Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(Tizide @ 2016 06 16, 15:25)
Sveikos smile.gif
vis reciau isijungiu ir vis maziau skaityt...

Paziurejau FB,kad visi tik ir svencia 8 menesiukus ir net apsalau, kad juk ir mano maziukui tuoj tiek biggrin.gif kazkaip nuo 6 menesiu labai greit tas laikas prabego...
Ir susimasciau kad mityboj nieko nekeiciu jau koki menesi doh.gif

Kolkas valgom tik darzoves (bulve, batata, morka, moliuga, cukinija... ) o vakarais grudines, uzpilamas Topfer perku. Vis galvoju, kad reiktu paciai is grudu isvirt ir sutrint, nes pripratau jau prie greito, bet turbut vaikuciui nieko jos gero g.gif

Ka duodat uzkanduku tarp maitinimu??  As dazniausiai nieko...arba kokia tyrele vasiu, obuoliuko trinto, banano.
Paniskai bijau vaiko uzspringimo, todel nieko kieto neduodu. Ir koses smulkiai sutrinu.
Bet jau reiktu po biskiuka eiti link kietesnio maisto...
ech, kaip persilauzt  doh.gif  verysad.gif

Mesytes neduodat? smile.gif

Maniske nelabai nori kietesnio maisto, visada isspjauna didesni gabaliuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justinataijautaip @ 2016 06 16, 10:28)
Ar dareisi bent kraujo tyrimą? Gąsdinti tavęs nenoriu, bet šiaip sau svoris žmonėms paprastai nekrenta ir nors turi leliuką (arba - ypač dėl to, kad jį turi), privalai savimi pasirūpinti  4u.gif Nuo žindymo taip neturėtų būti.

Dar nesidariau doh.gif o reiktu..
QUOTE(Stella7 @ 2016 06 16, 12:03)
4u.gif  4u.gif  Kiek sveri dabar? Ar buvot jau pas alergologa? gal issiaiskinai tiksliai kam alergiska maze?
Man irgi krenta tas svoris, 48kg sveriu, man jau negrazu schmoll.gif Bet dariausi tyrimus, viskas ok, hemoglobinas net per aukstas, nes daaug mesos valgau smile.gif  Saldumynu negaliu tai bent ant mesos atsigriebiu...
Mes gyvenam gerai, tiksliau su maze viskas ciki, sedi gerai,ropoja, stojasi, valgo 3 kartus koses, sveria 10kg, linksma viskuo besidominti..Aisku zirzaliuku yra ir pas mus, bet normos ribose..

Bet vat man tai juodas kazkoks periodas, jauciuos pervargus, nervai pakrike, sunkiai su vyresnele susitvarkom, oziu ir ribu isbandymo periodas doh.gif  Labai prasta emocine bukle verysad.gif
Dar maze sugebejo man vel spenelius nutrinti su dantukais doh.gif Tikslaiu tas rudas laukelis aplink visas raudonas ir niekaip uzgydyt neiseina doh.gif
Su vyru santykiai irgi suslubavo..

Issiliejau...

Koks tavo ugis prie 48kg? As visad sverdavau 58-60 kg, dbr jau 52 kg, mano ugis 175 cm. Is sono paziurejus esu prie anoreksikiu. Baisu ziureti man paciai i save :cry man ir kazkoks juodas periodas. Visi ir viskas nervina... bambu, saukiu ant visu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki* @ 2016 06 16, 15:29)
Dar nesidariau  doh.gif  o reiktu..

Koks tavo ugis prie 48kg? As visad sverdavau 58-60 kg, dbr jau 52 kg, mano ugis 175 cm. Is sono paziurejus esu prie anoreksikiu. Baisu ziureti man paciai i save :cry  man ir kazkoks juodas periodas. Visi ir viskas nervina... bambu, saukiu ant visu..  verysad.gif

As ir tik dabar prisiverciau kraujo tyrimus pasidaryt, laukiu atsakymu ax.gif

Na tikrai kad mazokas svoris. Mano ugis 177 cm, sveriu 63 kg ir tai daug komentaru del svorio sulaukiu. Apsilankyk pas gyd. manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2016 06 16, 16:35)
As ir tik dabar prisiverciau kraujo tyrimus pasidaryt, laukiu atsakymu  ax.gif

Na tikrai kad mazokas svoris. Mano ugis 177 cm, sveriu 63 kg ir tai daug komentaru del svorio sulaukiu. Apsilankyk pas gyd. manau g.gif

Ryt reikia pasiskambinti gydytojai
Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2016 06 16, 16:25)
Sveikos smile.gif
vis reciau isijungiu ir vis maziau skaityt...

Paziurejau FB,kad visi tik ir svencia 8 menesiukus ir net apsalau, kad juk ir mano maziukui tuoj tiek biggrin.gif kazkaip nuo 6 menesiu labai greit tas laikas prabego...
Ir susimasciau kad mityboj nieko nekeiciu jau koki menesi doh.gif

Kolkas valgom tik darzoves (bulve, batata, morka, moliuga, cukinija... ) o vakarais grudines, uzpilamas Topfer perku. Vis galvoju, kad reiktu paciai is grudu isvirt ir sutrint, nes pripratau jau prie greito, bet turbut vaikuciui nieko jos gero g.gif

Ka duodat uzkanduku tarp maitinimu??  As dazniausiai nieko...arba kokia tyrele vasiu, obuoliuko trinto, banano.
Paniskai bijau vaiko uzspringimo, todel nieko kieto neduodu. Ir koses smulkiai sutrinu.
Bet jau reiktu po biskiuka eiti link kietesnio maisto...
ech, kaip persilauzt  doh.gif  verysad.gif

Del uzspringimo jauciuosi taip pat. Gal tiksliau jauciausi. Vet kazkaip emiau ir supratau, kad jis stengiasi kramtyti. Pradejau nuo avokado. Pasodinau i kedute. Ant padekliuko paplesiau avokado juodo, jis minkstas ir mesiskas ir daviau jam lasive. Pats neime, bet as jam vis dedavau i burbyte po gabaliuka. Tai jis ten traiske traiske ir labai normaliai gavosi. Tada po viena pilna zemuoges daviau irgi puikiai nuejo. Tada isviriau bulve, palauziau gabaliukais ir daviau, taip pat puikiai sutryne tarp dantenu smile.gif po to ir mesytes paplesiau. Dar asorti perku keliu rusiu uzkandukus, kurie greit tirpsta ir patogus paimti vaikui. Baranka duodu. Tai jis ten ja ciulpia, bet buna kad perlauzia pusiau tai reik stebeti ta.
Tai kazkaip taip ir dingo ta baime...
Atsakyti
QUOTE(wiki* @ 2016 06 16, 16:29)

Koks tavo ugis prie 48kg? As visad sverdavau 58-60 kg, dbr jau 52 kg, mano ugis 175 cm. Is sono paziurejus esu prie anoreksikiu. Baisu ziureti man paciai i save :cry  man ir kazkoks juodas periodas. Visi ir viskas nervina... bambu, saukiu ant visu..  verysad.gif

Mano tik 162cm ir tai jau man kazkaip mazokas svoris.
Tu butinai nueik tirtis ir nebelauk,senai reikejo 4u.gif

Tai ka tu valgai papasakok???
Mazylei vis dar pucia pilva?

Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos bendraamziu mamos smile.gif nors atrodo ne pirma karta mama, bet kai kurie dalykai vistiek nauji. Su pirmaja nebuvo dantuku dygimo tokiu reikalu rodos smile.gif kaip lengvinat dantuku dygimo skausma ? Domina labiau liaudiski budai, bet ir medikametams nesakom grieztai ne. Ir kaip Jusu leliukams dantuku reikalai, ar jau pradeje dygti/isdyge? Pasidalinkite patirtimi, aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki* @ 2016 06 16, 17:29)

Oho! Manau reiktu rimtai susiimti! Negalit saves taip alinti! Vartokit koloringesni maista...
Papildyta:
QUOTE(Nalina @ 2016 06 16, 23:29)
Sveikos bendraamziu mamos smile.gif nors atrodo ne pirma karta mama, bet kai kurie dalykai vistiek nauji. Su pirmaja nebuvo dantuku dygimo tokiu reikalu rodos smile.gif kaip lengvinat dantuku dygimo skausma ? Domina labiau liaudiski budai, bet ir medikametams nesakom grieztai ne. Ir kaip Jusu leliukams dantuku reikalai, ar jau pradeje dygti/isdyge? Pasidalinkite patirtimi, aciu  ax.gif

Labas vakaras 4u.gif
Na, kad labai ziauriai butu tai nera, bet jaucia jis tuos dantis, irzlus, seilejasi tai juodai. As naudoju dantuku feja, bent jau man atrodo kad padeda, aprimsta jis, nuotaika pagereja. Bet gal gali kurios kitos mamos pakomentuoti dantuku feja.
Atsakyti
QUOTE(wiki* @ 2016 06 16, 08:54)
Prasau esant galimybei mane metais pasendinti  blush2.gif

Ir mane, aš jau seniai pasenus biggrin.gif

QUOTE(Tizide @ 2016 06 16, 15:25)
Vis galvoju, kad reiktu paciai is grudu isvirt ir sutrint, nes pripratau jau prie greito, bet turbut vaikuciui nieko jos gero g.gif

Na, aš jei dribsnius verdu, tai ką ten trint?

Ir kuo visgi tos užpilamos blogos? blush2.gif

Ai - šiandien pirmą kartą gyvenime mano vaikas užmigo supamas ant rankų, tiesa, lauke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 16 birželio 2016 - 21:48
QUOTE(Stella7 @ 2016 06 16, 22:13)
Mano tik 162cm ir tai jau man kazkaip mazokas svoris.
Tu butinai nueik tirtis ir nebelauk,senai reikejo 4u.gif

Tai ka tu valgai papasakok???
Mazylei vis dar pucia pilva?

Laikykis 4u.gif

Esu siaip skrandininke ir negaliu riebaus, kepto maisto. Bet iki nestumo ziurejau ka valgau ir nekrito tas svoris. Kokias 2 sav dieta (be pieno pr, be glitimo), tada palustu ir kemsu viska blush2.gif
Iki siol pucia pilva. Jau nebegaliu kaip nervina. Prasiraito toliau visa nakti, praverkia matyt del dantu. Toks jausmas kad niekada nesibaigs tos bedos. Dar tas AD vel paumejo.
Atsakyti
Gal galite padeti issiaiskinti.
Nupirkau vaikinui Kose, ir tik noredama ja paruosti isskaiciau paruosimo instrukcijoje, kad uzpilti su vaiko geriamu pienu. Tai kuom man reiktu uzpilti jei dar negeriam jokio pieno isskyrus mp? Ar jau galima vartoti kazkoki piena kitoki?
Atsakyti
QUOTE(indreY @ 2016 06 17, 08:44)
Gal galite padeti issiaiskinti.
Nupirkau vaikinui Kose, ir tik noredama ja paruosti isskaiciau paruosimo instrukcijoje, kad uzpilti su vaiko geriamu pienu. Tai kuom man reiktu uzpilti jei dar negeriam jokio pieno isskyrus mp? Ar jau galima vartoti kazkoki piena kitoki?

Aš užpilu vandeniu 4u.gif Šita mėgstama Simono ax.gif
Atsakyti