Sveikos
QUOTE(indreY @ 2016 06 17, 12:51)
O! Aciu labai
Ka dar megstate? Gal ir mes pamegsime

Anatanas tai senperio avizu ir kukuruzu koses megsta labai. Dar patinka organix serijos uzkandis, tokie neva kaip barankytes apvalios ir trapuciai su spinatais
Na šiuo metu košes kaip ir visas valgo, gal noriau tą, kurios nuorodą prieš tai dėjai, dar
šitą ir
šitą. Iš užkandžių pagaliau įvertino šituos nelemtus
sausainius, ryžių
trapučius ir tokius pirštelių formos traškučius su pomidorais iš Organix, išmečiau pakuotę, neatsimenu kaip atrodė. Šiaip labai kažkaip apsivertė viskas (matyt, kad prisidejavau čia

), nes pradėjo noriai žiotis, bet tuo pačiu ir šaukšto pats nebeima

Šiaip daug švariau ir greičiau viskas, tik įdomu, ar nebūsiu kokios fazės praleidus, nes skaičiau, kad apie 7-8 mėnesį vaikai išreiškia norą valgyti patys. Nors aš jam leisdavau imti šaukštą, tik kabinti jau nesiūliau, nes ir taip užteko terlionės..
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 06 18, 21:51)
Aš šiandien rizikavau važiuoti tolimą atstumą pirmyn ir atgal, suvažinėjau viena su Adrija ~170km pirmyn ir tiek pat atgal. Ir puikiai pavyko

Tempiau laiką tarp miegų, važiavom miego metu, atgal važiuojant prabudinėjo, tai myniau, bet išmiegojo, pabudo tik Kaune. Vadinasi, įmanoma
Super

Mes irgi pagastroliavom šį savaitgalį, apie 250 km pirmyn atgal per dvi dienas, tai labai neblogai kelionę atlaikė. Bet man išbandymas tokios kelionės, kondicionierių bijom jungti, tai važiuoju šlapia
Tai va, penktadienį važiavom į Druskininkus, buvom jau ten, kai audra praėjo, dingo elektra geroms dviems valandoms viešbutyje

Su ta mintim būtinai reikia nepamiršti nusipirkti paruoštų košių, nes va pasitaiko situacijų, kai net ir karšto vandens gauti prabanga

Šiaip smagiai pasibuvom, Simonas burbuliniam baseine pasiturškė, MB po pirtis pagastroliavo. Bet naktis tai man buvo juoda, gal kad po 9 mėn. pertraukos kavos su kofeinu išgėriau, gal per masažą kažkokius taškus "suspaudė", bet prasivarčiau, po to paryčiais nubudau ir tiek to džiaugsmo