Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(Staisi @ 2016 06 20, 22:06)

Laukiu kol galesiu issidrebt, pagulet ir pagaliau paturet vasaros malonuma...be uzsiknisimo biggrin.gif

Kaip tik gryzot ant pacio malonumo biggrin.gif

QUOTE(Eguta @ 2016 06 20, 22:17)
Sveikos,

Saunuoliai musu vaikiukai, kas mokosi ropoti, kas jau bando vaikscioti, pas ka dantys dygsta.
Maniskis ropoja labai graziai, stojasi irgi. Tik stojasi ne ant pedutes, o ant pirstuku arba jei ant pedutes, tai pirstukai pariesti po pedute buna. Taisau ir taisau as jo kojytes. Jau bando eiti pasilaikydamas. Jei as bunu salia jo, tai jis drasiai elgiasi, nelabai laikosi ir to pasekoje buna BUM su galvyte ant zemes. Nu kaip as viso to nemegstu!  doh.gif Kaip man gaila mano vaiko, kai jis galvyte susitrenkia. Net MB liepiau buti salia vaiko, kai jis ropoja. Nu pasitaiko vistiek.  verysad.gif Ar buna pas jus daznai tie bumsiukai? Pas mus nedaznai, bet retkarciais pasitaiko. Zinau, kad vaikai viso to neisvengs, tuo labiau pradedami vaikscioti, bet as labai saugau savo vaika. O tas mano vaikas, zinoma, labai jaucia, kad as esu salia, tai pasileidzia sau ir krenta.
Pradejau kovoti su A del kandziojimosi.  doh.gif Nu turi tik 2 dantis, o taip kandziojasi, parselis. Pagriebes mano veida, kad kanda i barzda. blink.gif Ir jau sakau, kad kandziotis negalima, tai specialiai tai daro ir sypsosi.

Buna dar ir dabar, bet jau daug maziau. Daznai del to kaltas brolis doh.gif Dabar pagrinde nusileidzia ant ruriuko. Su laiku ismoks.
Del kandziojimo nelabai galiu ka patart, maniskiai nei vienas nesikandziojo. Tokiu atveju nebent grieztas "negalima"
Atsakyti
Maniske neropoja, nesliauzioja ( nebent atbulom ), uztad valingai rodo "ate ate" ir bando sakyt smile.gif , ploja katuciu ( zaidziam " katu katu katutes....) ir siandien pradejo suraukus kakta rodyti " piktas leliukas"....jau taip juokinga! Sakau, Gabriele, parodyk piktas leliukas, tai ji antakius tik suraukia biggrin.gif
Atsakyti
Siandien Vidmantas gavo meningito skiepus - B ir C. Cia nemokamai skiepija, jis visas sveikutis dabar, tai ai - leidau. Vyresneli irgi paskiepijo MMR boosteriu, nes tik viena dar gaves jis. Spekit pas kuri daugiau asaru buvo lotuliukas.gif doh.gif

Maziukas nebumsi dar. Sliauziojant nera kur ir ko, o sedeti vienas paliktas bijo - jisai gudrus, zino kad nukris, o krites yra nuo lovu visokiu tai nenori unsure.gif Atremtas kurnors, ar vezimuke, ar ant keliu mums - sedi kuo puikiausiai (nors ir nesiremia ir nesilaiko), bet vat ant zemes - neeee ne.
Atsakyti
QUOTE(wiki* @ 2016 06 16, 16:29)
Dar nesidariau  doh.gif  o reiktu..

Koks tavo ugis prie 48kg? As visad sverdavau 58-60 kg, dbr jau 52 kg, mano ugis 175 cm. Is sono paziurejus esu prie anoreksikiu. Baisu ziureti man paciai i save :cry  man ir kazkoks juodas periodas. Visi ir viskas nervina... bambu, saukiu ant visu..  verysad.gif

Sveikos, seniai čia lankiausi, kažkaip laiko vis mažai paskutiniu metu. Praeitą savaitę su abiem dukrom buvau mūsų pajūry, tai prasikeikiau su tokiom "atostogom" smile.gif Dar niekad taip nesidžiaugiau grįžus namo...

wiki, tikrai mažas svoris, visai kūdutė Tu unsure.gif Nes mano svoris svyruoja 50-52 kg, o ūgis mano 162 cm, ir tai skaitausi aš plonutė... Reik save mylėt, dažnai tą patį apie save pagalvoju, tik kad sunku, žinau... O kalbėt lengva.
Papildyta:
QUOTE(wiki* @ 2016 06 17, 08:44)
Esu siaip skrandininke ir negaliu riebaus, kepto maisto. Bet iki nestumo ziurejau ka valgau ir nekrito tas svoris. Kokias 2 sav dieta (be pieno pr, be glitimo), tada palustu ir kemsu viska  blush2.gif
Iki siol pucia pilva. Jau nebegaliu kaip nervina. Prasiraito toliau visa nakti, praverkia matyt del dantu. Toks jausmas kad niekada nesibaigs tos bedos. Dar tas AD vel paumejo.

Vargšė mergytė, kaip kankinasi verysad.gif
Mano vyro sesers dukrai buvo didžiulės bėdos su pilvu, ir labai ilgai, tiesiog kažkas su skranduku, toks organizmas, tai ji net su šlangele jai dujas šalindavo ten kažkaip, ir amžiais su ja ant rankų ant kamuolio šokinėdavo, nes nuolat rėkė...
Papildyta:
QUOTE(kristrar @ 2016 06 17, 13:14)
Sveikos wink.gif

Maniskiui tai to vieno dantuko dygimas kazkaip diskomforto nesudaro matyt smile.gif vis dar nenusipirkau tos "dantuku fejos", bet kai jau reiks tai manau ja ir naudosiu wink.gif

Mazius sirguliuoja. Pirma karta per savo 8 menesiukus. Sloga, kosulys. Nakti buvo temperaturos 37,5,  malesi, kol uzmigo tik pampi nuemus. Bet koks jis idomus smile.gif nosi pats taip stipriai pucia biggrin.gif reik tik nubraukt su servetele, nereik jokiu pompyciu smile.gif sitas man patinka smile.gif

Koks šaunuolis vaikis thumbup.gif
Mano mažoji irgi vėl sloguoja...

Mums dantys dygsta palyginus lengvai. Nes su vyresnėle tai mama mija kiek prisikankinom doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Staisi @ 2016 06 20, 23:06)
laba 4u.gif

Uch..mes lietuvoj, ner kada ilsetis, vyksta reikalu tvarkymai...uzkniso jau biggrin.gif ir kaaarsta karsta.gif
Mazoji visiem per rankas eina, visi kaip parodoj i mus kaip i eksponatus nori paziuret doh.gif tas irgi uzknisa  ax.gif as tai isvis dievas, kaip sugebejau su dviem vaikais pati viena su masina pravaziuoti namo...pffff....o kas man...viens du ir vietoj bis.gif todel tas stebejimasis irgi jau pradeda uzknist  biggrin.gif diedas skambineja ir klausineja kaip jam koldunus issivirt, ka i misraine susipjaustyt, ka isgert nuo skrandzio skausmo, kur padetas tas ir anas...nesuprantu kas jam ten daros tai irgi uzknisa doh.gif

Laukiu kol galesiu issidrebt, pagulet ir pagaliau paturet vasaros malonuma...be uzsiknisimo biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2016 06 21, 12:39)
Maniske neropoja, nesliauzioja ( nebent atbulom ), uztad valingai rodo "ate ate" ir bando sakyt smile.gif , ploja katuciu ( zaidziam " katu katu katutes....) ir siandien pradejo suraukus kakta rodyti " piktas leliukas"....jau taip juokinga! Sakau, Gabriele, parodyk piktas leliukas, tai ji antakius tik suraukia biggrin.gif

O maniškė kaip gražiai šoka sėdėdama ant rūriuko, pradeda kaip ančiukas krypuoti į šonus, tik išgirdus muziką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2016 06 21, 14:22)
O maniškė kaip gražiai šoka sėdėdama ant rūriuko, pradeda kaip ančiukas krypuoti į šonus, tik išgirdus muziką  biggrin.gif

wub.gif fainai....

Kaip jusu alergijos, jau issityret?
Atsakyti
As tik pasidziaugiau kad geriau miega, tai siandien 4 val ryto prasidejo "tusas". Atsikele vaikas ir net nezada miegot. Ko tik nebandziau... Galiausiai likom apspardyti su vyru, man plaukus nurove, tai vyras atsikele pabuvo su juo nuo 6 iki 7 smile.gif bet nepadejo, vistiek visa diena koma man...

Galvoju kas cia jam galetu but? Gal per daug ispudziu?
Nes paskutiniu metai labai daug nauju dalyku daro - kalba kazka, stojasi...
O gal dantukai taip beldziasi. Dar neturim nei vieno 🙄
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2016 06 21, 14:25)
wub.gif  fainai....

Kaip jusu alergijos, jau issityret?

Užrašiau į Antakalnį pas alergologą, eisim liepos 1 d.

Duodu paskutiniu metu kasdien žemuogių iš savo daržo, ir braškių, ir vis stebiu, na lyg nėra katastrofos, bent jau dėl jų. Ir netepam dabar su vyru jokiais kremais, tam kad visi paūmėjimai matytųsi nuėjus pas gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2016 06 21, 11:39)

Va, Dorotėja irgi neropoja, nešliaužioja, bet ate ate rodo, nors kartais susigėsta smile.gif Dar taip juokingai išmokus suraukti nosį ir kriuksėti smile.gif aš jai taip padarau ir ji pakartoja, o paskui juokiasi laiminga. Pradėjo stotis bandyt, įsikibus į mano rankas lengvai atsistoja, bet dar linguoja kaip berželis stovėdama smile.gif nieko, viskam savas laikas! Šiandien atšventėm 9 mėnesius, ech, kaip greit leliukai mažais žmogeliukais virto wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Egute- as vengciau ispanu kalbos jei ji bus tik trumpa laika. Jei tai butu visa laika tuomet gerai, pvz namie lietuviu, vokieciu, o darzelyje ir mokykloje ispanu. Jei ispanu bus tik puse metu ar metus ir daugiau nebus testinumo, tai ji tik stabdys vokieciu kalbos mokinimasi, kuri bus reikalinga veliau darzelyje. Ir taip tie musu vaikuciai prades veliau kalbeti 😉
Maniskei jau 9 men. Sliauzioja, ropoja, stojasi, eina isikibus i baldus, pastovi pasileidus. Turi amzina sloga ir 7 dantukus. Rodo ate, sako ir rodo hej hej. Tik isgirsta ne arba nej ir iskart sukioja galva. Sako mama, rodo gerti arba valgyti( nezinau kuri 😄) ir lempa gestais. Megsta zaisti visokius dukimo zaidimus. Su pirmagime sededavau ir knygas skaitydavau, ramius zaidimukus zaizdavom, o sita nepasedi nei minuteles.
Ar reikia i kose su mesa pilti aliejaus?
Man kazkaip nesamoningai gaunasi su maitinimu. Valgyti duodu tris kartus, bet tarpuose istisai grauzia tai kukuruza tai dioniuka, tai uoga, tai mp ir gaunasi istisai valgymas. Nesuprantu kada duoti duoniukus ir uzkandziukus 😳
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2016 06 21, 11:39)
ir siandien pradejo suraukus kakta rodyti " piktas leliukas"....jau taip juokinga! Sakau, Gabriele, parodyk piktas leliukas, tai ji antakius tik suraukia biggrin.gif

biggrin.gif geras biggrin.gif "piktas leliukas" biggrin.gif

QUOTE(sbo @ 2016 06 21, 13:07)
Praeitą savaitę su abiem dukrom buvau mūsų pajūry, tai prasikeikiau su tokiom "atostogom" smile.gif Dar niekad taip nesidžiaugiau grįžus namo...

Oras lyg buvo prastas...mes ir planavom, bet susilaikem. Jau isivaizduoju kaip atidirbot su abiem mazem biggrin.gif
Atsakyti
Kokie protingi mažyliai bigsmile.gif Maniškis iš tų "protingų" veiksmų tai jaučiu tik rankas pakelia, kad būtų paimtas, o daugiau tai tik nuosekli griovimo ir siautėjimo stadija biggrin.gif Bet man dabar tikriausiai lengviausias etapas, palyginus su prieš tai buvusiais: pats nuropoja, kur jam reikia, stalčių/spintelių dar neatsidaro, pažaidžia vienas atsisėdęs. Aišku, reikėjo ir namus šiek tiek pritaikyti, ir daugiau turiu stebėti, kad netikėtai nubudęs neišsivoliotų iš lovos (bet ot savybė, tik nubudo, iš karto verčiasi ant pilvo, sėdasi ir varo, negali truputį pamirksėti ar ką biggrin.gif ).
QUOTE(daluu @ 2016 06 21, 22:44)
Man kazkaip  nesamoningai gaunasi su maitinimu. Valgyti duodu tris kartus, bet tarpuose istisai grauzia tai kukuruza tai dioniuka, tai uoga, tai mp ir gaunasi istisai valgymas. Nesuprantu kada duoti duoniukus ir uzkandziukus 😳

Aš užkandukus duodu po košės, kad sėdėdamas kėdutėje apvirškintų, o jei daug suvalgo, tada tik kokį silikoninį šaukštą duodu pakramtyti. Apskritai noriu, kad nebūtų to vaikščiojimo po namus su maistu, jei jau būtų absoliučiai nevalgus, tada aišku duočiau bet ką bet kur ir bet kada, kad tik valgytų. Bet atradau, ką valgo, ir stengiuosi neduoti maisto, kai jis nesėdi maitinimo kėdutėje. Noriu, kad susiformuotų teisingi įpročiai, nes aš pati esu "žiurkėno tipo" (t.y. galiu nuolatos kramtyti) ir dar nemoku tiesiog valgyti, man reikia dar kažką veikti doh.gif
Atsakyti