo kėdutėje sėdėdamas, laikomės tasyklių.

O mums panašu, kad tos taisyklės jau kiša koją g.gif Nes mano drakonas nevalgė išvykus doh.gif Pirmą vakarą dar šiaip ne taip pamaitinau, o daugiau nė pro kur. Grįžom namo, valgo kėdutėje be problemų.. Neturiu jokio noro dar ir ją vežiotis doh.gif Pradžioje BB gultukas tam reikalui tarnavo, dabar jau nesivežam ir jo, nebesėdi. Šiaip viskas ok, sauskelnių turinys nesignalizavo apie maisto trūkumą, bet man tas "leliukinis milijono kartų žindymas" visai ne prie širdies pasirodė tokioje situacijoje g.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

O dieve dieve kas per karsciai wacko.gif pas mus danijoj nebuna taip, tai eina sau...nu bet gal ir gerai, lasiniai aptirps biggrin.gif

Mes irgi kaime sedejom, tai namuose dar puse velnio, miargos bliude turskes, bet i kaima jau irgi nebenoriu biggrin.gif kazkaip atgal jau poreikis atsirado, bet reik dar pabut bent tris savaites, savo tevus pamalonint, nes kai issiskirsim tai jau ilgam turbut unsure.gif

Be tai dieve dieve kas per karsciai....... biggrin.gif
Atsakyti
ne, nu bet tai dieve dieve tie karsciai ane? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti