Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(Staisi @ 2016 11 11, 00:04)
ir klausimas - ar jusu vaikai irgi uzsukti visa laika eina ir eina ir eina karsta.gif as nesuprantu, ji nenusedi vietoj, ropscias,karias, sukas, maskatuojas, tabaluojas...visada veiksme fear.gif jazau marija, kaip as pavargstu kartais, nu demesio nereikalauja, bet malas aplink kojas, trinas, eina, pareina, rodo, tampo, cia patapsnoja, ten patapsnoja...ner kad atsisetu ir ilgam pazaistu vienoj vietoj  umn.gif

Atrodo, kad Jokūbo elgesį aprašei biggrin.gif

Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Staisi @ 2016 11 11, 00:04)
ir klausimas - ar jusu vaikai irgi uzsukti visa laika eina ir eina ir eina karsta.gif as nesuprantu, ji nenusedi vietoj, ropscias,karias, sukas, maskatuojas, tabaluojas...visada veiksme fear.gif jazau marija, kaip as pavargstu kartais, nu demesio nereikalauja, bet malas aplink kojas, trinas, eina, pareina, rodo, tampo, cia patapsnoja, ten patapsnoja...ner kad atsisetu ir ilgam pazaistu vienoj vietoj  umn.gif

Na pas mus tas pats, tik dar plius kaip FruitCocktail mergaitės kelio "galas" ant manęs ropštis biggrin.gif Dar jei per pietus nė valandos nemiega, tai vakarop aš būnu išsunkta..

Simonas jau ir be tiesioginio darželio lankymo tikrinasi imunitetą unsure.gif Nuo darželinukės baisiausią slogą buvo pasigavęs, dabar irgi nuo darželinukės kažkokį virusą. Truputį sukarščiavo ir išbėrė, pradžioje dar galvojom, kad alergija, šiaip visas vaikiškas ligas "priderinom", bet galiausiai išaiškėjo, kad tiesiog virusinis bėrimas. Bet tai kvaila liga, nei kokių vaistų, tiesiog lauki unsure.gif Tai man tas darželis jau dabar nerimą kelia..

Oras pasakiškas, o namuose murksom, kaip nervina..
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 11 11, 09:57)
Na pas mus tas pats, tik dar plius kaip FruitCocktail mergaitės kelio "galas" ant manęs ropštis biggrin.gif Dar jei per pietus nė valandos nemiega, tai vakarop aš būnu išsunkta..

Simonas jau ir be tiesioginio darželio lankymo tikrinasi imunitetą unsure.gif Nuo darželinukės baisiausią slogą buvo pasigavęs, dabar irgi nuo darželinukės kažkokį virusą. Truputį sukarščiavo ir išbėrė, pradžioje dar galvojom, kad alergija, šiaip visas vaikiškas ligas "priderinom", bet galiausiai išaiškėjo, kad tiesiog virusinis bėrimas. Bet tai kvaila liga, nei kokių vaistų, tiesiog lauki unsure.gif Tai man tas darželis jau dabar nerimą kelia..

Oras pasakiškas, o namuose murksom, kaip nervina..

Virusinis bėrimas, tokio dar negirdėjau, kažkas panašaus į tridienę?
Atsakyti
Aga, ir man įdomu, kas tas virusinis bėrimas smile.gif nes vyresnėlei kelis kartus buvo, taip ir nesuprantam kas čia... tik keista, kad tik ant vieno žando, ir abu kartus ant to pačio
Atsakyti
Na gydytoja sakė, kad nėra čia tos vadinamos tridienės, nes iš karto išbėrė (pagrindas būna galūnės, pilvas, nors Simonui labiausiai išbėrė kojas, truputį plaštakų viršų), temperatūra truputį sukilo (iki 38, bet tikrai nesilaikė ilgai). Temperatūra ir buvo tik porą dienų (antrą dieną iš viso tik vieną kartą sukarščiavo ir viskas), dabar viskas gerai, bėrimas gyja (tokie sausi šašiukai dedasi, nėra pvz egzemai būdingo šlapiavimo). Pagrindas, dėl kurio atmetė alergiją, kad neniežti jam visai (pradžioje buvo neramus, bet prilietus bėrimus nulis reakcijos).
Internete radau nemažai informacijos, rašo, kad net ir nuo skrandžio sutrikimo galimas toks bėrimas, neva nėra pavojingas (aišku, po viso ažiotažo dėl meningokoko būtina pažiūrėti, ar ne jis čia aplankė), gydymo nėra, tepti kažkuo drėkinančiu, temperatūrą pagal situaciją numušti. Nežinau, ar esu rašius, bet slaugė jau mane pavasarį išmokė, kaip pažiūrėti, ar ne meningokokinis bėrimas: reikia patempti išbertą vietą, jei bėrimas nyksta, matosi balta oda, tada nėra reikalo nerimauti. Bet žinoma, pasirodyti gydytojui nepakenks 4u.gif
Atsakyti

Irunai irgi buvo tas virusinis berimas. Dare krauja rode virusa. Auksta temp. pora dienu buvo ir pagrinde pilvas, nugara ir kojos. Tai skyre gert clemastinum (ji ir nuo raudonukes skyre). 

Dabar kad uzejo berimas :oh: meto tokiais dideliais iskiliais spuogais, aplink labai paraude, o po pusdienio pasidaro tokia pumpuska (kaip kad ikandus bitei buna patine kazkiek) ir kaip koks guziukas gaunas. Nu nesuprantu... sako alergija, bet nuo ko jau nebeisivaizduoju plius dar taip nuo maisto nera buve

Kalbant apie judesi tai maniske atitinka viska ka isvardinot :D  istisai veiksme, nepasedi nei kiek ir dazniausiai tas veiksmas apie/ant manes. Be manes niekur ir nei kiek  :D  vargina  :oh: 

Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2016 11 11, 23:29)
<p>Irunai irgi buvo tas virusinis berimas. Dare krauja rode virusa. Auksta temp. pora dienu buvo ir pagrinde pilvas, nugara ir kojos. Tai skyre gert clemastinum (ji ir nuo raudonukes skyre). </p><p>Dabar kad uzejo berimas doh.gif meto tokiais dideliais iskiliais spuogais, aplink labai paraude, o po pusdienio pasidaro tokia pumpuska (kaip kad ikandus bitei buna patine kazkiek) ir kaip koks guziukas gaunas. Nu nesuprantu... sako alergija, bet nuo ko jau nebeisivaizduoju plius dar taip nuo maisto nera buve

Sirgo ir raudoniuke? Įdomu, kodėl Clemastinum skyrė nuo virusinio bėrimo, nes požymiai lyg ir nesutampa unsure.gif
Simonui kraujo netyrė, iš viso nevažiavom į kliniką, slaugė pas mus atvyko, nes kaip ir minėjau, temperatūra aukšta nebuvo.
Atsakyti

Sirgo ir raudoniuke? Įdomu, kodėl Clemastinum skyrė nuo virusinio bėrimo, nes požymiai lyg ir nesutampa unsure.gif Simonui kraujo netyrė, iš viso nevažiavom į kliniką, slaugė pas mus atvyko, nes kaip ir minėjau, temperatūra aukšta nebuvo.

Sirgo dar vasara raudonuke. Nieko ipatingo, tik isbere buvo visa kuna. 

Na sake kad virusas kazkoks neaisku koks. 

Atsakyti
laba 4u.gif

ligos tikiuos i pabaiga, bet kaip pavargau per savaitgali karsta.gif eina sau maniskei jei tik sloga, aisku iskart ir ant akiu krenta...tai daktare israse, kazkokiu lasu akim ir ventolino sirupa, nes kitko tokiem maziem neturi...tai blyyyyyyynnn, ta nesamone akim nifiga nieko nepadejo, vaikas su kilograminiu puliu dangciu ant akiu atsikeldavo po nakties...kol atmirkydavom, atkrapstydavom doh.gif ventolinas pasirodo pleciantis, bet ne skatinantis atsikosejimo....nu zodziu kazkokia saraskino kontora mad.gif issitraukiau lietuviskus vaistus, sirupus, tai vaikas akyse atsigavo mirksiukas.gif sia savaite namie dar pabus ir vel bandysim i darza fear.gif

Atsakyti
Sveikos.

Jus cia apie berimus prakalbot, tai man paciai irgi buvo atsirade berimu, nenieztinciu, nesupratau nuo ko net..bet po apziuros alergologe su gydytoja nusprende kad kraujagysliu susilpnejimas, ir pagerus vaistu dingo. Sirguliavom cia visi tai dar sako ir virusine aplinka itakoja.

Nu ka pas vyresnele atsirado vieta grupei, galvoju del maziuko uzklausti ar noretu paglogot bent iki pietu smile.gif idomu kaip sektusi.
Bet kolkas visi namuose esam, pakosintys ar su slogytem. O dar mergytei adenoidai isveseje, tai spresim ar operuot ar ne. Baisu del ausu uzdegimo nes db jau raudonuoja ausys, maziukui irgi.

O seip jei ne gydytoju apziuros, tai atrodo sveiki vaikuciai beveik smile.gif laksto duksta, viska kuicia pagal save. Mazius rubus krausto ir ant galvos dedas, tai jei gaminu valgyt tai visa komoda buna isversta..o dar kai dviese tai tikri bendrininkai smile.gif
Valgo berniukas daugiau uz sese smile.gif is ryto ateina ima uz rankos ir kelia mane is lovos rodydamas i virtuve. Bananai vis dar megstamiausi.
Labai daznai sako TETE, o sese ramina "tetis ateis" ir paglosto, tai graziai ziurisi toks rupestingumas. Ir seip ji daug pasako ko jis nori (miegot, valgyt, gert, soskes) ir viskas atitinka. MAMA sake tik viena karta, tai gal tik atsitiktinumas smile.gif zodziu vyras pagerbtas, abu vaikai tetuciukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 11 15, 21:51)
Sveikos.

Bet kolkas visi namuose esam, pakosintys ar su slogytem. O dar mergytei adenoidai isveseje, tai spresim ar operuot ar ne. Baisu del ausu uzdegimo nes db jau raudonuoja ausys, maziukui irgi.

mano dickei visada su sloga ausis skaudedavo, sake skystis kaupiasi, neprigirdejo, knarke, issiziojus ir daktarai sake, kad mamyte pagalvokit, nes reiktu, bet laukiau iki sesiu metu, nes sakoma, kad isauga, bet maniskei tik blogiau dares, pastoviai sloga, ausis skaudejo, viena karta ir prakiuro unsure.gif tai nusprendziau, kad reikia ir vsio...tai nenoriu nieko girtis, bet sis pirmas ruduo po operacijos ir dicke laikos kaip didvyris biggrin.gif mazoji serga, o dickei nieko pakolkas, nekalba per nosi, neskauda ausu...nu man cia didzioji svente, bent jau del vieno vaiko biggrin.gif tai siuo metu pasisakyciau uz operacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Staisi, ir mums šiandien išrašė ventolino unsure.gif Kažkokia nesąmonė, Adrija naktim kosti, plaučiai švarūs, gerklė ne raudona, kraujas geras... Prirašė kitų sirupų, žiūrėsim. Gal oras sausas unsure.gif

Kristrar, pas mano vaiką išvis nėra garso "ma", sakau sakyk mama, sako tete biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 15 lapkričio 2016 - 22:31