Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(Albe69 @ 2016 06 20, 18:06)
Mazoji siandien zenge zingsniuka  bigsmile.gif  dar labai nedrasiai ir labai mazyti, bet koja jau pakyla nuo grindu  thumbup.gif

Pati viena? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(indreY @ 2016 06 20, 16:30)
Pati viena?  blink.gif

Pati viena. Uz vienos rankos paemus ja jau keleta dienu vedziojau, aplink baldus varineja drasiai. Dabar norejo nuo fotelio prie sofos paeit, bet buvo per toli, rankom nepasieke, tai zenge zingsniuka. Matau kiek nedaug betruksta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2016 06 20, 16:58)
Pati viena. Uz vienos rankos paemus ja jau keleta dienu vedziojau, aplink baldus varineja drasiai. Dabar norejo nuo fotelio prie sofos paeit, bet buvo per toli, rankom nepasieke, tai zenge zingsniuka. Matau kiek nedaug betruksta  bigsmile.gif

Čia kaip iš fantastikos srities man bigsmile.gif Mano kukulio ropojimas jau atrodo labai daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 06 20, 17:08)
Čia kaip iš fantastikos srities man bigsmile.gif Mano kukulio ropojimas jau atrodo labai daug biggrin.gif

Ir dar karta pakartojo, sykart 2 zingsniukai isejo bigsmile.gif As pati dar nesitikejau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(indreY @ 2016 06 16, 08:23)
Labas rytas  4u.gif

Vakar atsikelem su uztraiskanojusia akyte, siandiena ir kita sulipusi visa... Vakar valiau su ramunem, bet toks jausmas, kad tik blogiau. Siandiena su tiesiog virintu vandeniu. Matyt kazkokia infekcija pakliuvo. Gerai, kad ryt esame uzsirase pas daktare, ramiau biski, bet taip norisi padeti vaikuciui, nes matosi, kad jam tikrai diskomfortas  unsure.gif

Mums jūros vanduo geriau padėjo 4u.gif

O mes Ruošiamės sausuma į Lietuvą važiuoti, kažin kaip seksis bigsmile.gif

Manoji irgi buvo irzli pikta, nelabai noriai valgė ir vakar pamačiau to priežastį - viršuj dantukas kalasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2016 06 20, 18:29)
Ir dar karta pakartojo, sykart 2 zingsniukai isejo bigsmile.gif  As pati dar nesitikejau  bigsmile.gif

Fantastika! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2016 06 20, 16:06)
Mazoji siandien zenge zingsniuka  bigsmile.gif  dar labai nedrasiai ir labai mazyti, bet koja jau pakyla nuo grindu  thumbup.gif

Oho saunuole! smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2016 06 20, 18:29)
Ir dar karta pakartojo, sykart 2 zingsniukai isejo bigsmile.gif  As pati dar nesitikejau  bigsmile.gif

bigsmile.gif Čia bus iš serijos kai 9 mėnesių mažiukai mažučiukai pradeda tipenti wub.gif Man dar net ropojimas kaip kosmosas biggrin.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

Uch..mes lietuvoj, ner kada ilsetis, vyksta reikalu tvarkymai...uzkniso jau biggrin.gif ir kaaarsta karsta.gif
Mazoji visiem per rankas eina, visi kaip parodoj i mus kaip i eksponatus nori paziuret doh.gif tas irgi uzknisa ax.gif as tai isvis dievas, kaip sugebejau su dviem vaikais pati viena su masina pravaziuoti namo...pffff....o kas man...viens du ir vietoj bis.gif todel tas stebejimasis irgi jau pradeda uzknist biggrin.gif diedas skambineja ir klausineja kaip jam koldunus issivirt, ka i misraine susipjaustyt, ka isgert nuo skrandzio skausmo, kur padetas tas ir anas...nesuprantu kas jam ten daros tai irgi uzknisa doh.gif

Laukiu kol galesiu issidrebt, pagulet ir pagaliau paturet vasaros malonuma...be uzsiknisimo biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos,

Saunuoliai musu vaikiukai, kas mokosi ropoti, kas jau bando vaikscioti, pas ka dantys dygsta.
Maniskis ropoja labai graziai, stojasi irgi. Tik stojasi ne ant pedutes, o ant pirstuku arba jei ant pedutes, tai pirstukai pariesti po pedute buna. Taisau ir taisau as jo kojytes. Jau bando eiti pasilaikydamas. Jei as bunu salia jo, tai jis drasiai elgiasi, nelabai laikosi ir to pasekoje buna BUM su galvyte ant zemes. Nu kaip as viso to nemegstu! doh.gif Kaip man gaila mano vaiko, kai jis galvyte susitrenkia. Net MB liepiau buti salia vaiko, kai jis ropoja. Nu pasitaiko vistiek. verysad.gif Ar buna pas jus daznai tie bumsiukai? Pas mus nedaznai, bet retkarciais pasitaiko. Zinau, kad vaikai viso to neisvengs, tuo labiau pradedami vaikscioti, bet as labai saugau savo vaika. O tas mano vaikas, zinoma, labai jaucia, kad as esu salia, tai pasileidzia sau ir krenta.
Pradejau kovoti su A del kandziojimosi. doh.gif Nu turi tik 2 dantis, o taip kandziojasi, parselis. Pagriebes mano veida, kad kanda i barzda. blink.gif Ir jau sakau, kad kandziotis negalima, tai specialiai tai daro ir sypsosi.

Siandien buvome pas viena auklyte susitikime. Tai auklyte sake, kad su visais vaikais, kuriuos jinai priziuri, kalba ispaniskai, nes vokiskai tai ji prastai kalbejo. Mes tai nieko pries, bet kaip tai atsilieps vaiko kalbos vystymosi raidai? Mes seimoje kalbam 2 kalbos, o dar prisides ispanu, kuri nieko bendro netures ateityje. Ta auklyte mums nuo rugpjucio iki vasario. Mano vaikas 4 men daugiau gugavo, nei iki siol kalbejo. Dabar pastebejau, jau kokia savaite, kad jis man pradejo daugiau garsu "skleisti", jau ima atkartoti kai kuriuos garsus. Siandien ziuri i kate ir savo "mmm". As jam visad kartoju, kad "katyte sako miau". Tai ka norejau pasakyti... kazkur skaiciau, kad vaikai dvikalbeje seimoje pradeda veliau kalbeti. O cia dabar atsiranda dar viena kalba, kuri ne prie ko. Zinoma, vaikai imlus kalboms, bet as bijau, kad A pradejes skiemenuoti, nustos vel kalbeti savo kalba.
Atsakyti
QUOTE(Eguta @ 2016 06 20, 22:17)
Sveikos,

Saunuoliai musu vaikiukai, kas mokosi ropoti, kas jau bando vaikscioti, pas ka dantys dygsta.
Maniskis ropoja labai graziai, stojasi irgi. Tik stojasi ne ant pedutes, o ant pirstuku arba jei ant pedutes, tai pirstukai pariesti po pedute buna. Taisau ir taisau as jo kojytes. Jau bando eiti pasilaikydamas. Jei as bunu salia jo, tai jis drasiai elgiasi, nelabai laikosi ir to pasekoje buna BUM su galvyte ant zemes. Nu kaip as viso to nemegstu!  doh.gif Kaip man gaila mano vaiko, kai jis galvyte susitrenkia. Net MB liepiau buti salia vaiko, kai jis ropoja. Nu pasitaiko vistiek.  verysad.gif Ar buna pas jus daznai tie bumsiukai? Pas mus nedaznai, bet retkarciais pasitaiko. Zinau, kad vaikai viso to neisvengs, tuo labiau pradedami vaikscioti, bet as labai saugau savo vaika. O tas mano vaikas, zinoma, labai jaucia, kad as esu salia, tai pasileidzia sau ir krenta.
Pradejau kovoti su A del kandziojimosi.  doh.gif Nu turi tik 2 dantis, o taip kandziojasi, parselis. Pagriebes mano veida, kad kanda i barzda. blink.gif Ir jau sakau, kad kandziotis negalima, tai specialiai tai daro ir sypsosi.

Siandien buvome pas viena auklyte susitikime. Tai auklyte sake, kad su visais vaikais, kuriuos jinai priziuri, kalba ispaniskai, nes vokiskai tai ji prastai kalbejo. Mes tai nieko pries, bet kaip tai atsilieps vaiko kalbos vystymosi raidai? Mes seimoje kalbam 2 kalbos, o dar prisides ispanu, kuri nieko bendro netures ateityje. Ta auklyte mums nuo rugpjucio iki vasario. Mano vaikas 4 men daugiau gugavo, nei iki siol kalbejo. Dabar pastebejau, jau kokia savaite, kad jis man pradejo daugiau  garsu "skleisti", jau ima atkartoti kai kuriuos garsus. Siandien ziuri i kate ir savo "mmm". As jam visad kartoju, kad "katyte sako miau". Tai ka norejau pasakyti... kazkur skaiciau, kad vaikai dvikalbeje seimoje pradeda veliau kalbeti. O cia dabar atsiranda dar viena kalba, kuri ne prie ko. Zinoma, vaikai imlus kalboms, bet as bijau, kad A pradejes skiemenuoti, nustos vel kalbeti savo kalba.

Pas mus kasdien būna BUM doh.gif kur nors įsidaužia, stojasi griūna ir t.t. O vakar sugebėjo batų užsiversti doh.gif
Dėl tos ispanų - jei tik galimybė yra - vengčiau.
Atsakyti
QUOTE(Eguta @ 2016 06 20, 22:17)
Ar buna pas jus daznai tie bumsiukai? Pas mus nedaznai, bet retkarciais pasitaiko.

Pradejau kovoti su A del kandziojimosi.  doh.gif Nu turi tik 2 dantis, o taip kandziojasi, parselis. Pagriebes mano veida, kad kanda i barzda. blink.gif Ir jau sakau, kad kandziotis negalima, tai specialiai tai daro ir sypsosi.

Siandien buvome pas viena auklyte susitikime. Tai auklyte sake, kad su visais vaikais, kuriuos jinai priziuri, kalba ispaniskai, nes vokiskai tai ji prastai kalbejo. Mes tai nieko pries, bet kaip tai atsilieps vaiko kalbos vystymosi raidai?

Pas mus dažnai, praktiškai kasdien. Bumteli tada, kai jau pavargęs arba piktas nustoja orientuotis aplinkoje doh.gif Bet jau kitaip jis krenta, pradžioje labai skaudžiai būdavo, o dabar įsitempia, vos trinkteli.

Dėl kandžiojimo ir draskymo aš griežta, staiga nutraukiu visus tokius reikalus, matosi, kad klauso, tik periodiškai "pasitikrina" biggrin.gif O MB tokiu mykiančiu balsu "draudžia", tai vaikas sėkmingai jam lipa ant galvos.

Aš dėl kalbos nebijočiau, svarbu laikytis nuoseklumo 4u.gif Tu kalbi su vaiku lietuviškai, vyras vokiškai, auklė ispaniškai, o ne maždaug visi po truputį kiekvienos kalbos (kaip viena mano pažįstama "mažuti, einam pasikeisti napius" rolleyes.gif ). Vaikai labai imlūs, empatiški, net ir svetima kalba kalbančius supranta 4u.gif
Atsakyti